Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']awaria monitora. nic nie widać nic nie słychać. nie ma nas!![/quote]

Tia,i pewnie to tez wina tych biednych,zaglodzonych zwierzat?? :evil_lol:

Posted

no pewnie,że ich... tajemnicze rozłaczenie telefonu w nocy to też ich wina...:evil_lol: eee prosze nie mówić że zagłodzone :razz:
a tak na serio to mam obraz cały różowy i czerwony!! dogo przez rózowe okulary widziane... ale tak się nie da korzystac niestety bo oczy bola,zdjec nie widać itd.:placz:

Posted

:oops: ojej ile gości tutaj!! a my się gdzieś po świecie włóczymy ;)
bardzo cieszymy się z tak licznych odwiedzin!! i pamięci oczywiście tez:loveu:
zdjęć nie dodam bo niestety dalej nic nie widać i jeszcze przez przypadek wkleiłabym jakieś bardzo przywatne zdjecie :evil_lol:

już niedługo czyli za 8dni jedziemy na wymarzony urlop!! skaczemy powoli pod sufit i nogami przebieramy z radości!! :multi: :multi: Lirka robi remanent w piłeczkach do zabrania i olejkach do opalania. Sexi szorty wyszły z mody i już ich nie potrzebujemy :eviltong: nie mogę się doczekać! Ona tak kocha wycieczki:loveu: a jedziemy do raju! na prawde! dlatego nie zdradzimy gdzie to jest :eviltong:

od 2 dni Liruszek już gania jak szalony po parkach skwerach łąkach itd. przez ten miesiąc ograniconych ruchów przytyła wreszcie troche (bo pomimo sportowej sylwetki ciagle wydawała mi się za chuda! :razz: ). O dziwo pamięta wszystko co ćwiczyłyśmy miesiąc temu i nawet jest chętniejsza do wykonywania. Najbardziej nam nie szło z "siad-zostań" a teraz jest super!! siedzi jak przymurowana i moge odejść na 10-15 metrów :multi: czasami oczywiście podbiega no... :lol: i robimy dużo nowch rzeczy i nad podziw jest bardzo skupiona! hormony grać przestały ;)

Nie pisałam też o Ineczce. po 2 czy 3 nocach spędzonych poza łóżkiem ( i tak spała na szafce obok łóżka :eviltong: ) wróciła do wspólnego spania ze zdwojona siłą!! musiała chyba spojżeć z "perspektywy" zeby odkryć które rejony łóżka są najspokojniejsze i nie zajmowane przez Lirusie... no i tym sposobem śpi na poduszce!! bude się rano na rożku a Ina z wyciągniętymi na całą długość łapami chrapie w najlepsze!:evil_lol: faajnie...

musze zrobić herbatke zaraz wracam ;)

Posted

jestem jestem :lol:
z kompem nic nie zrobie bo musze trzymać sakiewke nabitą :lol: i odkładam co moge na urlop. więc z monitorem się przemęcze a potem po powrocie znajoma przywiezie mi nowy śliczny płaski monitorek ze Stanów :eviltong: :multi: więc wakacyjne zdjecia będą jużdodawane w odpowiedniej oprawie :lol:
och już nie mogę się doczekać!! 10 dni pełnej swawoli. kilka wystaw obowiazkowych po drodze.
W Poznaniu jest wystawa Alfonsa Muchy, w Książu Nowosielskiego, w Warszawie to już nie wspominam bo lato owocne w wydarzenia. ale stolYca zupełnie nie po drodze:eviltong:
ide dać kolacje paskudm nienażartym :evil_lol:

Posted

hyhy, bez przesady! "kulturalna" bedzie tylko droga na urlopik a sam rzeczony będzie wariacki! :diabloti:
no to może powiem,że ide spać ??
eee nie! powiem,że jednak jutro będą zdjęcia :evil_lol: :lol:

Posted

hej i co? nikt nie chce zdjęć??
to jeszcze sobie pośpimy..... :eviltong:
[URL=www.fotosik.pl][IMG]http://images26.fotosik.pl/68/3ffa7743247c5d34.jpg[/IMG][/URL]

Posted

jesteśmy jestesmy :lol: w gościach... tj na gościnnym komputerze dzisiaj!
bo nasz monitor zrobił się dziś już kompletnie bezuzyteczny... różowy obraz zamienił się w granatowy i nie widać już nawet tekstu...

a teraz Inusia - opcja z jednym kolorem (znowu bawimy się funkcjami ;) )[B]nie [/B]tknięte photoshopem!
[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images13.fotosik.pl/51/32c9f44f16b6174f.jpg[/IMG][/URL]

Posted

hej Andziu ;) wybieramy się daleko daleko! (w okolice Bytowa :loveu: )
zabieramy ze sobą Lire obowiązkowo!! a Ina, pomimo tego,że zabranie jej nie byłoby problemem to jednak zdecydowaliśmy się ja zostawić u koleżanki.
bo ona nigdy na dworze nie była i też później nie będzie.będzie miała tam kocie towarzystwo i dobrego czowieka wiec na pewno nie będzie jej źle ;)

Posted

Nareszcie sa :multi: Gratuluje urlopu :cool3: Lira widze nie traci czasu ,juz sie szykuje i przebiera w pileczkach :loveu: Inka sliczna ,te usteczka na tym zdjatku takie czerwone ,wygladaja jakby byly pomalowane szmineczka :loveu: