marillka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 a czemu chcecie głodzić normę?? z własnego doświadczenia wiem, że głodówka działa krótkofalowo! tzn owszem schudnie ale potem będzie miała takiego głoda że nadrobi wagę z nadwyżką Quote
Macho Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 to nie ma byc glodowka, ale ograniczenie jedzenia... o glodowce bylo wspomniane w "tragicznych" wypadkach ;) Norma jest o wiele za gruba... :( Quote
OlaLola Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 chciałabym kiedys przyjechac do CK z nastawieniem ze Mis i Normula dzis ida do domku... to by był jeden z szczesliwszych dni mojego zycia.... i pewnie kiedys tak bedzie... :loveu: ...z ta róznica ze w ten dzień moze mnie nie byc w Ck i sie z nimi nie pozegnam:-( Quote
Macho Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 "blizniacze" adopcje sa czesto wczesniej ustalan, wiec mysle, ze spokojnie zdazysz sie pozegnac :) Quote
Macho Posted December 29, 2007 Posted December 29, 2007 Jak dzis do nich weszlam to laskawie mi nosy pokazali, ze zyja, ale zeby wyjsc z budy...gdzieeeeeee taaaaaaam ;) Quote
Ana_Zbyska Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Prawie czysty Misiek pojechał dzisiaj do weta, aby Go dobrze osłuchać, przez ten kaszel.. Quote
San_(jagodowa:) Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Po badaniu Misiek spędził noc w laminacie. Po wypuszczeniu pobiegł od razu pod kojec,żeby dać całusa Normie przez kraty:) Quote
Macho Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 I dobrze, że nie był kąpany, bo by było, że przez nas kaszle ;) Quote
Ana_Zbyska Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 Nie ma to jak być informatorem;) Nie jest źle z Misiem, nie ma to na szczęście żadnego związku z jego wydolnością krążeniową, aczkolwiek musi dostawać zastrzyki, do 20.06. Quote
Macho Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Może jednak zrezygnuję :eviltong: Norma i Misiu byli dziś na spacerku ;) Norma szła w 2 obrożach, bo dziwnym trafem 3 poprzednie "same" się ściągnęły ;) Quote
Macho Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Sprytna Norma ;) Najlepsze jest to, że ona bez obroży biegnie ile sił w łapkach ok. 10 metrów, a potem pada na ziemię i oddycha... cięęęężżżko ;) Quote
San_(jagodowa:) Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 A teraz Norma paraduje w szeleczkach :lol: Quote
Ana_Zbyska Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 hehe, a na dniach zaczyna się dieta.. Bierzemy się za Nią. Quote
San_(jagodowa:) Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 W sobotę rozdzieliliśmy Misia i Normę na czas jedzenia, po czym okazało się, że zamierzony cel osiągnęliśmy w połowie,tzn. Norma swoją porcję zjadła,a Misiek nie:razz: Quote
Macho Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Ale to jest konieczne ;) Misiek jak zgłodnieje to zje, a Norma zje tylko troszeczkę ;) Quote
Ana_Zbyska Posted July 22, 2008 Posted July 22, 2008 "MISIU Z BRZEZIN" zaszczepiony:evil_lol: tak ma napisae w książeczce:evil_lol: Norma też zaszczepiona;) Quote
San_(jagodowa:) Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 No cóż... Nasze laickie wolontariuszowe oczy nie widzą postępu. Fachowe oko Weta również go nie dostrzegło:eviltong: Quote
Ana_Zbyska Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 eeee tam, wetem to bym sie tam nie przejmowala:razz::evil_lol: On zwasze powie, ze gruba, dalej gruba:eviltong: Jam powiem, jak wroce, mnie sie sluchajta:evil_lol: ps.Ostatnio jak ja widzialam, w te pamietna niedziele, to wydala mi sie nieco chudzsa, bardzo nieco chudzsa;) Quote
San_(jagodowa:) Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Taaaa,aż opuchła biedactwo :roll: :diabloti: A właśnie, Ana, jakie są Twoje odczucia jeśli chodzi o efekty diety Normy?:cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted September 7, 2008 Posted September 7, 2008 Drogie Ciotki, wg mojego oka, Norma ciut schudła, wszak nie są to jakieś rewelacyjne wyniki, ale jest jej już troszkę mniej;) Machonek, nie prawdaż?:cool3: Quote
Ana_Zbyska Posted January 15, 2009 Posted January 15, 2009 NORMA KIEDYŚ NORMA TERAZ Ale róźnica, co?:lol: To zdjęcia sprzed zimy, teraz jest bardziej chudsza jeszcze;) Quote
Macho Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 U psiaków nic nowego- Norma dalej na diecie... ;) Dalej czekają...razem... :( Quote
Recommended Posts