justine. Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 ojejku rzeczywiscie, tytul... ale gapa ze mnie :) barkot ja korzystam ze strony fotosik.pl zaloguj sie tam a oni wszystko opowiadaja co jak sie robi, bardzo latwe w obsludze, w razie pytan pisz :) poki co mi tez mozesz zdjecia wyslac to tu wkleje :) Quote
barkot Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 rotek, justine - dzieki za propozycje z tymi zdjeciami jestem wyzyskiwacz, natychmiast wyslalam 2 fotki do justine bo owszem, na fotosiku sie zalogowalam ale czas mnie goni i dzis na pewno nie zdaze przejsc lekcji wklejania, jak zwykle mam sajgon, zwlaszcza ze TZ znow w podrozy wiec jesli justine znajdzie chwilke beda 2 zdjecia Saba je, ale wciaz bardzo malo, o polowe mniej niz Czipsi:crazyeye: za to bardzo juz sie przyjaznia pamietacie Mala Czarna ktora znalazlam na dwupasmowce? jak sie naucze to wkleje jej zdjecie zebyscie widzialy jakie to bidactwo. na razie jest u Mamy, ale moze moze moze bedzie domek. napisze o tym wkrotce Quote
justine. Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 a prosze oto i zdjecia :D ale Sabce juz siersc odrasta :) moja kochana Sabusia :))) Quote
rotek_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 male dwie małe damy:loveu: sabie pasuje ten meszek na nosie....:razz: Quote
justine. Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Saba nie jest taka mala :) jak tam barkot? je cos? Quote
barkot Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 dzieki justine za wklejenie;) je Sabcia, ale dalej malo jest raczej wesola i pogodna, mysle ze juz tesknota minela, calymi dniami rozkopuje mysie nory w ogrodzie - to jej pasja, chodzimy na dalekie spacery, o ile mi czas pozwala bidula, nie ma kondycji - nic dziwnego cale zycie w schronie - i szybko sie meczy i kladzie w trawie. Wtedy z Czipsi czekamy i dajemy jej odpoczac. gdy wracamy ze spaceru Czipsi by zjadla konia z kopytami (a juz na pewno porcje swoja i Sabci), a Saba dziubnie, wydlubie samo mieso a makaron/ryz zostawia. Objetosciowo bardzo malo zjada:shake: O dziwo wyglada dalej bardzo dobrze, mozna powiedziec tlusciutka, bo ma zapasy z hoteliku. wiec nie rozpaczamy na razie tylko cieszymy sie ze zlotej jesieni:multi: Quote
doris_day Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Piękne zakończenie smutnej historii Sabci:) na zdjeciu wyglada troszke smutaśnie ale napewno jej przejdzie Quote
rotek_ Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 kiedyś też pomagałam przy adopcji 9 letniej suni z dogomanii... sunia na początku była zrezygnowana, cieszyła sie na widok tylko jednej wybranej osoby... a teraz po kilku miesiącach jest tak kochana ze kazdy moze pozazdrościć takiego psiaka... podejrzewam ze z sabą też tak bedzie.... Quote
barkot Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 witajcie Cioteczki dawno nie bylam na dogo ale melduje ze wszystko pieknie Saba jest juz zupelnie nasza, coraz weselsza i zabawowa my z TZ po prostu sami zaczelismy wykanczac nasz dom, bo Panowie od budowy nie bardzo maja czas, wiec harujemy sami jak dzicy zeby przed zima zdazyc z najwazniejszymi pracami dlatego malo jestem na dogo Aha!!! Mala Czarna umiescilam po prostu u mojego Ojca samotnika, ktory do tej pory nigdy nie mial pieska. Troche sie balam jak to bedzie, ale Mala umie sie podlizac, jest taka cwana ze moj Ojciec chodzi juz jak w zegarku. Zakochal sie w piesku ktorego nikt by nie chcial i uwaza ze jest przepiekny! Czy to nie cud? Ma na imie Bezi (bezimienna, znaleziona, nie wiadomo skad i z jaka przeszloscia) no to na razie, padam na twarz Quote
rotek_ Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 barkto a masz możliwość wstawienia zdjęcia czarnej Bezi??? ciekawe jak wygląda ta brzydka piękność:evil_lol: w schronisku też wykonuję masę takich prac remontowo-budowlanych.... pewnie gdybyś mieszkała bliżej wpadałabym zeby trochę nadgonić prace;) Quote
barkot Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Hej rotek przysiegam ze wkleje w koncu te zdjecia, czarnej Bezi no i Sabusi tylko teraz nawet nie robie zdjec, tylko gonimy z TZ jak wariaci bo musimy zdazyc przed mrozami z roznymi pracami przy domu u mnie wszystko trwa podwojnie, ale zawsze dotrzymuje slowa. Zdjecia beda. bardzo kochamy Sabe!!!:loveu: Quote
