Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malagos']Która z tych suczek jest najmniejsza? I jak duza?[/QUOTE]

Na obecną chwilę nie potrafię odpowiedzieć. Postaram się jak najszybciej zorientować i dam znać.

Posted

Ja was bardzo przepraszam że nie wrzucam informacji na bieżąco i że odpisuję z opóźnieniem ale jestem w trakcie załatwiania spraw związanymi z weselem i po prostu się nie wyrabiam.

Posted

[quote name='longue']Ja was bardzo przepraszam że nie wrzucam informacji na bieżąco i że odpisuję z opóźnieniem ale jestem w trakcie załatwiania spraw związanymi [B]z weselem[/B] i po prostu się nie wyrabiam.[/QUOTE]

A to Twoje wesele? Jakby goście nie dopisali, daj znać, zrobi Ci dogomania nalot :cool3: :)
U mnie było spotkanko w ub.piątek, 15 osób o psach gadało i gadało, super! :loveu:

Posted

[quote name='malagos']A to Twoje wesele? Jakby goście nie dopisali, daj znać, zrobi Ci dogomania nalot :cool3: :)
U mnie było spotkanko w ub.piątek, 15 osób o psach gadało i gadało, super! :loveu:[/QUOTE]

Tak moje. Będę pamiętać jak goście się wykruszą to dam cynka na dogo:) Już zmieniam tytuł.

Posted

Cały czas dziewczyny myślą co by tu jeszcze zrobić aby pomóc tym psiakom.

Szukają w necie ogłoszeń czy ktoś nie chce przygarnąć psa.

Znalazło się kilka. Zobaczymy może się uda.

Jedna dziewczyna drukuje plakaty i rozwiesza po mieście.

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]" W parku szczesliwickim są w parku żołnierzy radzieckich przy zwirki i wigury tez Obok na działkach ogrodowych i trochę na polach mok tata rozwiesil kilka na rakowcu czekam na nowe plakaty a wieczorkiem atak park u Marysi i przy reya[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]No i plac narutowicza tez cykne "
[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]
Wiadomość od Anny D czyli Chandra na dogomani. Zamieszczona na FB.

[/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Wiem, że wszystkich nas dopada już bezsilność, bo po spektakularnym sukcesie stanęliśmy w miejscu... Niestety nadal nie znamy oficjalnego stanowiska władz i nie możemy nic konkretnego powiedzieć odnośnie bezpieczeństwa czy dalszych losów psiaków pozostałych w przytulisku. Jednak nie możemy się poddawać, wolontariusze na nas liczą i wierzę , że psiaki też... [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Tak więc, działamy dalej udostępniamy, piszemy do fundacji, stowarzyszeń! [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]W tym tygodniu dostaniemy nowe zdjęcia psiaków, mam nadzieję, że może kolejne pakiety ogłoszeń pomogą... [/FONT][/COLOR]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Wszystkim bardzo serdecznie dziękuję :)

[/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='malagos']Która z tych suczek jest najmniejsza? I jak duza?[/QUOTE]

Z danych jakie mamy od przytuliska najmniejsza z suczek jest Tila waży około 15 kg a jej wysokość to około 30 cm.

Posted

[quote name='Olena84']Do kiedy mamy czas z psiakami?[/QUOTE]

Niestety na obecną chwilę nie znamy oficjalnego stanowiska władz i nie możemy nic konkretnego powiedzieć odnośnie bezpieczeństwa czy dalszych losów psiaków.

Posted

Wczoraj z Radys jechali do Kozienic żeby zabrać 2 psiaki!!!!! Tyle km, pomimo ,że dziewczyny poradziły sobie z przepełnieniem...
Niczego nie rozumiem....:(

Posted

[quote name='longue']Z danych jakie mamy od przytuliska najmniejsza z suczek jest Tila waży około 15 kg a jej wysokość to około 30 cm.[/QUOTE]

Pokaż ją, tzn. przypomnij, bo pewnie jest tu gdzieś jej zdjecie, proszę.

Posted

[quote name='longue']Z danych jakie mamy od przytuliska najmniejsza z suczek jest Tila waży około 15 kg a jej wysokość to około 30 cm.[/QUOTE]

Kurczę, można było to napisać w ogłoszeniu, bo na zdjęciach Tila wygląda na duuuuużo większą, a to tak naprawdę średniej wielkości psiak:shake:

Posted

Zdjęcia Tili

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/386906_368658616573691_54944937_n.jpg[/IMG]

[IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/298264_368658596573693_161693517_n.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='paula_t']Kurczę, można było to napisać w ogłoszeniu, bo na zdjęciach Tila wygląda na duuuuużo większą, a to tak naprawdę średniej wielkości psiak:shake:[/QUOTE]

Postaram się zmienić opis i dodać te informację.

Posted

[quote name='longue']Postaram się zmienić opis i dodać te informację.[/QUOTE]

Albo po prostu zrobię kolejne, z tą informacją i tak trzeba ogłaszać je ile się da.

Posted

Kochana bardzo Ci dziękuję. Ruszyliśmy z kolejną porcją ogłoszeń. Chandra zmienia opisy dla psiaków może to coś pomorze.

Ogłoszeń potrzebują jeszcze Miśka i Florek. Ogłoszenia dla reszty psiaków są już w trakcie robienia.
Powiem wam że nie przychodzą mi żadne pomysły co można by jeszcze zrobić aby uratować te psiaki.
Wrzucam wiadomości z FB:

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Życie w przytulisku toczy się dalej. Miodek pracuje na rzecz bezdomnych zwierząt i promowana adopcji ze schronisk, czyli akcja edukacyjna dla dzieci :) Roko wykorzystała odwiedziny i zaprosiła dzieciaki do zabawy... I TE WSPANIAŁE PSY POWTARZAM HAL HALO HALO KTOS Z 1000 OSOB TO SŁYSZY.......... TE PSY MAJA POCHECHAC NA SMIRC !

[/FONT][/COLOR][IMG]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/270619_10200593859066102_414060735_n.jpg[/IMG]

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]Aslan - garść podstawowych informacji: [/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]1. pomimo, że pies odgryzł mu kawałek ucha dalej jest przyjazny do innych psów[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]2.pięknym zawodzeniem wita znajomych, domaga się pieszczot i delikatnie szczypie za nogi, by zwrócić na siebie uwagę[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]3.kocha wszystkich ludzi[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]4.ładnie chodzi na smyczy[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#333333][FONT=lucida grande]5.wraca puszczony luzem

[IMG]https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/262532_373546519418234_1863943900_n.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=#333333][FONT=lucida grande] Miodek i Roxi pracują na rzecz bezdomnych zwierząt i promowana adopcji ze schronisk, czyli akcja edukacyjna dla dzieci :) Roko wykorzystała odwiedziny i zaprosiła dzieciaki do zabawy...

[/FONT][/COLOR][IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/944129_373547936084759_1139972051_n.jpg[/IMG]

Posted

Longue, żebym dobrze zrozumiała co napisałaś ;)
Czy ktoś już robi ogłoszenia Tili z nowym tekstem? Jeśli nie, to czy mam poczekać na nowy tekst?
Wszystkie psiaki mają już robione ogłoszenia, prócz Miśki i Florka i je mam ogłosić?

Jakie Aslan ma smutne spojrzenie :(

Longue, damy radę!