Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Jak byłem w Azylu w piątek przechodziłem koło boksu Jerego to mnie pilnie obserwował (jestem facetem) i już nie szczekał tylko pilnie mi się przyglądał zastanawia się czy może mi zaufać.

Posted

Mariola jasne,że znajdzie dom!Gdyby był w azylu do czasu kiedy mogłabym mieć nowego psa to obiecuję,że wezmę go jeśli dogada się z moimi psami.No ale ten czas tak szybko raczej nie przyjdzie więc wierzę w to,że mój kochany Jery znajdzie wcześniej super dom.

Posted

Jerrynio w srode lub czwartek zamieszka w nowym domku:) oczywiscie jako ze to moj ulubieniec obowiazkowo obok mnie:)

dzisiaj przyjechala mloda pani ktora zakochala sie w Jerrym z fotki jego problemy jej nie przerazaja soedzila z nim dzisiaj 1,5 godzinki przypadli sobie do gustu

yen moj wczorajszy spacer to jakis proroczy byl:D

Posted

bo musimy zawiezc Jerrego bo pani samochod zostawila w szwecji...kurcze az sie poplakalam jak trzymalam gluta na smyczy kurcze nie wierze po prostu...a pamietasz co mowilas w piatek?wiedzialam ze w koncu i do niego los sie usmiechnie

Posted

No nie mogę uwierzyć. :loveu: To co poczekać ze zmianą tytułu jeszcze?

Połowa psów z azylu jasne. :lol: Najbardziej to ja kocham moją Sunieczkę ale ona nie jest do adopcji. :( Patrząc na moje ulubieńce z którymi moje zwierzaki mogłyby się dogadać to:może z Brutuskiem i Rudzielcem by się udało,Żabcia,Fabia.Czyli tylko kilka moich kochań. :placz:

Posted

[SIZE=2]Żeby Zębatkowi i reszcie tak jak Jeremu i Miśce się udało!

W sumie to Zbyszek mi powiedział.Wydaję mi się,że może chodzić o tego jej stickera i inne psy tez mogą się tym zarazić a ona miała chyba też jeszcze jakieś problemy ze zdrówkiem :( Zapytaj się o nią Agi jak możesz.

Posted

Jak słyszę o szczurzych albinosach to odrazu kojarzy mi się z tą akcją.Tylko żeby on ich nie chciał zjeść.

Moja jedna ze szczurzyc tez jest albinoską ale z laboratorium.

Posted

a wiecie kto to?

Jerrynio zazyczyl sobie spacerku o 3 w nocy i o 6 rano...Asia jego nowa wlascicielka wcale nie protestowala a Jerrynio zadowolony szedl blisko niej i nie sprawial problemow...