Poker Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Korenia napisał(a):Co u maluszków? Z tego co wiem , są już w DSach. Quote
Korenia Posted July 12, 2013 Posted July 12, 2013 Poker napisał(a):Z tego co wiem , są już w DSach. O to bardzo dobra wiadomość:) Quote
BIANKA1 Posted July 18, 2013 Author Posted July 18, 2013 Przepraszam że nie napisałam , ale mam u siebie chorą mamę , która bardzo daje do wiwatu . Szczeniaki są w domkach . Domki znalazła dr Karolina z rodziną , też wetami . Domki są pod nadzorem . Szczeniaki odrobaczone i zaszczepione na koszt nowych właścicieli . Dziękuję serdecznie za pomoc w wykarmieniu i zaspokojeniu ich potrzeb sanitarnych . Trzymajcie teraz kciuki za mnie , bo jestem wykończona psychicznie . Pa . Quote
malagos Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Trzymaj się jakoś....... Niestety wiem, ze opieka nad starszą i chorą oosbą to ogromny wysiłek, i to psychiczny.... Quote
Korenia Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 Super, że maluchy w domkach :) Mamie życzę zdrowia, a Tobie sił :) Buziaki! Quote
figa33 Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 pozdrowienia Bożenko jesteś na wagę złota :lol: Quote
Recommended Posts