Izunia86 Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Oj , ale wracajcie najszybciej jak tylko bedzie to mozliwe :cool3: Quote
*zaba* Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 [quote name='Od-Nowa']awaria monitora. nic nie widać nic nie słychać. nie ma nas!![/quote] Tia,i pewnie to tez wina tych biednych,zaglodzonych zwierzat?? :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 19, 2007 Author Posted August 19, 2007 no pewnie,że ich... tajemnicze rozłaczenie telefonu w nocy to też ich wina...:evil_lol: eee prosze nie mówić że zagłodzone :razz: a tak na serio to mam obraz cały różowy i czerwony!! dogo przez rózowe okulary widziane... ale tak się nie da korzystac niestety bo oczy bola,zdjec nie widać itd.:placz: Quote
Dobcia Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Wracajcie do nas! A tych OBCYCH trzeba złapać i zamknąć:diabloti: Quote
erka Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Od-Nowy nie ma, nic tylko głodne zwierzaki zjadły już do reszty kompa:cool3: :evil_lol: . Quote
eria Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 czekamy na Was!! kurze trochę przetarliśmy :evil_lol: Quote
Izunia86 Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 No wlasnie juz tyle czasu a tu ciagle nie ma fotek ani przesmiesznych Lirciowo Ineczkowyc opisow :cool3: Czekamy na Was z niecierpliwoscia :lol: Quote
Dobcia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Nawet, jeśli dogo jest w różowych kolorach, to i tak sie odezwijcie:cool3: Czekamy! Quote
Od-Nowa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 :oops: ojej ile gości tutaj!! a my się gdzieś po świecie włóczymy ;) bardzo cieszymy się z tak licznych odwiedzin!! i pamięci oczywiście tez:loveu: zdjęć nie dodam bo niestety dalej nic nie widać i jeszcze przez przypadek wkleiłabym jakieś bardzo przywatne zdjecie :evil_lol: już niedługo czyli za 8dni jedziemy na wymarzony urlop!! skaczemy powoli pod sufit i nogami przebieramy z radości!! :multi: :multi: Lirka robi remanent w piłeczkach do zabrania i olejkach do opalania. Sexi szorty wyszły z mody i już ich nie potrzebujemy :eviltong: nie mogę się doczekać! Ona tak kocha wycieczki:loveu: a jedziemy do raju! na prawde! dlatego nie zdradzimy gdzie to jest :eviltong: od 2 dni Liruszek już gania jak szalony po parkach skwerach łąkach itd. przez ten miesiąc ograniconych ruchów przytyła wreszcie troche (bo pomimo sportowej sylwetki ciagle wydawała mi się za chuda! :razz: ). O dziwo pamięta wszystko co ćwiczyłyśmy miesiąc temu i nawet jest chętniejsza do wykonywania. Najbardziej nam nie szło z "siad-zostań" a teraz jest super!! siedzi jak przymurowana i moge odejść na 10-15 metrów :multi: czasami oczywiście podbiega no... :lol: i robimy dużo nowch rzeczy i nad podziw jest bardzo skupiona! hormony grać przestały ;) Nie pisałam też o Ineczce. po 2 czy 3 nocach spędzonych poza łóżkiem ( i tak spała na szafce obok łóżka :eviltong: ) wróciła do wspólnego spania ze zdwojona siłą!! musiała chyba spojżeć z "perspektywy" zeby odkryć które rejony łóżka są najspokojniejsze i nie zajmowane przez Lirusie... no i tym sposobem śpi na poduszce!! bude się rano na rożku a Ina z wyciągniętymi na całą długość łapami chrapie w najlepsze!:evil_lol: faajnie... musze zrobić herbatke zaraz wracam ;) Quote
*zaba* Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Ciekawe na czym gotuje wode na ta herbatke... to juz 20min. Fajnie,ze Ineczka juz spi na lozeczku. Zrob cos z tym kompem,my chcemy fotki!!!!!! Quote
Od-Nowa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 jestem jestem :lol: z kompem nic nie zrobie bo musze trzymać sakiewke nabitą :lol: i odkładam co moge na urlop. więc z monitorem się przemęcze a potem po powrocie znajoma przywiezie mi nowy śliczny płaski monitorek ze Stanów :eviltong: :multi: więc wakacyjne zdjecia będą jużdodawane w odpowiedniej oprawie :lol: och już nie mogę się doczekać!! 10 dni pełnej swawoli. kilka wystaw obowiazkowych po drodze. W Poznaniu jest wystawa Alfonsa Muchy, w Książu Nowosielskiego, w Warszawie to już nie wspominam bo lato owocne w wydarzenia. ale stolYca zupełnie nie po drodze:eviltong: ide dać kolacje paskudm nienażartym :evil_lol: Quote
puchu Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Jak to 100lica nie po drodze? Obowiązkowo musisz przyjechać z Lirką :) Quote
Dobcia Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Faktycznie nie nażarte:razz: już godzinę je karmisz:evil_lol: Fajnie, ze urlopik się szykuje...kulturalny:cool3: Quote
Od-Nowa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 hyhy, bez przesady! "kulturalna" bedzie tylko droga na urlopik a sam rzeczony będzie wariacki! :diabloti: no to może powiem,że ide spać ?? eee nie! powiem,że jednak jutro będą zdjęcia :evil_lol: :lol: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 hej i co? nikt nie chce zdjęć?? to jeszcze sobie pośpimy..... :eviltong: [URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/68/3ffa7743247c5d34.jpg[/IMG][/URL] Quote
eria Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 oo nareszcie jesteście!! jaka piękna Lirutkowa minka :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 jesteśmy jestesmy :lol: w gościach... tj na gościnnym komputerze dzisiaj! bo nasz monitor zrobił się dziś już kompletnie bezuzyteczny... różowy obraz zamienił się w granatowy i nie widać już nawet tekstu... a teraz Inusia - opcja z jednym kolorem (znowu bawimy się funkcjami ;) )[B]nie [/B]tknięte photoshopem! [URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images13.fotosik.pl/51/32c9f44f16b6174f.jpg[/IMG][/URL] Quote
andzia69 Posted August 26, 2007 Posted August 26, 2007 A gdzie to się wybieracie na te wywczasy???? I co z kocio-psią ferajną????Jadą z wami???? Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2007 Author Posted August 26, 2007 hej Andziu ;) wybieramy się daleko daleko! (w okolice Bytowa :loveu: ) zabieramy ze sobą Lire obowiązkowo!! a Ina, pomimo tego,że zabranie jej nie byłoby problemem to jednak zdecydowaliśmy się ja zostawić u koleżanki. bo ona nigdy na dworze nie była i też później nie będzie.będzie miała tam kocie towarzystwo i dobrego czowieka wiec na pewno nie będzie jej źle ;) Quote
Izunia86 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Nareszcie sa :multi: Gratuluje urlopu :cool3: Lira widze nie traci czasu ,juz sie szykuje i przebiera w pileczkach :loveu: Inka sliczna ,te usteczka na tym zdjatku takie czerwone ,wygladaja jakby byly pomalowane szmineczka :loveu: Quote
*zaba* Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 A po wyjezdzie tzn po powrocie bedzie zalew fotek :) Juz czekamy!!!! Lirutkowe zdjatko cudne! Quote
Recommended Posts