Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agat21']Fajne zdjęcia. Choć po oczach Misia widać, że swoje przeżył i chyba już nigdy nie będzie wesołym staruszkiem... no chyba, że zdarzy się cud..
Przelałam moją wrześniową deklarację na Misia[/QUOTE]

Myślę, że pewne rzeczy w mniejszym czy większym stopniu, ale pozostaną w Misiu. Płochliwość - natychmiastowa lękowa reakcja na przypadkowe machnięcie ręką, gwałtowny ruch... Zastanawiam się nad tym, że możliwe, że to coś głębszego i starszego jednak niż wspomnienie schroniska. Nie wiem, mam wrażenie, że on się zachowuje jak pies, którego ktoś bił w przeszłości...
Ale skoro zaufał Makili, jest w stanie zaufać i to jest pocieszające. Zaakceptował hotel - odprowadzał nas do furtki z Makilą i innymi psami. Kiedy wychodziliśmy, zawołałam go - spojrzał, odwrócił się i pobiegł w drugą stronę, czyli "nareszcie sobie idziecie, mogę wrócić do swoich spraw" ;). Kiedy opuszczał schronisko - był pierwszy przy wyjściu.
Ktoś go musi chcieć tak naprawdę mocno, poświęcić mu czas. Myślę, że wbrew pewnym pozorom, to jest pies, którego można bardzo pokochać... - to tak na poczet tematu adopcji...
Spóźniliśmy się z propozycją Asiuniab :( (bazarek ogłoszeniowy), a trzeba chyba odświeżyć ogłoszenia.
Może ktoś zechciałby napisać inny tekst - może taka zmiana plus coś z tych nowych zdjęć (bardzo trudno o poprawne fotki, bo Miś jest ruchliwy, płochliwy i zmyka przed aparatem) pomoże...

Posted

[quote name='teresaa118']I ja jak zwykle na poczatku miesiaca u Misia. Moje stale za wrzesien juz w drodze. Glaski dla przestraszonego[/QUOTE]

[quote name='teresaa118']Od tego miesiaca wplacam o 5 zl wiecej[/QUOTE]

Ślicznie dziękujemy :Rose:

Posted

Zaglądam do Misia, czasem nic nie piszę.
Nowe zdjęcia dodałam do odnawianych ogłoszeń.
Myślę, że nowe ogłoszenia mają sens, moje mogły się opatrzyć a i może ktoś będzie miał szczęśliwą rękę.

Posted

Dziękujemy bardzo Wszystkim w imieniu Misia :)

Dziękuję również serdecznie Terze za odanawianie ogłoszeń Misia.
Wykupiłam Misiowi pakiet na bazarku - strony się powtarzają, ale będzie inny tekst i najnowsze zdjęcia - zatem baz znamion klasycznego dubla ;) - zgodnie z radą Terry - warto, może zwiększy to szansę... (?)

Posted

[quote name='salibinka']Dziękujemy bardzo Wszystkim w imieniu Misia :)

Dziękuję również serdecznie Terze za odanawianie ogłoszeń Misia.
Wykupiłam Misiowi pakiet na bazarku - strony się powtarzają, ale będzie inny tekst i najnowsze zdjęcia - zatem baz znamion klasycznego dubla ;) - zgodnie z radą Terry - warto, może zwiększy to szansę... (?)[/QUOTE]
Czy Misio ma już nowe ogłoszenia ?

Posted

Jeszcze nie - będą niebawem, ale Terra odnawia cały czas te, które są zrobione, zatem Misio ma aktualne. Z bazarku (czyli te "niebawem") ma być zestaw + wyróżnione Gumtree (to jest opłacone przeze mnie), prosiłam też, żeby pominąć jedank Tablicę, bo Miś ma ją u Terry (a na tej stronie ponoć istnieje ryzyko usunięcia, jeżeli skojarzą powielanie). Dlatego myślę, żebyśmy poprosili może Terrę o ponowne wyróżnienie Misiowego ogł. na Tablicy ( z zebranych środków na ten cel). Mmm? :).

Posted

Byłam dzisiaj w hotelu i odwiedziłam tez Misia. Misiu przeszedł metamorfozę i ja najlepiej mogę o tym zaświadczyć bo widziałam go pare razy w schronisku, potem kilka razy przelotem u Anetki ,a dzisiaj na prośbę Salabinki zaglądnęłam do niego i jego towarzyszy . Wygląda ładnie, cieszy sie razem z innymi psami i oczywiście jest tak ruchliwy ,że nie mogłam mu zrobię zdjęcia .Ale przejże możne jednak coś da sie umieścić na stronie.:loveu:

Posted

[quote name='Foksia i Dżekuś']Byłam dzisiaj w hotelu i odwiedziłam tez Misia. Misiu przeszedł metamorfozę i ja najlepiej mogę o tym zaświadczyć bo widziałam go pare razy w schronisku, potem kilka razy przelotem u Anetki ,a dzisiaj na prośbę Salabinki zaglądnęłam do niego i jego towarzyszy . Wygląda ładnie, cieszy sie razem z innymi psami i oczywiście jest tak ruchliwy ,że nie mogłam mu zrobię zdjęcia .Ale przejże możne jednak coś da sie umieścić na stronie.:loveu:[/QUOTE]

Dzięki Beatko :)

Posted

[quote name='salibinka']Jeszcze nie - będą niebawem, ale Terra odnawia cały czas te, które są zrobione, zatem Misio ma aktualne. Z bazarku (czyli te "niebawem") ma być zestaw + wyróżnione Gumtree (to jest opłacone przeze mnie), prosiłam też, żeby pominąć jedank Tablicę, bo Miś ma ją u Terry (a na tej stronie ponoć istnieje ryzyko usunięcia, jeżeli skojarzą powielanie). [B]Dlatego myślę, żebyśmy poprosili może Terrę o ponowne wyróżnienie Misiowego ogł. na Tablicy ( z zebranych środków na ten cel).[/B] Mmm? :).[/QUOTE]
Jestem jak najbardziej za :) pieniążki na ten cel przecież mamy :)
Terro bardzo prosimy :cool3::loveu: