bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Od-nowa a w ogóle to ty robisz sprzęt dla psiaków, prawda? Mogłabyś mi powiedzieć jaki materiał najbardziej nadaje się na obroże [ew. zrobić ze 2 :razz:]? Bo moje obie dziewczynki potrzebują półzacisków - mają karki szersze niż te puste łepetynki - a sklepowe są niesamowicie drogie :placz: Quote
Od-Nowa Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 [B]betel[/B] - jakieś ferie były po drodze może dlatego? a może zima daje ludziom w kość i nie mają ochoty na udzielanie się. Ja sama mam u Ciebie wielkie zaległości!! i ze wstydem omijam jak nie mam czasu bo chciałabym każdemu zdjęciu poświęcić tyle czasu na ile zasługuje. Ale się poprawię. najwyżej po jednym będę oglądać :evil_lol: [B]bonsai_88[/B] - właśnie szyłam na szybko but dla Lirki :cool3: (bo sobie sierota łape rozwaliła i kuleje :shake:). A tak serio to szyję na własne potrzeby te szelki, obroże pas liny itd. Moja maszyna nie wydoliłaby, bo to delikatny japończyk a nie niezniszczalny Łucznik ;) Jak zależy CI na cenie to bardzo tanie zaciskowe ma Wiosna z dogo czyli firma 3-rd pole. chyba za cenę ok 8-9 zł. ja bym wydała tyle na tramwaje jadąc po okucia i taśmy więc nie pomogę z uszyciem Quote
bonsai_88 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Od-Nowa'] [B]bonsai_88[/B] - właśnie szyłam na szybko but dla Lirki :cool3: (bo sobie sierota łape rozwaliła i kuleje :shake:). A tak serio to szyję na własne potrzeby te szelki, obroże pas liny itd. Moja maszyna nie wydoliłaby, bo to delikatny japończyk a nie niezniszczalny Łucznik ;) Jak zależy CI na cenie to bardzo tanie zaciskowe ma Wiosna z dogo czyli firma 3-rd pole. chyba za cenę ok 8-9 zł. ja bym wydała tyle na tramwaje jadąc po okucia i taśmy więc nie pomogę z uszyciem[/quote] Czekaj czekaj :razz:.... bo jakbyś się podjęła zrobienia mi zamawiania w bliżej nieokreślonym czasie to ja bym jeszcze parę rzeczy chciała... na przykład taki psa biodrowy jaki sobie zrobiłaś :loveu:... chociaż wzór jak zrobić mi podaj [bo obrożę umiem sobie wyobrazić :evil_lol:] :razz: Quote
Od-Nowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 pasa się nie podejmę to od razu mówię. Na prawdę dał w kość maszynie. a do czego Ty go w ogóle chcesz? do biegania z psem czy jak? bo taki do canicrossu jest dużo prostszy (ja mam do skijoringu - większy, grubszy więcej lin,paków i innych takich...) to mogłabym przemyśleć sprawę. Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Hej! :multi: Nie mam czasu nawet poczytać... :roll: U nas foty nowe Ganji! NARESZCIE! :multi::cool3: Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 ciekawa jestem czy dzisiejszy dzień buty przeżyją :megagrin: :diabloti: Quote
weszka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Przepiękna ta sunia :loveu: i foty też piękne wyszyły :multi: Nóweczko zdolna z ciebie bestyja z tym szyciem :crazyeye: szkoda że ja nie mam takich zdolności bo moja nowa tymczasowicza Zara ma chyba rozmiar -1 i najmniejsze ubranko które nosił Skipi jest na nią sporo za duże. Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Ależ piękna ta pieguska,ale co ja się dziwię kieleckie najpiekniejsze :eviltong:hociaż powiem szczerze nie poznaję jej ? OdNowka która to suńka ? Jesli to co pokazałaś na zdjęciu nazywasz dużą ilością śniegu to zapraszam do nas- tylko nie wiem czy dojedziesz :evil_lol: bo śnieg sięga do pach...... ale ludziom nie psom :cool3: Miziaki dla kudłatej gromadki i uważaj na buty :roll: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tania , nie to niemożliwe, to Sarenka od KarOli ?????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: A jednak , cóż za cudowna nowina :laola:, tyle sie maleńka oczekała na cudowny doemk i proszę , ależ się cieszę :cunao::laola:i zazdroszczę że masz ją blisko i będziecie się spotykały :roll: Quote
