Mudik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Od nas kciuki zapewnione BAAAARDZO MOCNEEEEEE!!!!:multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 bardzo,bardzo dziękuję :buzi: zwłaszcza,że od Ciebie liczą się podwójnie :loveu: Quote
Kinia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Ja też będe bardzo mocno trzymać!!! Powodzenia! Quote
wiq Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 o w morde, trzymamy! poważna sprawa! :evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 zdjęć z Verden przywiozę oczywiście ile się da. w tym czasie odbywa się tam też wielka impreza jeździecka - Verdiana więc proszę się spodziewać przewagi zdjęć z końmi :diabloti::lol: za kciuki bardzo dziękuję Ewa, Kinia, Wiq :loveu::loveu::loveu: Quote
gusia1972 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Od-Nowa'] - Liruś, jedziemy podbić Europę ? - eee, teraz?? [IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_0713aa.jpg[/IMG] [/quote] matko jaka mina !! :-D a kciuki masz zapewnione w ilości masowej :Poland::thumbs::terazpol: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Gusia - szkoda,że Was tam nie będzie!! ale StolYce podbijemy już masowo :diabloti: dziękuję za każdą parę kciuków, zwłaszcza,że masz ich trochę w domu :loveu::loveu::loveu: Quote
Mudik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Od-Nowa'] za kciuki bardzo dziękuję Ewa, Kinia, Wiq :loveu::loveu::loveu:[/quote] A my??:-(:-( Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Mudusiu, ciąża Ci się na oczy przeniosła :lol: pisałam do Ciebie na poprzedniej stronie: [QUOTE]bardzo,bardzo dziękuję :buzi: zwłaszcza,że od Ciebie liczą się podwójnie :loveu:[/QUOTE] Quote
Kashdog Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 My również będziemy trzymać kciuki ! Zdjęcie jak zwykle genialne :loveu: Quote
Mudik Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Od-Nowa']Mudusiu, ciąża Ci się na oczy przeniosła :lol: pisałam do Ciebie na poprzedniej stronie:[/quote] Przepraszam najmocniej , w ogóle tego nie widziałam:shake::placz::-(:oops::oops::oops: Quote
BellaLab Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Już zaczęłam trzymać kciuki! Powodzenia! Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Kashdog, BellaLab bardzo dziękuję. nie puszczać aż do niedzieli wieczorem :cool3: Mudik -masz teraz 9 miesięcy wybaczenia wszystkiego więc nos do góry :lol: Quote
ewka i haker Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 o koniki to ja chętnie zobaczę :) nie denerwuj sie tylko debiut jest okropny ale dacie rade Quote
Olusia Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Będziemy zaciskać kciuki mocnoo!! :kciuki::loveu: Dacie radę! Quote
ewelinka_m Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [quote name='Od-Nowa'] ale StolYce podbijemy już masowo :diabloti: [/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ściskamy kciuki!! :thumbs::happy1: [IMG]http://www.sworn2fun.com/smiley_with_thumbs_up.gif[/IMG] ha! Quote
weszka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 Lira! Lira! :terazpol:Tania! Tania! :terazpol: Będę trzymać z całych sił! I Dirki za swoją mentalną siostrę! A Vesper szczególnie za swoją mamcię chrzestną! I pamiętaj co ci pisałam - swoją psychiką nie blokuj Liruta! Myśl że się uda, że jesteście świetne i jak wejdziecie to będzie siwy dym! No bo kto jak nie wy! Ależ jestem z Was dumna :loveu: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [B]ewka i haker[/B] - stoicki spokój i wiadra melisy :lol: [B]Olusia[/B] - bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu: [B]ewelinka_m [/B]- rozumiem,że to Twój projekt sztandaru na Warszawe?? tylko imiona tam trzeba powpisywać :diabloti: [B]weszka[/B] - o tym co mi powiedziałaś myślę cały czas. Od wczoraj wbijam sobie do łba same pozytywne zdania. Nakręcam się jak mogę ;) To była bardzo cenna rada!! Za kciuki bardzo dziękuję i Tobie i maleńkiej Vesper (którą mam nadzieję za rok z kawałkiem zobaczymy na zawodach frisbee :cool3::loveu: ) a od Dirki proszę o szczególne, bo ona najlepiej by wiedziała co znaczy udział w takich zawodach dla psa który boi się jeść kolację przy otwartym oknie... cokolwiek się zdarzy będzie to nowe doświadczenie, które przejdziemy dzielnie razem :p Quote
weszka Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 I tak trzymaj! Musisz sobie tak długo powtarzać że jesteście super i dacie radę co tylko chcecie, aż w to uwierzysz. Bo musisz wierzyć w to co czujesz i robisz - wtedy się uda! Quote
ariss Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 [url]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_0638aa.jpg[/url] SUPER:loveu: i ja trzymam kciukasy:diabloti: ale jak Wam w piątek spuszcze łomot to nie wiem jak wy w sobote sie ogarniecie:eviltong::evil_lol: Quote
Od-Nowa Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 [B]weszka [/B]- a czy to trzeba cały czas.. czy jak Lira pójdzie dziś spać to mogę do rana łkać cicho w poduszkę :diabloti::lol::eviltong: [B]ariss[/B] - ale łomot dopiero za tydzień przecież :cool3: teraz by się przydał kop na szczęście :lol: ciśnienie mi skacze :siara::scared: Quote
ariss Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 teraz to się nie ma co stresować bo będzie dobrze:cool2: Quote
Od-Nowa Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 takie słowa bardzo dodają otuchy :p a dziś dzień kompletnego świra! ostatnie kilka godzin w pracy, pakowanie, zakupy, ostatni trening [I][SIZE=1](ręce odmawiają mi współpracy od rana!! wszystko z nich leci!!... w dół :-o )[/SIZE][/I] przeprowadzenie Tajdzi klamotków do koleżanki u której spędzi weekend, wieczorny zawał serca i rano wyjazd :lol: szaleństwo, szaleństwo.... a najbardziej przeraża mnie fakt,że zbiórka zawodników w sobotę jest o 7.30 wcześniej od 6 rejestracje.... masakra :diabloti: zamorduję każdego za filiżankę kawy :evil_lol::loveu: Quote
gusia1972 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tania kup red bulla :) doda Wam skrzydeł :evil_lol: Quote
Recommended Posts