justine. Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 a ja sie bardzo ciesze :loveu: wyglaskaj ode mnie Sabinke w przerwach miedzy malowaniem sciany i kladzeniem tynku ;) Quote
barkot Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 to proba wklejenia zdjecia przez imageshack Poznajecie Sabusie? Justine to Twoja chrzesniaczka;) Quote
barkot Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 no to wklejam dalej, jakies takie male sa, ale jak klikne na nie juz w poscie to otwieraja sie w duzym formacie w imageshacku no niestety zawalilam z fotosikiem - zalogowalam sie, przyslali mi 8 lekcji co po kolei robic ze zdjeciami, a ja to odlozylam na wolna chwile i jak znalalzlam wolna chwile to sie okazalo ze TZ myslal ze to spam i wykasowal mi wszystkie maile od fotosika. Ja zgine w tym Chaosie!!! Ale najwazniejsze ze Suczyny maja sie dobrze i nawet sie ladnie z soba bawia. Quote
barkot Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 to na razie tyle coby Mamusie i Cioteczki widzialy jak Saba dostaje zimowe futerko w tych dniach jade do Ojca to zrobie pare zdjec Malej Czarnej Bezi Quote
justine. Posted October 31, 2007 Author Posted October 31, 2007 ojjj jaka piekna Sabinka!! a grzeczna??? a jak zabki pokazuje :) bardzo sie ciesze ze wszystko u niej gra Quote
rotek_ Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 [quote name='barkot'] . to twój domek????? widać ze przytulny...ale jeszcze dużo pracy....zwłaszcza porządków:razz: no niestety zawalilam z fotosikiem - zalogowalam sie, przyslali mi 8 lekcji co po kolei robic ze zdjeciami, a ja to odlozylam na wolna chwile i jak znalalzlam wolna chwile to sie okazalo ze TZ myslal ze to spam i wykasowal mi wszystkie maile od fotosika. Ja zgine w tym Chaosie!!! barkot, oplułam monitor:evil_lol: Quote
barkot Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 tak rotek, to niestety moj domek... mieszkamy juz, ale mocno "na sile", jest taki bajzel, jeszcze piasek i cement dookola, pieski mi sie cementuja jak popada deszcz a my mamy wiekszosc rzeczy w kartonach:shake: ale glowa do gory, dajemy jakos rade:lol: Quote
rotek_ Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 zawsze mogło być gorzej:evil_lol: ważne ze ogródek jeszcze nie jest zasypany cementem i psy mają gdzie ganiać:eviltong::lol: Domek naprawdę ładny:loveu: Quote
justine. Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 wazne ze psy szczesliwe, a dokonczenie domku jakos pojdzie :) i bedzie wszystkim wygodnie :) Quote
barkot Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 witajcie Cioteczki, od paru dni z dogo jest kiepsko, nie mam czasu... ale podobno ma byc lepiej zaraz nastapi proba wklejenia zdjec, ale nie wiem czy mi strona nie wygasnie zanim cokolwiek zrobie Quote
justine. Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 mnie tez to denerwuje dlatego ostatnio tu nie wchodze, mam slabe nerwy i jestem malo cierpliwa :) czekamy na zdjecia Quote
barkot Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 po wielu perypetiach z logowaniem wkleilam w koncu jedno zdjecie, na wiecej na razie nie mam cierpliwosci:evil_lol: to dziwne czarne zwierzatko to oczywiscie nie Saba (nie martw sie justine, az tak sie nie odmienila) To Bezi, o ktorej kiedys na tym watku wspominalam, jest u mojego ojca i ma sie u niego wyjatkowo dobrze Ale, w zwiazku z przejsciami jakie miala, jest bardzo nieufna. Za Chiny nie da sie fotografowac. Wciska sie w najciemniejszy kat, i dopoki nie schowam aparatu nie wyjdzie z niego, tylko sie trzesie i blaga oczkami zeby ja zostawic w spokoju. Na szczescie moj ojciec nie uwaza ze to jej wada. Bardzo go to smieszy i mowi, ze pies jest madry i ma swoje zdanie. A rzeczywiscie jest wyjatkowo madra i swietnie sie z ojcem dogaduja. Z cala pewnoscia mozna dolozyc jej historie do tzw Happy Endow. Tylko nie mam jak udokumentowac tego zdjeciami...Na zdjeciach wyglada jak z jakiegos obozu zaglady dla psow nierasowych. Nowe zdjecia SABKI wkrotce, jak sie dogo troche ustabilizuje. Quote
Recommended Posts