Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisałam na priv i czekam na odpowiedź, mam nadzieję że dostała moją wiadomość. O niczym innym nie myślę cały czas.

Posted

No to jak z Neris się kontaktujesz ebi, to znaczy, że Bart musi opuścić już klinikę... Aż trudno uwierzyć, że nikt nawet nie zadzwonił...

Posted

Kurcze chyba ta wiadomość się nie wysłała, czekałabym nie wiem dokąd na odpowiedź, zaraz piszę jeszcze raz

Posted

Larysa, napisałam, dobrze że mi przypomniałaś.

Tak Yona domu ani widu ani słychu - zero odzewu, kompletna cisza, a tyle osób sie stara.

Posted

Wszystko załatwione, Bart od przyszłego tygodnia będzie mógł być przeniesiony do hotelu (dzięki Larysie) - wielkie dzięki - kamień z serca - przynajmniej na jakiś czas :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Pani "od kotów" nadal interesuje się Bartem. Właśnie zapytała mnie, czy już wiadomo coś na temat jego stosunku do kotów...

I co tutaj robić?...
Co mam odpowiedzieć, jak nie mam co?

Posted

Teraz musze się dokładnie dowiedzieć jak jest z tą jego szyją bo jak na razie to nie będzie można zastosować Frontaline przeciwko kleszczom, dopuki nie ma całkowicie zagojonej.
Nie wiem jakie inne środki można zastosować bo ja u swojego psa stosuję zawsze Frontaline (jest chyba najskuteczniejszy).

Będzie za Warszawą blisko lasów więc musi być dobrze zabezpieczony.