Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='lunarmermaid']Na adin.pl i petsy.pl,kokosy.pl,ogloszenia.drobne.pl brak zdjęć...proszę dodać(ja nie mam możliwości edycji czy zmniejszenia)[/QUOTE]

Ok dodam. Wybaczcie że dopiero teraz piszę i uzupełniam wiadomości ale miałam bardzo sporo spraw na głowie.

Posted

Przepraszam że pisze dopiero nowe wieści.
Do nowego domu pojechało 11 psów a jeden jest w DT:

W nowym domu są:
Beny
Dyzio
Kora
Stefan
Dziadek
Hela
Śnieżek
Żabka
Nela
Cygan
Benek

W DT jest Florek.

W nowym domu jest już jeden ze szczeniaczków które Pani Grażyna znalazła na polach.

Jeszcze 11 psów potrzebuje domu jak sądzicie damy radę ?

Posted

[quote name='paula_t']Pewnie, że damy! :)
Jest jeszcze ktoś do ogłaszania?[/QUOTE]

Kochana a mogła byś zrobić pakiet dodatkowych ogłoszeń Leonowi ?

Posted

[quote name='longue']Kochana a mogła byś zrobić pakiet dodatkowych ogłoszeń Leonowi ?[/QUOTE]

Jasne, poproszę tylko o tekst na maila i zdjęcia standardowo :)
Najlepiej by było, gdyby był inny tekst, bo inaczej niektóre portale nie przyjmą:shake:

Posted

[quote name='magdyska25']damy damy a co mamy nie dać?
ile jeszcze czasu zostało? które są do wywózki na 1 miejscu?[/QUOTE]

Zostały 4 psy które są na pierwszej liście od wywózki a są to :
Aslan
Miodek
Roko
Leon

Aby uratować psiaki mamy czas do około 7 maja.

Musimy dać radę. Może macie jakieś pomysły co możemy jeszcze zrobić oprócz ogłaszania psiaków w sieci. ?

Posted

jak coś to też mogę zrobić pakiet/y. Ile psiaków potrzebuje dodatkowych?

Bardzo się cieszę, że już tyle psiaków ma domki!

aaa i jeszcze jedno: dobrze by było pozbierać psy w kilku pierwszych postach, które już mają ds, które szukają.
Jak nie masz zbyt dużo czasu- możesz napisać do moderatora, żeby dał kilka postów- mogę przynajmniej tak jeszcze pomóc.

Posted

[quote name='paula_t']Jasne, poproszę tylko o tekst na maila i zdjęcia standardowo :)
Najlepiej by było, gdyby był inny tekst, bo inaczej niektóre portale nie przyjmą:shake:[/QUOTE]

paula_t podała byś mi jeszcze raz e-mail. A czy wysyłałam tobie spis dodatkowych portali na których założyłam konto ?

Posted

[quote name='pikola']Moze plakaty u weta rozwiesic?

Longue mialas dwa psiaki do ogloszen dac?[/QUOTE]

Dodałam dwa psiaki Aslana i Dżeka.

Bardzo dobry pomysł z plakatami tylko trzeba zrobić nowe ponieważ te co dostałyśmy są bez numeru telefonu.

Posted

[quote name='longue']Kochana bardzo dziękuję. Tak Śnieżek ma teraz siostrę bliźniaczkę :)[/QUOTE]
Oby to była TYLKO siostra... :kciuki: (sterylizacja/kastracja)

Posted

[quote name='longue']Zostały 4 psy które są na pierwszej liście od wywózki a są to :
Aslan
Miodek
Roko
Leon

Aby uratować psiaki mamy czas do około 7 maja.

Musimy dać radę. Może macie jakieś pomysły co możemy jeszcze zrobić oprócz ogłaszania psiaków w sieci. ?[/QUOTE]

Czy one mają ogłoszenia wśród tych wykupionych przeze mnie?

Posted

Szczeniaki z Kozienic też wywiozaą do Radys, czasu już nie ma:(
Błagam może coś razem wymyślimy

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-Vruc7gwjg5I/UVyTbl8a2cI/AAAAAAAAMFs/6czZkMDE6T0/s400/IMG_4046.JPG[/IMG]
Chłopczyk
[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-9bXdimxoBlI/UWw-_8vNkBI/AAAAAAAAMhI/j42B8XxW-oM/s512/529389_556821274358532_4121273_n.jpg[/IMG]
Dziewczynka
[IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-fgN1T58IJgA/UVyTb_e_tnI/AAAAAAAAMF0/665MEXd1b7k/s400/IMG_4056.JPG[/IMG]
Chłopczyk
[IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-8E9UyL28hpo/UUxzJEwhgEI/AAAAAAAALvQ/AtMTWVA9ekw/s400/IMG_3724.JPG[/IMG]
parka