Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 624
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']dziwi mnie,ze taki chudzielec potrafi grymasic na jedzenie! :mad:jada tylko najlepsze suche,a i puszka nie moze byc byle jaka.[/quote]
no bo te sopociaki takie są Pepko jada gotowane lub surowe, sucha beeeeeeeeeeee, puszki be be ale z tym akurat to się zgadzam;)

Posted

Zabralam dzis Gromita na zupełnie inna trase spaceru-na cywilizowana strone schroniska,tam gdzie swiatla,ulica,samochody.Zero stresu:)
a potem jadl saszetke wsrod mocno gestykulujacych,obcych ludzi.
No i dzis nie wytrzymalam i dosyc ostro przytrzymalam go,gdy usilowal wyjac glowe z obrozy (oj,tego to ja nie lubie) i Gromit przezyl,nawet obrazony nie byl.

Posted

Kasiu, pieknie!!!!!!! A mozesz poprawić tekst na białao - albo zrobić mi takie drugie. Jak zmiejszam do ogłoszeń, to tekst jest nieczytelny. A musze tę karteczkę wstawić!

Posted

A ja dziś poznałam Gromita dopiero... I tylko na razie z 1. postu.
Poczytam więcej w wolnej chwili. I zycze dobrego, cierpliwego domu. Najlepiej już!

Posted

buchachachacahcah,jak Gromita tak dobrze nie znalam,to mi sie madrzejszy wydawal.Ale bylo nie bylo-ten "glupi" pies swoimi zachowaniami uzyskuje dokladnie to,co chce.
No i skad on,mialby swoja madrosc brac,skoro cale zycie,od szczeniaka-w jednej klatce bez bliskiego kontaktu z ludzmi.