Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U mnie kilka dni wisiało na koncie, tzn. blokada środków, dzisiaj widzę, że środki wróciły .. :/
Tą samą kartą opłacałam WDS i opłacam inne wystawy, tej się nie da?
Jak sprawdzić status zgłoszenia ?

Posted

[quote name='Zuza i Noddy'][FONT=Arial][SIZE=7][CENTER][SIZE=4][B]2nd deadline extended
to 29th june 2013![/B][/SIZE]
[/CENTER]
[/SIZE][/FONT][/QUOTE]
super!!!!! może coś do tej pory wymyślę, 15sty się zbliżał wielkimi krokami, a ja nie mam na nic czasu... bardzo fajnie ze strony organizatorów :)

• 2 weeks later...
Posted

ceny w Szwajcarii kosmiczne.... Aktualnie jestem w Szwajcarii - ale w innym kantonie. Ceny hoteli w okolicach 100 -170 franków.... W dużej części akceptują psy. Ceny żywności też duże.... (kilo sera Ementaler 20-25 franków.... ).

Posted

[quote name='panbazyl']choć sami Szwajcarzy najbardziej lubią jechać na większe zakupy za granicę :eviltong:[/QUOTE]
Za wyjątkiem paliwa, po które do Szwajcarii jeżdżą mieszkańcy państw ościennych.

Posted

[quote name='McDzik']też mam debetową MasterCard i zaznaczam ich przy wyborze i nie idzie :<[/QUOTE]

Napisalem do nich zapytanie,jak oplacic wystawe.W odpowiedzi otrzymalem info,ze system nie dziala i poprosili o nr.karty i date waznosci.

Posted

[quote name='jez']Napisalem do nich zapytanie,jak oplacic wystawe.W odpowiedzi otrzymalem info,ze system nie dziala i poprosili o nr.karty i date waznosci.[/QUOTE]

O Boże ale organizacja :P nie będę nie wiadomo komu podawać jakiś danych do mojej karty, kto ich tam wie :) niech się .... :) nie zgłaszam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Mój kuzyn mieszkał w Genewie, byłam u niego w listopadzie zeszłego roku. Jeśli chodzi o zakupy - mniejsze (dodatki do obiadu, czy bułki) to kuzyn robił je w lokalnych sklepach. Natomiast duże, tygodniowe zakupy robił we francuskim Carfurze, bo wychodziło znacznie taniej. Właściwie we Francji (w porównaniu z cenami w samej Genewie) wszystko po przeliczeniu jest tańsze i bardziej opłaca tam się kupować.
I rzeczywiście - Szwajcarzy stawiają na sery. Byłam w Genewie tydzień i nigdy nie widziałam szynki w sklepie. Nie pamiętam, jak wyglądało to we Francji. ;)

Posted

[quote name='Dioranne']Mój kuzyn mieszkał w Genewie, byłam u niego w listopadzie zeszłego roku. Jeśli chodzi o zakupy - mniejsze (dodatki do obiadu, czy bułki) to kuzyn robił je w lokalnych sklepach. Natomiast duże, tygodniowe zakupy robił we francuskim Carfurze, bo wychodziło znacznie taniej. Właściwie we Francji (w porównaniu z cenami w samej Genewie) wszystko po przeliczeniu jest tańsze i bardziej opłaca tam się kupować.
I rzeczywiście - Szwajcarzy stawiają na sery. Byłam w Genewie tydzień i nigdy nie widziałam szynki w sklepie. Nie pamiętam, jak wyglądało to we Francji. ;)[/QUOTE]
superek na masxa

Posted

[quote name='z zamkowego grodu']Czy ktoś coś wie na temat parkingu? Wcześniejszej rezerwacji nie ma czy może przeoczyłam?[/QUOTE]

była możliwość przy zgłaszaniu, koszt jedyne 80 franków :D

• 3 weeks later...
Posted

Mamy w busie wolne miejsca na EDS .
Wyjazd w czwartek rano.Powrót w niedziele po wystawie. Trasa przez PL Michów-Puławy-Radom-Piotrków Tryb-Bełchatów-Wrocław-Zgorzelec. Możemy zabrać po trasie lub odebrać z PKP.
Chetnie zabierzemy pieska bez właściciela zapewniamy grooming, handling, opieke.
Jesli ktos potrzebuje to kontakt:
[email][email protected][/email]
Pozdrawiamy