Bewarka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 A to takie buty...a te boksy to troche tak dziwnie "ułożone" są...:roll: Quote
outsi Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 W to, że Czaruś nie żyje jakoś wątpimy Czekajcie, bo mi się już miesza w głowie :shake: ... To znaczy, że nie ma 100% pewności, że Czaruś nie żyje? Quote
Bewarka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Kurka!!!Postu tego nie widze...:( zwariuje z tym dogo...:( zaraz spadam... Quote
Lemoniada Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Spróbuję wam pokazać jak to wygląda. Na tej fotce mało widać. Pieski, które kłębią się przy furtce, to mieszkańcy wybiegu dla małych psów. Widać w tle siatkę odchodzącą pod kątem prostym, a za nią fragment ziemi - jest to właśnie fragment wybiegu dla psów chorych. Super kwarantanna. Quote
Bewarka Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Już gorzej chyba ustawić tego nie było można...:roll: i te psy się nie zarażą? :-o dziwne... Quote
Lemoniada Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 outsi napisał(a):Czekajcie, bo mi się już miesza w głowie :shake: ... To znaczy, że nie ma 100% pewności, że Czaruś nie żyje? Przepraszam, miało być "nie wątpimy":oops: Quote
Lemoniada Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 outsi napisał(a):Czekajcie, bo mi się już miesza w głowie :shake: ... To znaczy, że nie ma 100% pewności, że Czaruś nie żyje? Przepraszam, miało być "nie wątpimy":oops: już poprawiłam Quote
Bewarka Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Nie widze postów...:roll: Lemoniada coś napisała, ale nie widze co... Quote
outsi Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Lemoniada napisał(a):Przepraszam, miało być "nie wątpimy":oops: już poprawiłam :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( :-( A miałam jeszcze nadzieję :placz: .... Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Dziewczyny mi mówiły że Czaruś nie żyje . Najprawdopodobniej został zagryziony . Quote
outsi Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Maluszku, bądź szczęśliwy na Tęczowych Łąkach... Quote
Guest Kamcia_14 Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Słonko moje , pamiętamy o tobie :loveu: . Tylko że czas nie pozwala zaglądać do ciebie na wątek tak często :-( . Ale myślę , że chcesz aby polepszył się żywot twoich przyjaciół ze schroniska ? Czarusiu [*] Quote
outsi Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 [']['][']['][']['] Ten słodki pyszczek bardzo mi zapadł w serce :-( ....... Quote
Lemoniada Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 Mam jeszcze kilka fotek Czarusia, wszystkie bylejakie, ale wkleję je tu jutro na wieczną pamiątkę... I wkleję też zdjęcia biednego, starego, ślepego pieska, który odszedł w schronisku nie doczekawszy się pomocy:( Pamiętam o nich ciągle i nie zapomnę nigdy, obawiam się, że tak będzie z każdą następną tragedią (tfu, tfu)...:placz: Quote
Recommended Posts