Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Te foty jakieś nieprawdziwe są, wyglądają jak fotomontaż :diabloti: [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]A tak serio to cudne :-o:loveu:[/COLOR][/SIZE][/quote]
Zdjęcia jak najbardziej prawdziwe, robione własnymi ręcami i palcyma mojej siostry. :evil_lol:

[quote name='martitaa']piekne zdjecie!!!

[URL]http://i41.tinypic.com/28ajdq0.jpg[/URL][/quote]
Dzięks. :p

[quote name='Izuuus']Cudne widoczki i zdjęcia naprawde super. ;) :loveu:
Musiało być supe.
A mam podobnego koloru buty narciarskie :cool3:[/quote]
Te buty to nie moje akurat, tylko z wypożyczalni, ale muszę w końcu kupić jakieś, bo wypożyczanie się nie opłaca. :cool1:

[quote name='aleb']Cudowne zdjęcia!
Ajj, też chciałabym tam być :loveu:[/quote]
Ja też chciałabym tam wrócić. :placz:

[quote name='Marta_Ares']witam

ale super wypad na narty:loveu:

piekne fotki:loveu:[/quote]
Wypad naprawdę udany, śmiechu było co nie miara i nawet zakwasów nie miałam. :multi:

[quote name='ariss']ale świetne foty:crazyeye:a jak tam pięknie:loveu:

to jest super:crazyeye::loveu:
[URL]http://i44.tinypic.com/1zcj255.jpg[/URL][/quote]
Koleś śmieszną minę zrobił. :lol:

[quote name='Anka_ZG']Zdjecia porpstu masakra, cudo!!!:crazyeye: Nie cytuje nawet, bo wszystkie są piękne!! Wypad musiał być super. Rodzinką byliście czy ze znajomymi??:lol:
A co to za mezczyzna Cie obłapia??:cool3:[/quote]
W sumie to i rodzinką i ze znajomym. :p
Nikt mnnie nie obłapia, to mój kuzyn. :eviltong:

[quote name='basia bonnie']właśnie miałam pytać, co to za nowy towar Asia złapałaś? :cool3:[/quote]
:lol: Ten towar to mój najulubieńszy kuzyn. :loveu: :p

No i znowu wyjeżdżam, nie będzie mnie w sumie już od dzisiaj do 14-15 lutego. Tym razem jadę (a raczej lecę :nerwy:) z ciocią, która ma biuro podróży do Egiptu. Jest to wycieczka dla pracowników biur podróży, ale można zabrać osobę towarzyszącą. Ciocia mnie już od 2 lat gnębiła, żebym kiedyś z nią gdzieś poojechała i w końcu się dałam namówić. Mam nadzieję, że nie padnę w samolocie na zawał. :eek:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
:lol: Ten towar to mój najulubieńszy kuzyn. :loveu: :p[/quote]
Ufff, już byłam zazdrosna!! :evil_lol:;)

:crazyeye: Do Egiptu w środku zimy:loveu: Asia,Ty farciaro! Nawet w samolocie dasz radę:evil_lol:

Posted

[quote name='basia bonnie']Ufff, już byłam zazdrosna!! :evil_lol:;)[/quote]
Basieńko Ty o mnie zazdrosna? :-o :cool3:

[quote name='basia bonnie']:crazyeye: Do Egiptu w środku zimy:loveu: Asia,Ty farciaro! Nawet w samolocie dasz radę:evil_lol:[/quote]
Się zobaczy czy dam radę. :roll:

Ale i tak najbardziej obawiam się "zemsty Faraona". :shake: :evil_lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Basieńko Ty o mnie zazdrosna? :-o :cool3:

Się zobaczy czy dam radę. :roll:

Ale i tak najbardziej obawiam się "zemsty Faraona". :shake: :evil_lol:[/quote]
No pewnie, Asieńko:loveu: Nie oddamy Cię nikomu, bo nie będziesz mieć czasu dla swoich VIPow:loveu:

Jedź!:loveu: taka okazja:cool3: a co do zemsty to zawsze w razie czego można zabrać ze sobą odpowiednie leki;) ponoć kosztują kilka zł:lol:

Posted

[quote name='Asia & Ginger']

W sumie to i rodzinką i ze znajomym. :p
Nikt mnnie nie obłapia, to mój kuzyn. :eviltong:

:lol: Ten towar to mój najulubieńszy kuzyn. :loveu: :p
No i znowu wyjeżdżam, nie będzie mnie w sumie już od dzisiaj do 14-15 lutego. Tym razem jadę (a raczej lecę :nerwy:) z ciocią, która ma biuro podróży do Egiptu. Jest to wycieczka dla pracowników biur podróży, ale można zabrać osobę towarzyszącą. Ciocia mnie już od 2 lat gnębiła, żebym kiedyś z nią gdzieś poojechała i w końcu się dałam namówić. Mam nadzieję, że nie padnę w samolocie na zawał. :eek:[/quote]

no kuzyn niczego sobie:eviltong:;)
Baw się dobrze kochana w tym Egipcie, trafia się taka okazja to tzreba korzystać z życia;)

Posted

:mdleje: rewelacja foty :crazyeye: :loveu:
Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone :loveu:
Niesamowite!

