beataczl Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Hałabajówka']Na konto fundacyjne dla Rodzynka oczywiście ;) Rodzyn jest upierdliwym małym bąblem... tak majstrował przy kołnierzu po kastracji że oczywiście rozmajstrował szwy zewnętrzne o kołnierzu nie wspomnę nawet ;)[/QUOTE] znalazlam konto na fejsie;) poszedl dzis przelew -jak dojdzie potwierdz prosze na bazarkowym... juz wszystko ok po kastracji? Quote
zerojeden Posted July 1, 2013 Author Posted July 1, 2013 Wszyściutko ;) Trochę gmerał ale nie napsuł za dużo ;) dziękuję bardzo za pomoc :Rose: A mogę prosić o linka do bazarku ? Quote
beataczl Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 [quote name='Hałabajówka']Wszyściutko ;) Trochę gmerał ale nie napsuł za dużo ;) dziękuję bardzo za pomoc :Rose: A mogę prosić o linka do bazarku ?[/QUOTE] prosze :) [B][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/244106-Rozliczamy-od-3-zl-markowe-ciuszki-na-2-cele-o-19-6"]Rozliczamy.... - od 3 zl. -markowe ciuszki-na 2 cele- o 19.6.[/URL][/B] Quote
mdk8 Posted July 10, 2013 Posted July 10, 2013 Hałabajówko czy jest szansa,że zabierzesz Cyprysika? Quote
zerojeden Posted July 10, 2013 Author Posted July 10, 2013 Nie mam za co :-( miałam od przedwczoraj 4 kociaki 6 tygodniowe zaropiałe jedno dzisiaj dostało jakiegoś ataku zaczęło go wywijać na wszystkie strony...zostały 3 W sobotę odwiedzę Cypryska zobaczę jak się czuje jak się ma... Quote
__Lara Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 [quote name='Hałabajówka']Nie mam za co :-( miałam od przedwczoraj 4 kociaki 6 tygodniowe zaropiałe jedno dzisiaj dostało jakiegoś ataku zaczęło go wywijać na wszystkie strony...zostały 3 W sobotę odwiedzę Cypryska zobaczę jak się czuje jak się ma...[/QUOTE] Napisz Hałabajówko jak tam Cyprysek. Quote
zerojeden Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Cyprysik siedział w sobotę na słoneczku i się opalał, wydaje się ok ale widać że się trochę postarzał przez ten czas. Quote
__Lara Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 [quote name='Hałabajówka']Cyprysik siedział w sobotę na słoneczku i się opalał, wydaje się ok ale widać że się trochę postarzał przez ten czas.[/QUOTE] Ehhhh................................................. Quote
zerojeden Posted July 24, 2013 Author Posted July 24, 2013 Trzymajcie kciuki może pod koniec tygodnia Cyprysek pojedzie do DT :multi: Quote
kolejna kobietka Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Ale wieści!!! :multi: Trzymam mocno!!! :thumbs: Quote
pikola Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 [quote name='Hałabajówka']Trzymajcie kciuki może pod koniec tygodnia Cyprysek pojedzie do DT :multi:[/QUOTE] Oby sie udalo. Quote
Figunia Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 Ale akcja! Nie zdążyłam porządnie zacisnąć kciuków a piesio już w domku... Będę trzymać za jego dalsze już tylko szczęśliwe życie! :lol: Quote
mdk8 Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 będę czekała na wiadomości z nowego domku- oby dobre:loveu: Quote
__Lara Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='pikola']Tzn.pojechal do DT?[/QUOTE] No właśnie, czy ds? :) Quote
pikola Posted July 26, 2013 Posted July 26, 2013 [quote name='Hałabajówka']Zwłaszcza dla Rodzynka domowy dt i to na wczoraj....chłopak strasznie kaszle...nie wiem czy to kennel czy może coś gorszego, trzęsie się zagubiony jest mocno... dzisiaj mam taki dzień że rzuciłabym to wszystko w kąt i tyle oooooooo[/QUOTE] I co z tym kaszlem?Byl u weta? Bo moja Zuza jak kaszlec zaczela,to sie okazalo ze ma serce chore.Do konca zycia musi brac tabletki. Nadrabiam zaleglosci po urlopie,dlatego pytam. Quote
zerojeden Posted July 26, 2013 Author Posted July 26, 2013 Pojechał do DT z możliwością DS więc na razie nie wiem ale wszystko lepsze niż schron. Rodzynek już dawno zdrowy... kennel go męczył. Quote
kolejna kobietka Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 To cudownie! :) najważniejsze, że już bezpieczny :) Quote
pikola Posted July 27, 2013 Posted July 27, 2013 Szczesie ze Rodzynio zdrowy:loveu: Wiec trzymamy za Cyprysika DS.:lol: Quote
Figunia Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Dobre wieści ale czekamy na jeszcze lepsze...:lol: Quote
Recommended Posts