Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

zdjęć z Verden przywiozę oczywiście ile się da.
w tym czasie odbywa się tam też wielka impreza jeździecka - Verdiana więc proszę się spodziewać przewagi zdjęć z końmi :diabloti::lol:

za kciuki bardzo dziękuję Ewa, Kinia, Wiq :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Od-Nowa']
- Liruś, jedziemy podbić Europę ?
- eee, teraz??
[IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_0713aa.jpg[/IMG]

[/quote]
matko jaka mina !! :-D

a kciuki masz zapewnione w ilości masowej :Poland::thumbs::terazpol:

Posted

Gusia - szkoda,że Was tam nie będzie!!
ale StolYce podbijemy już masowo :diabloti:

dziękuję za każdą parę kciuków, zwłaszcza,że masz ich trochę w domu :loveu::loveu::loveu:

Posted

Mudusiu, ciąża Ci się na oczy przeniosła :lol:
pisałam do Ciebie na poprzedniej stronie:

[QUOTE]bardzo,bardzo dziękuję :buzi:
zwłaszcza,że od Ciebie liczą się podwójnie :loveu:[/QUOTE]

Posted

[quote name='Od-Nowa']Mudusiu, ciąża Ci się na oczy przeniosła :lol:
pisałam do Ciebie na poprzedniej stronie:[/quote]

Przepraszam najmocniej , w ogóle tego nie widziałam:shake::placz::-(:oops::oops::oops:

Posted

Kashdog, BellaLab bardzo dziękuję. nie puszczać aż do niedzieli wieczorem :cool3:

Mudik -masz teraz 9 miesięcy wybaczenia wszystkiego więc nos do góry :lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']
ale StolYce podbijemy już masowo :diabloti:
[/quote]
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

ściskamy kciuki!! :thumbs::happy1:

[IMG]http://www.sworn2fun.com/smiley_with_thumbs_up.gif[/IMG]
ha!

Posted

Lira! Lira! :terazpol:Tania! Tania! :terazpol:

Będę trzymać z całych sił! I Dirki za swoją mentalną siostrę! A Vesper szczególnie za swoją mamcię chrzestną!
I pamiętaj co ci pisałam - swoją psychiką nie blokuj Liruta! Myśl że się uda, że jesteście świetne i jak wejdziecie to będzie siwy dym! No bo kto jak nie wy! Ależ jestem z Was dumna :loveu:

Posted

[B]ewka i haker[/B] - stoicki spokój i wiadra melisy :lol:

[B]Olusia[/B] - bardzo dziękuję :loveu::loveu::loveu:

[B]ewelinka_m [/B]- rozumiem,że to Twój projekt sztandaru na Warszawe?? tylko imiona tam trzeba powpisywać :diabloti:

[B]weszka[/B] - o tym co mi powiedziałaś myślę cały czas. Od wczoraj wbijam sobie do łba same pozytywne zdania. Nakręcam się jak mogę ;) To była bardzo cenna rada!!
Za kciuki bardzo dziękuję i Tobie i maleńkiej Vesper (którą mam nadzieję za rok z kawałkiem zobaczymy na zawodach frisbee :cool3::loveu: ) a od Dirki proszę o szczególne, bo ona najlepiej by wiedziała co znaczy udział w takich zawodach dla psa który boi się jeść kolację przy otwartym oknie...

cokolwiek się zdarzy będzie to nowe doświadczenie, które przejdziemy dzielnie razem :p

Posted

I tak trzymaj! Musisz sobie tak długo powtarzać że jesteście super i dacie radę co tylko chcecie, aż w to uwierzysz. Bo musisz wierzyć w to co czujesz i robisz - wtedy się uda!

Posted

[url]http://i84.photobucket.com/albums/k35/Tanieczka/IMG_0638aa.jpg[/url]

SUPER:loveu:

i ja trzymam kciukasy:diabloti:

ale jak Wam w piątek spuszcze łomot to nie wiem jak wy w sobote sie ogarniecie:eviltong::evil_lol:

Posted

[B]weszka [/B]- a czy to trzeba cały czas.. czy jak Lira pójdzie dziś spać to mogę do rana łkać cicho w poduszkę :diabloti::lol::eviltong:

[B]ariss[/B] - ale łomot dopiero za tydzień przecież :cool3:
teraz by się przydał kop na szczęście :lol:

ciśnienie mi skacze :siara::scared:

Posted

takie słowa bardzo dodają otuchy :p

a dziś dzień kompletnego świra!
ostatnie kilka godzin w pracy, pakowanie, zakupy, ostatni trening [I][SIZE=1](ręce odmawiają mi współpracy od rana!! wszystko z nich leci!!... w dół :-o )[/SIZE][/I] przeprowadzenie Tajdzi klamotków do koleżanki u której spędzi weekend, wieczorny zawał serca i rano wyjazd :lol:
szaleństwo, szaleństwo....
a najbardziej przeraża mnie fakt,że zbiórka zawodników w sobotę jest o 7.30 wcześniej od 6 rejestracje.... masakra :diabloti: zamorduję każdego za filiżankę kawy :evil_lol::loveu: