Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 81
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']Mogę podjechać, ale to pewnie będzie ok 13-14... może być?[/QUOTE]

Może być. Ale na pewno w tych godzinach PROSZĘ :roll:

Posted

[quote name='pucka69']Bożenko, zamówione, zapłacone. Pewnie w poniedziałek dotrze. Całuski dla hippo;)[/QUOTE]
Dziękuję w imieniu swoim i spaślaczów :lol:

Posted

Ciocia Ulv przyjechała z odsieczą . Przywiozła mleczko , karmę , gazety i ręczniki . Dziękuję Poker i Ulv .
Magdzie bardzo podobały się spaślaczki :lol: Jutro namoczę kilka chrupek i zobaczę czy będzie zainteresowanie :cool3:
Maluszki zaczynają się ładnie bawić ze sobą . Trochę się podgryzają i jest trochę płaczu :evil_lol: Nareszcie koniec dnia i można iść spać . Kolejne karmienie przed 4 i już potem się nie kładę , więc jestem trochę zakręcona ostatnio .
Dobranoc :lol:

Posted

Oj rosną :lol: Ulv podziwiała ich dorodne kształty :cool3: Młody pochłania swoją dolę , i czeka co zostawi siostra . Następnie z lubością dojada wszelkie resztki . Ona też by może zjadła więcej , ale robi przy jedzeniu tyle zbędnych ruchów , że w zasadzie po połowie porcji już jest zbyt zmęczona i senna . Coś tam jeszcze siorbnie ze 2 razy i kimanko :lol:

Posted

Doszła karma :lol: Bardzo fajna . Małe granulki . Nawet chłopak kilka suchych zjadł , bo im chyba zęby idą i wszystko gryzą . Mają do gryzienia taki sznur , parę lat temu dostałam ich całą reklamówkę . Nie pamietam czy czasem nie od Korenii:cool3: Trochę go podgryzają , ale najczęściej podgryzają siebie i jest wielki wrzask .
Dziękuję za karmę :lol:

Posted

Co tam mordusie . One są całe upaprane . Gdyby były z suką to by je wylizała , a ja nawet jak je wytrę , to i tak sie kleją . One jedzą całym swym jestestwem :lol:. Dobrze że jest gorąco , to mogą być w kojcu w półcieniu . Teraz śpią na ręczniku , bo im legowisko nie pasuje . ;)

Posted

Zatem serdeczne podziękowania dla Ciebie , Evelin i Porcelli :lol:

A to jest gąska 6 tygodniowa . Bardzo towarzyska i ciekawa . Mam ich 4 szt . Nie pilnowane potrafią rozebrac samochód na części pierwsze :evil_lol:

Posted

Tak , to z tyłu to paw . Pawie mam 3 młode roczne . 1 dostałam od znajomego , 1 od córki 1 od syna na imieniny :lol:
Też rozrabiają zwłaszcza że sa luzem . Potrafią wlecieć na dach i drzeć się na całą wieś :evil_lol:
Maluchy dzisiaj umordowane , bo mąż wypuścił je z kojca żeby poganiały ptaki . Ale to jeszcze maluszki i cały czas biegały mu pod nogami . A że upał był straszny , to jak padły to dopiero niedawno wstały , zjadły i znowu śpią . Niestety lubią drzeć się nocami a muszą wytrwać do 4 do śniadania . Bo ja wstaję o 4 rano . Nie potrafią pić wody . Myślą ze miska jest pusta . Trzeba im zabarwiać wodę odrobiną mleka , wtedy widzą że coś jest w misce .
Piesek jest przesłodki . Taka tłusta , rozmerdana pierdułka :evil_lol:Suczka nie jest w moim typie . Taka rozedrgana , niecierpliwa , rozkojarzona . Będzie fajna dla dzieciaków . Umorduje je na amen . Piesek polecany dla każdego :lol:

Posted

[quote name='BIANKA1']Mnie się tekst podoba . Dziękuję :lol:[/QUOTE]
Super :) Cieszę się :) Jakbyś miała jeszcze jakieś 'słodkie' zdjęcia to pododaję:)

• 2 weeks later...