Jump to content
Dogomania

Czarujący Czaruś - podaruj mu dom ! Za TM [*]

Recommended Posts

Guest Kamcia_14
Posted

Czarek to prześliczny piesek, czarny podpalany, nieduży, z przedłużonym włosem :loveu: .
Niesamowity pieszczoch i przylepa, młody :multi: .

Łasi się do głaszczących go rąk, liże, ufnie wystawia brzuszek do głaskania. :loveu:

Wszystkich którym zależy na losie Czarka prosimy o umieszczenia tego bannera w swoim podpisie

Z góry ogromnie dziękujemy .

Guest Kamcia_14
Posted

gkatarzynka napisał(a):
Ojej:loveu:
Jaka slodka morda:loveu: :loveu: :loveu:
No kochany....
Napiszcie cos wiecej o Nim:mad:

Jasne że kochany :loveu: :loveu: . Mmm :razz: .
W piątek będą foty i więcej info :lol: !

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='pidzej']czarusiowa miniaturka

Dzięki :modla: . Super :multi: :multi:

Guest Kamcia_14
Posted

Hala napisał(a):
ależ pięęękna mordeczka

On jest cuuuuudny :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

Lemoniada napisał(a):
I przepraszam za te foty...:oops: mam jeszcze kilka ale co jedno to gorsze:( Patrz, a mnie się wydawało, że będą ładne jak je robiłam. Dupa wołowa jestem, nie fotograf:(

Zdjęcie mordeczki jest słodkie :loveu: , ale przydałyby się zdjęcia całego Czarusia, najlepiej nie na rączkach, żeby był widoczny w całej okazałości ;) .

Guest Kamcia_14
Posted

Fotki będą najpóźniej w piątek ;) .

Posted

[quote name='outsi']Zdjęcie mordeczki jest słodkie :loveu: , ale przydałyby się zdjęcia całego Czarusia, najlepiej nie na rączkach, żeby był widoczny w całej okazałości ;) .
No wiesz, przecież te rączki ze zdjęcia to takie subtelne są i delikatne... :lol:
Nie wiem czy dam radę go dziś pstryknąć, ale info chociaż Wam przywiozę, jadę tam kochane cioteczki:)

Guest Kamcia_14
Posted

Wszystkich którym zależy na losie Czarka prosimy o umieszczenia tego bannera w swoim podpisie

Z góry ogromnie dziękujemy .

Posted

Nie żyje...Czaruś nie żyje...:( czekamy na Kamcie (za dwa dni powinna być) co tak na prawde się stało...bo tylko zadzwoniła do mnie i mi powiedziała, nic więcej nie mówiła...

PS:Posta mi chyba wcięło...albo usuneli mi :roll:

Posted

Ta sprawa jest wysoce podejrzana.
Pytałam Tadka o Czarusia, bo jakoś nigdzie nie mogłam go wypatrzyć, a on "nie ma go, pojechał do Rawy". Spytałam o adres nowych właścicieli, a on najpierw, że nie ma, a potem powiedział, że mówiąc, że Czaruś jest w Rawie, miał na myśli to, że nie żyje. Stanęłyśmy z Marleną jak te głupki z otwartymi gębami. Zaczęłyśmy się dopytaywać: no to jak to, w końcu w Rawie jest czy nie żyje? A Tadek powiedział, że w Rawie jest zakład, do którego zawożą padlinę i to taki skrót myślowy był. Jakoś mu nie wierzymy... Może na początku powiedział coś, o czym nie chciał, żebyśmy wiedziały, a potem się poprawił? Nie wiemy, ale obie odniosłyśmy wrażenie, że coś kręci. W to, że Czaruś nie żyje jakoś nie wątpimy:( Bardzo prawdopodobne, że zagryzły go inne psy. Na jednym wybiegu przebywają: stare i szczeniaczki, psy i suki, karmiące matki, ciężarne i z rujką... Psy gryzą się między sobą. Same byłyśmy świadkami kilku scen, od których zawał murowany. Oni nie mają gdzie izolować psów. W schronisku są trzy wybiegi - na jednym są psy duże, na drugim małe (to o tym wybiegu pisałam wyżej), a na trzecim chore. Boks trzeci i drugi mają wspólny bok, psy zdrowe z łatwością mogą zarazić się od chorych, wystarczy, że się poocierają przez siatkę. Na wybiegach dla dużych i chorych są wydzielone boksy, ALE te u dużych wiecznie zajęte, a do chorych strach dawać. Co robić? Pozostają tymczasy i błyskawiczne adopcje... A z tym jest problem. Niemalże codziennie do schroniska przybywa nowy pies. Czasami więcej niż jeden. A adopcje? Jest ich mało i też są wysoce podejrzane...