Matusz Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 dobra najpierw wiadomości a potem zdjęcia :p cytuję: " [FONT=Arial]Witaj Mateuszu[/FONT] [FONT=Arial]Troche nowych informacji jak również zdjęć z podroży [/FONT] [FONT=Arial]Prymusek był bardzo grzeczny w drodze do Szwecji, zarówno w samochodzie, na promie jak również kiedy zatrzymywaliśmy sie na siusiu i picie.[/FONT] [FONT=Arial]Czekał u mnie w domu, z Daisy i Kuba na swoja panią, która w piątek wróciła z zagranicy i mogla go zabrać do własnego domu. Primus mieszka z Jenny w Malmo, jako jedynak, czyli nie musi sie dzielić ani zainteresowaniem ani miloscia rodziny z innym psiakiem.[/FONT] [FONT=Arial]Wczoraj rozmawiałam z Jenny, Primus czuje sie znakomicie w nowym domu, chodzą na długie spacery nad morzem. Uwielbia zabawki, robił to również u mnie, sam sobie podrzucał piłeczki albo jakieś inne zabawki wyciągnięte z koszyka z taka radością, ze trudno było uwierzyć, ze nie jest już szczeniakiem. Spal i śpi tylko na łóżku.[/FONT] [FONT=Arial]Jenny probuje uczyć Prymusa chodzenia na smyczy, ale przypuszczam, ze musi sie uzbroić w cierpliwość )))). Prymus zacznie również podstawowe kursy posłuszeństwa.[/FONT] [FONT=Arial]Pozdrawiam[/FONT] [FONT=Arial]tina"[/FONT] Quote
Matusz Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 no to fotki mojego kochanego czekoladowego noska:iloveyou::iloveyou: cdn... Quote
Asia & Ginger Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Wspaniałe wieści! :multi: Ale się teraz Prymuskowi powodzi. :loveu: :loveu: :loveu: http://img502.imageshack.us/img502/2065/img3782qu6.jpg Aż nam teraz język pokazuje. :eviltong: Śliczny jest. :loveu: :loveu: :loveu: Wiedziałam, że Tina ze spanielowrgo forum maczała w tym palce. :evil_lol: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 asia_pie napisał(a):Wspaniałe wieści! :multi: Ale się teraz Prymuskowi powodzi. :loveu: :loveu: :loveu: http://img502.imageshack.us/img502/2065/img3782qu6.jpg Aż nam teraz język pokazuje. :eviltong: Śliczny jest. :loveu: :loveu: :loveu: Wiedziałam, że Tina ze spanielowrgo forum maczała w tym palce. :evil_lol: no powodzi się, powodzi :loveu::loveu: a jakim samochodem jeździ :diabloti: Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 pięknie... bardzo się cieszę... :loveu::multi: Quote
daisy Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Nowe zdjecia rudej cudnosci juz w drodze do Mattiasa. Primusek pozbyl sie jeszcze przed wyjazdem z Polski i jajek i przepukliny. Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 daisy napisał(a):Nowe zdjecia rudej cudnosci juz w drodze do Mattiasa. Primusek pozbyl sie jeszcze przed wyjazdem z Polski i jajek i przepukliny. to ciekam na zdjęcia :) Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ja też czekam na nowe fotki. :cool3: :multi: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 [FONT=Arial]"kilka nowych zdjec mojego cudownego Prymusa ;))))" [/FONT] [FONT=Arial]Prymusek robi postepy ))) juz nie jest "psem zaprzegowym " i zdjęcia :loveu::loveu: [/FONT] Quote
neverend Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 ooo jak tam ładnie...woda, trawka... Prymus ma śliczne widoki....:loveu: Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 Ale się Prymuskowi super domek trafił. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Ale co tak mało zdjęć? :mad: Quote
Matusz Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 asia_pie napisał(a):Ale się Prymuskowi super domek trafił. :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Ale co tak mało zdjęć? :mad: tylko tyle dostałem :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 matusz5 napisał(a):tylko tyle dostałem :eviltong::eviltong::eviltong: No to masz szczęście. ;) Quote
Recommended Posts