Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak będę następnym razem w Azylu to przypomnijcie mi żebym poszedł do Jerego. Bo zawsze jak wchodzę to opada mnie jakaś zgraja :-) i albo pakuje mi się na ręce albo obrabia mi sznurówki. I plan jaki sobie układam jadąc do was bierze w łeb. I jestem taki skołowany.

Posted

Jery to fajny piesek z charakterem. Rzeczywiście na początku dał mi się przez siatkę pogłaskać ale jak się zoriętował że jestem facetem to ostrzegawczo zawarczał. Ale było widać że jest psem, którego zaufanie należy zdobyć.
Myślałem że Jery jest większy.

Posted

Oj tak Jery bardzo się boi facetów,których nie zna.Wolę nawet nie myśleć jak go jakiś kiedyś musiał skrzywdzić :( Jak już zaufa to jest wspaniałym psem.Uwielbiam go :loveu:

Posted

Weszłam sobie na strone azylu żeby coś sprawdzić i przypadkowo spojrzałam na opis Jerego.Siedem lat temu gdy był szczeniakiem przerzucono go przez płot azylu :placz:Nie wiem czemu ale nigdy nie zwróciłam na tą date uwagi.Ten pies całe swoje życie spędził w azylu!Na samą myśl o tym ryczę.Jak to możliwe,że tak wspaniały pies tyle czasu czeka na domek.Jery jest teraz na pierwszym miejscu w moim ogłaszaniu azylowców razem z Misią.