Jump to content
Dogomania

Lira,Inka,Figa, Tajga - LIF-e galeria + T :-)

Recommended Posts

Posted

Od-nowa a w ogóle to ty robisz sprzęt dla psiaków, prawda? Mogłabyś mi powiedzieć jaki materiał najbardziej nadaje się na obroże [ew. zrobić ze 2 :razz:]? Bo moje obie dziewczynki potrzebują półzacisków - mają karki szersze niż te puste łepetynki - a sklepowe są niesamowicie drogie :placz:

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[B]betel[/B] - jakieś ferie były po drodze może dlatego? a może zima daje ludziom w kość i nie mają ochoty na udzielanie się. Ja sama mam u Ciebie wielkie zaległości!! i ze wstydem omijam jak nie mam czasu bo chciałabym każdemu zdjęciu poświęcić tyle czasu na ile zasługuje. Ale się poprawię. najwyżej po jednym będę oglądać :evil_lol:

[B]bonsai_88[/B] - właśnie szyłam na szybko but dla Lirki :cool3: (bo sobie sierota łape rozwaliła i kuleje :shake:). A tak serio to szyję na własne potrzeby te szelki, obroże pas liny itd. Moja maszyna nie wydoliłaby, bo to delikatny japończyk a nie niezniszczalny Łucznik ;)
Jak zależy CI na cenie to bardzo tanie zaciskowe ma Wiosna z dogo czyli firma 3-rd pole. chyba za cenę ok 8-9 zł. ja bym wydała tyle na tramwaje jadąc po okucia i taśmy więc nie pomogę z uszyciem

Posted

[quote name='Od-Nowa']
[B]bonsai_88[/B] - właśnie szyłam na szybko but dla Lirki :cool3: (bo sobie sierota łape rozwaliła i kuleje :shake:). A tak serio to szyję na własne potrzeby te szelki, obroże pas liny itd. Moja maszyna nie wydoliłaby, bo to delikatny japończyk a nie niezniszczalny Łucznik ;)
Jak zależy CI na cenie to bardzo tanie zaciskowe ma Wiosna z dogo czyli firma 3-rd pole. chyba za cenę ok 8-9 zł. ja bym wydała tyle na tramwaje jadąc po okucia i taśmy więc nie pomogę z uszyciem[/quote]
Czekaj czekaj :razz:.... bo jakbyś się podjęła zrobienia mi zamawiania w bliżej nieokreślonym czasie to ja bym jeszcze parę rzeczy chciała... na przykład taki psa biodrowy jaki sobie zrobiłaś :loveu:... chociaż wzór jak zrobić mi podaj [bo obrożę umiem sobie wyobrazić :evil_lol:] :razz:

Posted

pasa się nie podejmę to od razu mówię. Na prawdę dał w kość maszynie.
a do czego Ty go w ogóle chcesz? do biegania z psem czy jak? bo taki do canicrossu jest dużo prostszy (ja mam do skijoringu - większy, grubszy więcej lin,paków i innych takich...) to mogłabym przemyśleć sprawę.

Posted

Przepiękna ta sunia :loveu: i foty też piękne wyszyły :multi:
Nóweczko zdolna z ciebie bestyja z tym szyciem :crazyeye: szkoda że ja nie mam takich zdolności bo moja nowa tymczasowicza Zara ma chyba rozmiar -1 i najmniejsze ubranko które nosił Skipi jest na nią sporo za duże.

Posted

Ależ piękna ta pieguska,ale co ja się dziwię kieleckie najpiekniejsze :eviltong:hociaż powiem szczerze nie poznaję jej ? OdNowka która to suńka ?

Jesli to co pokazałaś na zdjęciu nazywasz dużą ilością śniegu to zapraszam do nas- tylko nie wiem czy dojedziesz :evil_lol: bo śnieg sięga do pach......
ale ludziom nie psom :cool3:

Miziaki dla kudłatej gromadki i uważaj na buty :roll:

Posted

Tania , nie to niemożliwe, to Sarenka od KarOli ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

A jednak , cóż za cudowna nowina :laola:, tyle sie maleńka oczekała na cudowny doemk i proszę , ależ się cieszę :cunao::laola:i zazdroszczę że masz ją blisko i będziecie się spotykały :roll:

Posted

[B]Od-nowa[/B] czy ty mnie aż tak nie lubisz :placz:... chcesz, żebym się zabiła mając jednocześnie nart i Birmę :diabloti:? Oczywiście, że pas mi jest do biegania potrzebny [bo Birmowy sprzęt już mam :loveu:], jeszcze ew. by mi się przydała podwójna linka rozciągana [pojedynczą 1,5-3 m dla Birmy mam]...

A swoją drogą to chyba będę musiała w końcu sobie kupić maszynę do szycia :roll:

Posted

na razie tak szybko odpisuję bo padam z nóg!
[SIZE=3]dzisiaj dzień był szczególny!! w ramach akcji nie straszna nam zima w kilka osób zorganizowaliśmy skiring[/SIZE]-czyli narciarz ciągnięty za koniem :multi::multi::multi:
była prześwietna zabawa!!! i będą zdjęcia :multi: tylko jak to na szewca przystało nie mam swoich ale koleżanka kilka zrobiła więc jak tylko dostanę zaprezentuję :diabloti:
a teraz idę rozmasować nogi:lol:

Posted

[I]Oo no to super zabawę mieliście :loveu: my mieliśmy dzisiaj ekstremalną wycieczkę w nieznaną okolicę i niestety utkwiliśmy autem :evil_lol: po długich próbach i wymyślaniu nowych sposobów jak wyjechać udało nam sie i jakoś wróciliśmy do domu i naszczęście obyło sie bez pomocy drogowej :multi::diabloti:[/I]

Posted

dla tych co nie mogę cierpliwie poczekać na zachętę 3 ;) później będzie więcej

ja stępująca
[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4531kopia.jpg[/IMG]
najlepszy narciarz w stawce! mój TZ :loveu:
[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4591kopia.jpg[/IMG]
najbardziej spektakularne upadki witane były tak :lol:
[IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4876kopia.jpg[/IMG]
jutro wstawię więcej