Aga_Mazury Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 matusz5 napisał(a):Aga, do kogo jedzie na tymczas? tam gdzie był Kajtuś :) Quote
Matusz Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Aga_Mazury napisał(a):tam gdzie był Kajtuś :) aha, to fajnie :) ale domek juz stały jest czy nie jeszcze ? Quote
DarkAngels Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 A kto go zawozi na tymczas?A kto go zawozi na tymczas? :razz: Quote
DarkAngels Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Ja go mogę zawieśc jakoś na poczatku tygodnia. Wiem już gdzie i do kogo. :) Quote
Asia_M Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hej, mam chętną na Prymuska. Proszę tylko o odpowiedź jak to jest z tą agresją? Czy to wymysł? Jak Prymusek reaguje na inne psy? Quote
Asia_M Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Dodam, że chętna to moja Kuzynka :) Ma już jednego pieska i baaaaardzo kocha zwierzęta... Quote
Asia & Ginger Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Asia_M, tu masz napisane jak Prymusek przeszedł test na psy: [quote name='matusz5']Prymus pozytywnie wczoraj przeszedł "test na psa" Był razem z Padusiem i dogadywali sie dobrze, wiec Prymus nie jest agresywny do innych psów ;) To taki kochany pieszczoch, w budynku zawsze czeka tylko na mizianie, położy się i mruczy i zaczepia łapą, "no dalej, dalej głaszcz mnie!" A tu Aga pisze o Prymusku i jego "agresji": "Prymus ma dziwną przypadłość na którą należy zwrócic uwagę...nie chce pozwolić wyjśc z pomieszczenia komuś kto już w nim jest... ;-) my jakoś sobie radzimy.....ja mu mówię "nie wydurniaj się " ;-)...ale tak bardziej serio...nie wiem jakby się zachował jakby wyczuł, że ktoś się boi..." "Nas jeszcze nie podgryzł....ale może by i capnął...jakby mu pozwolił ;-)..własnie podobno z powodu zachowań takich podbnych został oddany...że próbował rządzić rodziną ... spokojnie do opanowania...dla dobrego Opiekuna i odpowiedzialnego...i na to oczywiście przygotowanego..." Quote
Asia_M Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Kuzynka przez 17 lat miała pieska bardzo podobnego do Prymuska...Był bardzo kochany. Czy ktoś może mi napisać, czy Prymusek ma już zaklepany dom? Quote
Asia & Ginger Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Wydaje mi się, że nie. :shake: Tylko tymczas. Quote
Matusz Posted July 7, 2007 Author Posted July 7, 2007 No właśnie też wiem, że ma tymczas w Wawie, ale czy dom docelowy jest to nie mam zielonego pojęcia...:roll: Quote
Asia & Ginger Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 A czy Prymusek pojechał już na tymczas czy jeszcze nie? Bo może jeśli Kuzynka Asi_M się zdecyduje zaadoptowac Prymuska, to może niech trafi od razu do niej? Czy chcecie go sprawdzic jak się zachowuje w domu? Quote
DarkAngels Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hmmm. Z tego co wiem to Prymusek ma jechać do okolic Wa-wy, a z tamtad ma jechać do daisy za granice do domku docelowego. Ale nie potrwierdze tego na 100% :) Quote
Asia & Ginger Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Pierwsze słyszę. :roll: Czekam na potwierdzenie. ;) To może kuzyna Asi_M wybierze innego spanielka? :cool3: Mamy ich kilka na dogo niestety. Asiu, co Twoja kuzynka na to? :cool3: Quote
Asia_M Posted July 8, 2007 Posted July 8, 2007 Asiu, a czy mogłabyś podać mi linki? Szukałam spanielków na Dogo i wyskakiwały mi takie, które mają już domki. Quote
Matusz Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 To może na pierwszej stronie będzie łatwiej. Quote
neverend Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 A oto rozbrykany Prymusek na spacerze... Jemu trudno zrobić zdjęcie... Quote
Asia & Ginger Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Jejku, jaki z niego słodziak! :loveu: :loveu: :loveu: A gdzie się Prymusek wybiera, skoro już domku nie szuka? :cool3: neverend napisał(a):Jemu trudno zrobić zdjęcie... Skąd ja to znam?! :hmmmm: :evil_lol: Quote
neverend Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 Chyba każdy spanielek taki kręcioszek...:eviltong: Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wczoraj zawiozłem Prymusa do Warszawy. W pociągu był wesoły. Był w centrum zainteresowania. W przedziale zalecał sie do czterech Pań. DO jednej nawet wskoczył na kolana :) :evil_lol: Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 przemas-ol napisał(a):Wczoraj zawiozłem Prymusa do Warszawy. W pociągu był wesoły. Był w centrum zainteresowania. W przedziale zalecał sie do czterech Pań. DO jednej nawet wskoczył na kolana :) :evil_lol: too super miała ta pani:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Prymusku szczęścia i miłości Ci życzę !! Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Nom. Prymus jest prze, prze przepiękny. Cały czas domagał sie głaskania :) Spodobała mu sie jedna Pani do której próbował sie wgramolić na kolanka :) Quote
Matusz Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 jaki ja mam teraz tytuł ustawić ?? bo nie za bardzo wiem... Prymus teraz na tymczasie jest? proszę mnie oświecić Quote
DarkAngels Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 matusz5 napisał(a):jaki ja mam teraz tytuł ustawić ?? bo nie za bardzo wiem... Prymus teraz na tymczasie jest? proszę mnie oświecić Prumus jest teraz w Warszawie, a z tamtad pojedzie niedługo do Szwecji :) Quote
Recommended Posts