Jump to content
Dogomania

PRYMUS - cocer spaniel oddany przez właścieli w nowym domku w Szwecji ! :)

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asia_M, tu masz napisane jak Prymusek przeszedł test na psy:
[quote name='matusz5']Prymus pozytywnie wczoraj przeszedł "test na psa" Był razem z Padusiem i dogadywali sie dobrze, wiec Prymus nie jest agresywny do innych psów ;)

To taki kochany pieszczoch, w budynku zawsze czeka tylko na mizianie, położy się i mruczy i zaczepia łapą, "no dalej, dalej głaszcz mnie!"

A tu Aga pisze o Prymusku i jego "agresji":
"Prymus ma dziwną przypadłość na którą należy zwrócic uwagę...nie chce pozwolić wyjśc z pomieszczenia komuś kto już w nim jest... ;-) my jakoś sobie radzimy.....ja mu mówię "nie wydurniaj się " ;-)...ale tak bardziej serio...nie wiem jakby się zachował jakby wyczuł, że ktoś się boi..."
"Nas jeszcze nie podgryzł....ale może by i capnął...jakby mu pozwolił ;-)..własnie podobno z powodu zachowań takich podbnych został oddany...że próbował rządzić rodziną ...
spokojnie do opanowania...dla dobrego Opiekuna i odpowiedzialnego...i na to oczywiście przygotowanego..."

Posted

Kuzynka przez 17 lat miała pieska bardzo podobnego do Prymuska...Był bardzo kochany. Czy ktoś może mi napisać, czy Prymusek ma już zaklepany dom?

Posted

A czy Prymusek pojechał już na tymczas czy jeszcze nie? Bo może jeśli Kuzynka Asi_M się zdecyduje zaadoptowac Prymuska, to może niech trafi od razu do niej? Czy chcecie go sprawdzic jak się zachowuje w domu?

Posted

Wczoraj zawiozłem Prymusa do Warszawy. W pociągu był wesoły. Był w centrum zainteresowania. W przedziale zalecał sie do czterech Pań. DO jednej nawet wskoczył na kolana :) :evil_lol:

Posted

przemas-ol napisał(a):
Wczoraj zawiozłem Prymusa do Warszawy. W pociągu był wesoły. Był w centrum zainteresowania. W przedziale zalecał sie do czterech Pań. DO jednej nawet wskoczył na kolana :) :evil_lol:

too super miała ta pani:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu: Prymusku szczęścia i miłości Ci życzę !!

Posted

matusz5 napisał(a):
jaki ja mam teraz tytuł ustawić ?? bo nie za bardzo wiem...

Prymus teraz na tymczasie jest? proszę mnie oświecić

Prumus jest teraz w Warszawie, a z tamtad pojedzie niedługo do Szwecji :)