Karolina_Nett Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Nie wiem po prostu co cytować, cały list tak świetnie oddaje jak świetnie się czuje Maurycy :loveu:. Ja się nie dziwię, ze bawi się jak szczeniak :D. Niech ci co go porzucili teraz żałują! Ot i co. :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Anza&Hacker Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 Hurrra! Leprzego zakończenia to ja nawet bym nie wyśniła! :loveu: Myśle, że Maurycy trafił na prawdziwego i wspaniałego miłośnika zwierzów :p Quote
desdemona Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 wspaniiala wiadomosc:loveu:nareszcie Maurycy w swoim domu:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Cambel&Megi Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 To po prostu w s p a n i a ł e ! Trochę chłopak czekał...ale na taki Dom...Uhhh :multi: Quote
ewatr Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 No to teraz bedzie uczta :lol: ze zdjęc szczęsliwego psa , ktory robi słodkie miny i pięknie przewraca ze szczęscia oczami ech Maurycy Maurycy :eviltong::loveu: Quote
Olusia Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 http://images30.fotosik.pl/151/f7d5d12575b02f46med.jpg Ale wypiękniał nasz Mauryś :loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :mdleje: napatrzeć się nie mogę... :oops: CUDO! :multi: Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 jak On przepieknie przyglada sie temu obiektywowi :D Quote
:: FiGa :: Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :loveu: :loveu: Bardzo cieszy że Mauryś znalazł dobrych ludzi :loveu: Quote
ewatr Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Jego Pan sie nim zachwyca , że jest najmadrzejszym i najbardziej pracowitym psem po sloncem :eviltong:;) zacytuje kawałek maila : " Choć zauważyłem, że Maurys gdy jest na podwórzu, szczególnie wieczorem, nie pozwala na pieszczoty, wręcz unika ich, jest tak zapracowany - w ciągłym ruchu - na pieszczoty nie ma czasu. Gania dookoła ogrodu - potem podwórko i znów ogród, pod tamto drzewo, to znów ktoś za płotem idzie - trzeba obszczekać i znów podwórko i jeszcze jedno kółeczko, aha teraz pod tamto drzewo - on wtedy nie ma czasu, bardzo ciężko pracuje. I tak bez przerwy ze sto razy, jak już minie setny raz, zaczyna liczyć od początku. On ma chyba zakodowany, niesamowity instynkt stróża... Teraz chyba uznał już naprawdę, że to jego teren i broni go donośnym szczekaniem przed "intruzami" stojącymi przed bramką a każdy przechodzień na ulicy też odprowadzany jest gromkim szczekaniem. On wie już na pewno, że broni "własne" terytorium. " A tak mi Maurycy zakonczył opisywanie swojego obecnego wspaniałego życia : Nie płacz Ewka... - mnie tu dobrze jest...!!!:lol::lol::lol: Ech Maurycy :loveu:Maurycy :loveu:nawet nie wiesz jak ja sie ciesze , że ci tam jest tak dobrze !!!! Quote
ewatr Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Cambel&Megi Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Sama słodycz.......:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
g_o_n_i_a Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Ale z niego pracowity chłopak :loveu: A te zdjęcia uch... Krok w krok za Panem :loveu: Quote
kasia14 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ależ Maurycy wypiękniał!!! warto było czekać oj warto :) Quote
TYGRYS-ica. Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 wspaniale zakonczenie :multi::multi::multi: chociaz tej psince sie udalo :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
Karolina_Nett Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Nie sądzę żeby z taką rodziną i ogródkiem mógł być nieszczęśliwy :eviltong: Quote
puchu Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A może dałoby się namówić pana, żeby się tu zarejestrował i założył galerię? Quote
TYGRYS-ica. Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 puchu napisał(a):A może dałoby się namówić pana, żeby się tu zarejestrował i założył galerię? dobry pomysl :p nie pokazuje na dogo tego przystojniaka :loveu: Quote
ewatr Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 [quote name='puchu']A może dałoby się namówić pana, żeby się tu zarejestrował i założył galerię? A i co Pan Maurycego na tą propozycje ?;) A ja narazie w zastepstwie wstawie kilka nowych fot ... nie bede sknera i nie bede trzymała tylko dla siebie :eviltong: Czesc wszystkim to ja pupilek Panstwa czyli Mauryś !!!! Moja Pani nie mowi do mnie inaczej tylko : " jesteś kochany, jaki jesteś słodki'' :loveu: A Pan pisze : "Maurys jest naprawdę wspaniały, jest psem bardzo kochającym i jest też kochanym. Tyle radości wprowadził w nasze życie. ":loveu: '' Chciałam rownież przekazac dobre slowa od Janusza gdy przeczytał watek Maurycego to napisał : "Nie przypuszczałem nawet ilu przyjaciół ma Maurycy, ile dobrych serc życzyło mu tak bardzo własnego domu, przez tyle miesięcy, niestrudzenie, nie tracąc nadziei... Serce rośnie w człowieku gdy widzi tyle wrażliwości i dobra u innych, często młodych ludzi. Tyle dobrego czynicie dla tych bezsilnych, skrzywdzonych przecież przez ludzi zwierząt. Macie WIELKIE SERDUCHA i wielkie dzięki Wam za to." [SIZE=2]My rowniez dziekujemy za dobre słowa i czekamy na dalsze takie dobre wiesci z Maurysiowego domu :lol: Quote
Anza&Hacker Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 http://images31.fotosik.pl/158/f7b85c3d325425dd.jpg http://images27.fotosik.pl/165/c3e8efd9369bea02.jpg - ale mają szerokie uśmiechy! :loveu: Quote
Recommended Posts