danavas Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 pewnie się zastanawiacie gdzie nasz chłopak trafi... a wiec: [URL]http://www.centrum-songo.pl/en/strona-glowna.html[/URL] mam do tego miejsca 6 km z domu i jak tylko wrócę do PL-u to popędzę do Stefcia:) ośrodek będzie regularnie co tydzień wysyłał info o Stefanie i fotki... fakturę wystawi na Skarpetę ON-kową Bavesis też czasami podjedzie zrobić jakieś zdjęcia ekstra bo on wiedzie życie przyklejone do aparatu;) Wracam w czerwcu i marzy mi się aby już wtedy wziąć Stefka na spacer... no ale zobaczymy.. mamy na tę chwilkę 250zł stałych a dokładając z jednorazowych plus to co da skarpetka Stefan jest zabezpieczony na 4 miesiące... bardzo proszę o dalsze deklaracje tak aby był komplet... bo bazarki bazarkami ale w jego wieku nigdy nie wiadomo kiedy będą potrzebne fundusze na weta... to stary psiak , niekastrowany,nie wiemy jak z prostatą, jak ze zdrówkiem, nic nie wiemy... więc lepiej mieć kase z bazarków na weterynarza... Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 A czy fanty na bazarek już pakować i wysyłać? Quote
danavas Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 [quote name='obiezyswiat75']A czy fanty na bazarek już pakować i wysyłać?[/QUOTE] kochana teraz bavesis ma kupę roboty, wiec tak za dwa tygodnie mu wyślij proszę... dam Ci adres na pw... Quote
obiezyswiat75 Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Dobrze, tylko jakby co, to proszę o przypomnienie...u mnie dobra pamięć, tylko krótka :oops: Quote
piescofajnyjest Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 ale sie ciesze, ze Stefaniasty jedzie do hotelu:multi: Quote
Ada-Vebby Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='danavas']kochana teraz bavesis ma kupę roboty, wiec tak za dwa tygodnie mu wyślij proszę... dam Ci adres na pw...[/QUOTE] Też poproszę adres do bavesis,dorzucę trochę fantów i jeszcze dwie dyszki jednorazowej ;) Quote
dorcia2 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 pieniążki za maj przelane:lol: to, że Stefanek źle reaguje na weta nie musi oznaczać agresji samej w sobie , od 4 lat mam pod opieką amstafkę po przejściach wyciągnięta ze schronu , wizyty u lekarza to najpierw radość o później gdy wchodzi w grę zastrzyk lub badanie zaczyna się koszmar a sunia ma zwyrodnienie stawów kolanowych i badania z poważniejszą ingerencją związane są z narkozą , minął ponad rok, zanim sama mogłam dać jej zastrzyk, czy założyć opatrunek, wystarczy więc cierpliwość i to aby psiak poczuł sie bezpieczny i mógł zaufać, bo tego Stefanek chyba nie doświadczył w swoim smutnym życie:-( pozdrawiam Quote
Ania II Posted May 7, 2013 Posted May 7, 2013 Czytałam, że Stefanek ma jechać 11-go maja, super. Cioteczki, ale myślę, że chyba bez uśpienia sedalinem nikt się nie odważy wsadzić Stefanka do samochodu, chyba że na sztywnym chwytaku. A może tak to zorganizować, żeby w uśpieniu pojechał najpierw do weta, tam by go obejrzeli, może wykastrowali i zrobili , co tam jeszcze będzie potrzebne i dopiero potem do hotelu ? Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Zgubiłam wątek,ale już jestem....Ciesze się ogromnie,że pies dostał szansę dzięki niezawodnym dogomaniakom i nieocenionym Owczarkomaniakom.... Każdy pies zanim zostanie uśpiony powinien dostać szansę-Boże zawsze będę pamiętać ową Rodezjankę uśpioną.. Będę z Tobą Stefan - może coś się ekonomicznie poprawi i coś wysupłam dla Ciebie? A ośrodek gdzie zobaczą Ciebie i spróbują pomóc wygląda obiecująco...Uśpić psa zawsze się zdąży,a uśpienie jest nieodwracalne...Dziękuję danavas.. Elżbieta Quote
Ada-Vebby Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Zaglądam... Edited May 8, 2013 by Ada-Vebby Quote
bela51 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Tak, Elzbieto, ja tez nigdy nie zapomne tej Rodezjanki i kobiety z dt, ktora ja zamordowała. Ciesze sie, ze Stefka nie spotkał ten los. Quote
mdk8 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 cioteczki zajrzyjcie proszę może coś wymyślicie: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/238818-Luna-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-DT!-Szukamy-pomocy!?p=20828176#post20828176"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/238818-Luna-musi-opu%C5%9Bci%C4%87-DT!-Szukamy-pomocy!?p=20828176#post20828176[/URL] Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 (edited) Dziękuje bela51,że pamiętasz zamordowaną Rodezjankę..I ja również się cieszę,że Stefano dostał szansę,której tej pięknej suce odmówiono... Do góry Stefanie!!! Elżbieta ------------------------------------------------------ Jutro ,,pójdzie,,nasz symboliczny wkład dla Stefcia!!! Dobrej nocy PRZYJACIELU!!! ---------------------------------- Dziś,,poszedł,,nasz skromniutki przelewik..Wszystkiego dobrego Stefciu! Edited May 9, 2013 by waldi481 uzupełnienie Quote
piescofajnyjest Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 nic nie wiem o Rodezjance.....ale moze to lepiej?:( Quote
Aimez_moi Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 [quote name='piescofajnyjest']nic nie wiem o Rodezjance.....ale moze to lepiej?:([/QUOTE] Lepiej.....uwierz mi. Quote
gosiaczek1984 Posted May 9, 2013 Posted May 9, 2013 tak samo było z Bambem ,okazało się ,że to pies kochający ludzi [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/211279-Bambu-ma-kochaj%C4%85cy-dom%21%21%21l%21?highlight=bambu[/URL] Quote
danavas Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Stefan miał jutro jechać ale nie pojedzie jeszcze... Nie martwcie się kochani, bo nic złego się nie dzieje... w hotelu przebudowa i jakiś dostawca siatki zawalił a trwają prace nad miedzy innymi wybiegiem dla Stefcia, po niedzieli juz wszystko ma byc zrobione. Zapytałam ośrodek kiedy na 100% będzie można przewieźć Stefana i będzie to możliwe pod koneic przyszłego tygodnia. Z rodziną bavesis rozmawiał i wszystko ok. Smutno trochę bo już chciałam aby Stefcio był w wiekszym "apartamencie", no ale teraz jego wybieg jest nie skończony, więc lepiej aby został jeszcze ten tydzień w miejscu które zna niż go tak rzucać... Quote
bela51 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Jestes pewna, ze moze bezpiecznie czekac w tym miejscu ? Bo ja nawet zadedykowałam pewien zakup bazarkowy dla ludzi Stefana. Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 (edited) bela51 ma racje,że pyta...On może tam czekać?Żeby sie nie okazało,że zniknął..Ja wiem danavas,że robisz co możesz,ale tak raptem może czekać?Już nie jest grożny dla babci? Ciekawe... Elżbieta Edited May 10, 2013 by waldi481 literówka Quote
obiezyswiat75 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 czy w związku z przesunięciem wyjazdu, fanty na bazarek też mam przesunąć i wysłać poźniej? :roll: Quote
Guest Elżbieta481 Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Mam nadzieję danavas,że to Ty masz racje...Mam nadzieje,że moje mieszane uczucia to tylko brak zaufania do ludzi..Mam nadzieje.. Do góry Stefanka! Elżbieta Quote
Ada-Vebby Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Rzeczywiście,sytuacja zdaje się być niepokojąca...Już tak blisko było,tak czekałam na ten jutrzejszy dzionek... Quote
Recommended Posts