siekowa Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Nauczyłem żyć się w świecie, gdzie okrucieństwo spotyka się na każdym kroku. Spoglądam na ten świat zza krat przytuliska. Wiem, że tutaj jestem bezpieczny jednak nie potrafię przegonić swojego lęku. Trafiłem tutaj, gdy poprzedni pan przerzucił mnie i brata przez ogrodzenie.Mimo to uczę się ufać ludziom, tylko mężczyzni wciąż mnie jeszcze przerażają. Ale nie raz udowodniłem, że potrafię się przełamać. Jestem też łasuchem. Uwielbiam smakołyki.Jednak mój cały świat to ból samotności. Nie ukoi go ciepła buda, kilka smakołyków i czułość, którą muszę dzielić z towarzyszami smutnej, psiej doli. Najmocniej dopada, gdy nadchodzi noc i cichną wokół głosy. Skamlę wtedy po cichu by nikt nie usłyszał, a moja dusza wyrywa się ku marzeniom o kimś kto mnie przygarnie, pokocha, zaopiekuję się mną. Czy jest ktoś, kto przywróci mi wiarę w człowieka? Quote
pumcia02 Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Jery jest wyjątkowym psiakiem, początkowo nieufny, potem jednak jest super kompanem :) grzecznie chodzi na smyczy, zawsze przywita każdą znajomą osobe. taka szara myszka czy ma szanse na domek? Quote
pumcia02 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 sunia od Jerego została zaadoptowana jakiś czas temu. byl z nią kupe czasu... wczoraj chcielismy wsadzic do niego inna suke. niestety jemu sie to nie spodobalo. stracił swoją przyjaciółke, ona juz ma swój dom i "swoich ludzi" a Jery został sam.... za to był na spacerku i pzniej nie chciał wracac do boksu :( gdzie ten domek?!?!? Quote
pumcia02 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 oooo ktos zajrzał :) Jery jest wspaniałym psem, a jego dom powinnien byc gdzie indziej a nie w azylu... Quote
auraa Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Niestety jestem ciotką głównie od podnoszenia. Ale dzieki temu rozkręciłam kilka wątków . Naprawdę! :lol: Piszcie o piesku jak najwiecej. Quote
bumerang Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 może ktoś dodałby pieska na owczarki?? Proszę! to sliczny piesek,może podbije czyjes serduszko! Quote
pumcia02 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 na owczarki? :-o przeciez on nic nie ma z onka.. Quote
Kostek Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 mariolka o budowe chodzi...nie kazdy mix owczarka musi byc umaszczony jak rasowy owczarek tzn braz z czarnym plaszczykiem;) Quote
pumcia02 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 ale mi chodzi ogolem a nie o masc... ja tu nic z onka nie widze... Quote
bumerang Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 myślę że jak go poogłaszamy gdzie się da, to jest szansa,że jego samotność się skończy - przecież o to chyba chodzi! Quote
Kostek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 Jerry dzisiaj smigal po moim uczelnianym kampusie,bardzo ladnie jezdzi samochodem i powiem Wam szczerze ze odwazny z niego chopak nawet sie pan z dziekanatu nie bal;) Quote
pumcia02 Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 hehe a tak w ogole to Jery byl na badaniach ;) piszesz ze jezdzil a po co? :D Quote
Kostek Posted June 1, 2007 Posted June 1, 2007 e tam badania wazniejsze przezycia i to ze chop grzeczny i w ogole miodek wszyscy sie nim zachwycaja Quote
pumcia02 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 i co mu w końcu jest? cos wyniklo z tych badan? Quote
Kostek Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 jeszcze nic nie wiadomo czeka go wizyta u gastrologa Quote
kama_i_ja Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 To niemożliwe, jak mnie takie oczęta rozczulają:oops: Cudna mordka. Ale też... mogę tylko podnieść:( Quote
pumcia02 Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 dowiedzialam się ze Jery był kilka lat temu adoptowany. dy zostawał sam niszczył cale mieszkanie, dlatego wrócił do azylu... Quote
Recommended Posts