McDzik Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 też mam debetową MasterCard i zaznaczam ich przy wyborze i nie idzie :< Quote
panienkabubu Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 U mnie kilka dni wisiało na koncie, tzn. blokada środków, dzisiaj widzę, że środki wróciły .. :/ Tą samą kartą opłacałam WDS i opłacam inne wystawy, tej się nie da? Jak sprawdzić status zgłoszenia ? Quote
Zuza i Noddy Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [FONT=Arial][SIZE=7][CENTER][SIZE=4][B]2nd deadline extended to 29th june 2013![/B][/SIZE] [/CENTER] [/SIZE][/FONT] Quote
McDzik Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Zuza i Noddy'][FONT=Arial][SIZE=7][CENTER][SIZE=4][B]2nd deadline extended to 29th june 2013![/B][/SIZE] [/CENTER] [/SIZE][/FONT][/QUOTE] super!!!!! może coś do tej pory wymyślę, 15sty się zbliżał wielkimi krokami, a ja nie mam na nic czasu... bardzo fajnie ze strony organizatorów :) Quote
Karilka Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 My też jedziemy na wystawe :). Być może będziemy mieć miejsce w samochodzie dla kogoś. Quote
panbazyl Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 ceny w Szwajcarii kosmiczne.... Aktualnie jestem w Szwajcarii - ale w innym kantonie. Ceny hoteli w okolicach 100 -170 franków.... W dużej części akceptują psy. Ceny żywności też duże.... (kilo sera Ementaler 20-25 franków.... ). Quote
Karilka Posted June 27, 2013 Posted June 27, 2013 Trza będzie zabrać wałówke ze sobą :diabloti: Quote
panbazyl Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 raczej tak :cool3: choć sami Szwajcarzy najbardziej lubią jechać na większe zakupy za granicę :eviltong: Quote
cornadore Posted June 28, 2013 Posted June 28, 2013 [quote name='panbazyl']choć sami Szwajcarzy najbardziej lubią jechać na większe zakupy za granicę :eviltong:[/QUOTE] Za wyjątkiem paliwa, po które do Szwajcarii jeżdżą mieszkańcy państw ościennych. Quote
jez Posted June 30, 2013 Posted June 30, 2013 [quote name='McDzik']też mam debetową MasterCard i zaznaczam ich przy wyborze i nie idzie :<[/QUOTE] Napisalem do nich zapytanie,jak oplacic wystawe.W odpowiedzi otrzymalem info,ze system nie dziala i poprosili o nr.karty i date waznosci. Quote
McDzik Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 [quote name='jez']Napisalem do nich zapytanie,jak oplacic wystawe.W odpowiedzi otrzymalem info,ze system nie dziala i poprosili o nr.karty i date waznosci.[/QUOTE] O Boże ale organizacja :P nie będę nie wiadomo komu podawać jakiś danych do mojej karty, kto ich tam wie :) niech się .... :) nie zgłaszam. Quote
Zuza i Noddy Posted July 4, 2013 Posted July 4, 2013 Ja wysyłałam zgłoszenie pocztą jakieś 2 tygodnie temu i już mam powiedzenie w domu. Niestety mamy błąd w nazwie psa, więc będziemy musieli pisać o poprawkę. Quote
Darvin Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 gdyby ktoś potrzebował transportu dla psa poznań -> Genewa -> Poznań dla swojego psa na 30 sierpnia (grupy 1,3,5,7) to proszę o kontakt :) Quote
pawelg Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 sa juz statystyki ;) [url]http://www.eurodogshow2013.ch/page13_E.html[/url] patrzac na stawki, to taki sredniej wielkosci CACIB... Quote
Darvin Posted July 18, 2013 Posted July 18, 2013 zgłoszenia jeszcze półtorej tygodnia otwarte więc znając życie na ostatnią chwile się ludzie rzucą ;) Quote
krzysio Posted August 1, 2013 Author Posted August 1, 2013 Wystawa mimo wszystko zapowiada sie na niedużą. mamy wlne miejsca w busie kontakt [email][email protected][/email] Quote
z zamkowego grodu Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Czy ktoś coś wie na temat parkingu? Wcześniejszej rezerwacji nie ma czy może przeoczyłam? Quote
Dioranne Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 Mój kuzyn mieszkał w Genewie, byłam u niego w listopadzie zeszłego roku. Jeśli chodzi o zakupy - mniejsze (dodatki do obiadu, czy bułki) to kuzyn robił je w lokalnych sklepach. Natomiast duże, tygodniowe zakupy robił we francuskim Carfurze, bo wychodziło znacznie taniej. Właściwie we Francji (w porównaniu z cenami w samej Genewie) wszystko po przeliczeniu jest tańsze i bardziej opłaca tam się kupować. I rzeczywiście - Szwajcarzy stawiają na sery. Byłam w Genewie tydzień i nigdy nie widziałam szynki w sklepie. Nie pamiętam, jak wyglądało to we Francji. ;) Quote
Gumis Posted August 3, 2013 Posted August 3, 2013 [quote name='Dioranne']Mój kuzyn mieszkał w Genewie, byłam u niego w listopadzie zeszłego roku. Jeśli chodzi o zakupy - mniejsze (dodatki do obiadu, czy bułki) to kuzyn robił je w lokalnych sklepach. Natomiast duże, tygodniowe zakupy robił we francuskim Carfurze, bo wychodziło znacznie taniej. Właściwie we Francji (w porównaniu z cenami w samej Genewie) wszystko po przeliczeniu jest tańsze i bardziej opłaca tam się kupować. I rzeczywiście - Szwajcarzy stawiają na sery. Byłam w Genewie tydzień i nigdy nie widziałam szynki w sklepie. Nie pamiętam, jak wyglądało to we Francji. ;)[/QUOTE] superek na masxa Quote
Darvin Posted August 4, 2013 Posted August 4, 2013 [quote name='z zamkowego grodu']Czy ktoś coś wie na temat parkingu? Wcześniejszej rezerwacji nie ma czy może przeoczyłam?[/QUOTE] była możliwość przy zgłaszaniu, koszt jedyne 80 franków :D Quote
Zuza i Noddy Posted August 6, 2013 Posted August 6, 2013 [COLOR=#ff0000][SIZE=4]TRANSPORT NA PIĄTEK Czy ktoś jeszcze miałby wolne miejsce dla jednej osoby i psa?[/SIZE][/COLOR] Quote
krzysio Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 Mamy w busie wolne miejsca na EDS . Wyjazd w czwartek rano.Powrót w niedziele po wystawie. Trasa przez PL Michów-Puławy-Radom-Piotrków Tryb-Bełchatów-Wrocław-Zgorzelec. Możemy zabrać po trasie lub odebrać z PKP. Chetnie zabierzemy pieska bez właściciela zapewniamy grooming, handling, opieke. Jesli ktos potrzebuje to kontakt: [email][email protected][/email] Pozdrawiamy Quote
chita Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) ................................................ Edited September 1, 2013 by chita Quote
PIKA Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 (edited) Dziękuję za pomoc Edited August 28, 2013 by PIKA Quote
Recommended Posts