bonsai_88 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [B]Od-nowa[/B] czy ty mnie aż tak nie lubisz :placz:... chcesz, żebym się zabiła mając jednocześnie nart i Birmę :diabloti:? Oczywiście, że pas mi jest do biegania potrzebny [bo Birmowy sprzęt już mam :loveu:], jeszcze ew. by mi się przydała podwójna linka rozciągana [pojedynczą 1,5-3 m dla Birmy mam]... A swoją drogą to chyba będę musiała w końcu sobie kupić maszynę do szycia :roll: Quote
Od-Nowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 na razie tak szybko odpisuję bo padam z nóg! [SIZE=3]dzisiaj dzień był szczególny!! w ramach akcji nie straszna nam zima w kilka osób zorganizowaliśmy skiring[/SIZE]-czyli narciarz ciągnięty za koniem :multi::multi::multi: była prześwietna zabawa!!! i będą zdjęcia :multi: tylko jak to na szewca przystało nie mam swoich ale koleżanka kilka zrobiła więc jak tylko dostanę zaprezentuję :diabloti: a teraz idę rozmasować nogi:lol: Quote
bonsai_88 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Wow, o czymś takim jeszcze nie słyszałam :cool3:.... z niecierpliwością czekam na zdjęcia ;) Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Samo Twoje opowiadanie, sprowadza mnie do wielkiej niecierpliwości... ;) Quote
Bartiśkowa_ Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [I]Oo no to super zabawę mieliście :loveu: my mieliśmy dzisiaj ekstremalną wycieczkę w nieznaną okolicę i niestety utkwiliśmy autem :evil_lol: po długich próbach i wymyślaniu nowych sposobów jak wyjechać udało nam sie i jakoś wróciliśmy do domu i naszczęście obyło sie bez pomocy drogowej :multi::diabloti:[/I] Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No to czekamy na zjęcia z tej szalonej , ale wyczerpujacej zabawy. Pozdro:lol: Quote
Od-Nowa Posted February 21, 2009 Author Posted February 21, 2009 dla tych co nie mogę cierpliwie poczekać na zachętę 3 ;) później będzie więcej ja stępująca [IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4531kopia.jpg[/IMG] najlepszy narciarz w stawce! mój TZ :loveu: [IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4591kopia.jpg[/IMG] najbardziej spektakularne upadki witane były tak :lol: [IMG]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4876kopia.jpg[/IMG] jutro wstawię więcej Quote
betel Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 No cóz Ty i TZ też mi sie podobacie , ale jednak najbardziej lubię zdjęcia z psami , więc stawiam na ostatnie!!!;) Quote
Aga&Ganja Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 [URL]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4876kopia.jpg[/URL] Rozumiem, że to było pogotowie? Pierwsza pomoc? :lol::loveu: Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 o jezuuuuu Taniu więcej, więcejjjjjj genialniee :loveu::loveu::loveu: a TZ-t to w ogóle wymiata :eviltong: p.s a grzywki były? Quote
*zaba* Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Widze,ze swietna zabawe mieliscie :p No ale juz jest jutro .... :cool3: Quote
groszek83 Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 [URL]http://i728.photobucket.com/albums/ww290/meresh_bucket/IMG_4591kopia.jpg[/URL] :crazyeye: wow :crazyeye: więcej nie wykrztusze Quote
Recommended Posts