Kuzyn niezłe ciacho :eviltong::cool3:

Ja nigdy nie jeździłam na nartach :(

Asia podróżniczka :multi: Ciekawe czy jest już na miejscu :p Do Egiptu w lutym polecieć, fajowo :evil_lol:

Posted

[quote name='anetta']:mdleje: rewelacja foty :crazyeye: :loveu:
Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone :loveu:
Niesamowite!

Kuzyn niezłe ciacho :eviltong::cool3:

[/quote]
No właśnie... te niebo! Takie piękne niebieskie! ;)
A co do kuzyna, to zgadzam się :evil_lol:

Posted

O jaaaa, ale miałaś niesamowite widoczki :loveu: Poprostu nie da się tego opisać słowami.. :loveu::loveu::loveu: zazdraszczam... A tam na jednym zdjęciu jesteś z siostrą? ( którą może masz :evil_lol: ) bo strasznie podobne jesteście.. ;)

Posted

Widoczki super, kuzyn zarąbisty (a już chciałam gratulować :evil_lol: ) , wypadu w góry zazdroszczę, widoczki piekne :loveu:
Egiptu nie zazdroszczę, nie lubię słońca i bałabym się lotu :evil_lol:
Obyś się nie rozbiła! :loveu: :evil_lol:

Posted

Asia pewnie nie zdaje sobie sprawy co się w PL dzieje :evil_lol: Znaczy się, że taka zima jest :evil_lol::evil_lol:

Leży gdzieś do góry brzuchem....nieświadoma wszystkiego :rolleyes:

Posted

Asia już jest w Polsce :diabloti:

[quote name='rose'][URL]http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg[/URL] co to za facet?:razz: przystojny:loveu:[/quote]Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Asia już jest w Polsce :diabloti:

Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol:[/quote]

jej jak suuuper:loveu: kiedy go poznam?:razz:

Posted

[quote name='basia bonnie']No pewnie, Asieńko:loveu: Nie oddamy Cię nikomu, bo nie będziesz mieć czasu dla swoich VIPow

Jedź! taka okazja a co do zemsty to zawsze w razie czego można zabrać ze sobą odpowiednie leki ponoć kosztują kilka zł:lol:[/quote]
Zemsty na szczęście nie było. :multi:
Podobno zimą jest znacznie mniej zachorowań niż latem. :p

[quote name='Izuuus']Super,że lecisz do Egiptu
Nawet nie poczujesz,że lecisz :cool3:

A Gingerka znowu zostanie bez pańci. ;p[/quote]
Została beze mnie i w jakim stanie ją zastałam? :-o :mad:
Cały brzuch skołtuniony, półtora godziny ją dzisiaj wyczesywałam.
A mówiłam siostrze żeby chociaż raz ją wyczasała, to twierdzi że Gingerka się nie dawała i kłapała zębiskami. Widocznie już wtedy miała kołtuny. :mad:

[quote name='Anka_ZG']no kuzyn niczego sobie;)
Baw się dobrze kochana w tym Egipcie, trafia się taka okazja to tzreba korzystać z życia;)[/quote]
Skorzystałam i nie żałowałam ani przez chwilę. :multi: :p

[quote name='Atkaaaa']Wow no nieźle :-o
Świetne foty... a teraz jeszcze Egipt[/quote]
Egipt jak Egipt, ale Ci przystojni Egipcjanie. :cool3: :loveu:

[quote name='anetta']:mdleje: rewelacja foty
Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone
Niesamowite!

Kuzyn niezłe ciacho :cool3:

Asia podróżniczka Ciekawe czy jest już na miejscu :p Do Egiptu w lutym polecieć, fajowo [/quote]
Niektóre fotki rozjaśniałam, wyostrzałam i ożywiałam ciutkę wszystkie kolory. ;)

[quote name='aleb']No właśnie... te niebo! Takie piękne niebieskie! ;)
A co do kuzyna, to zgadzam się [/quote]
Chyba będę musiała przekazać kuzynkowi, że miałby branie na dogo. :evil_lol:

[quote name='moniska']zazdroszcze :shake: fajnie było?[/quote]
Było zajebiście!!! :p

[quote name='Mysia_']jakie cudne fotki :loveu:
Asia, a gdzie Ty konkretnie byłas, bo nie doczytałam? :eviltong:[/quote]
Jak mogłaś nie doczytać? Toz nad zdjęciami z konkretnych miejśc były podpisy: Szklarska Poręba, Harrachov, Szpindlerowy Młyn i Rokitnica nad Jizerou (3 ostatnie w Czechach).

[quote name='dogg']O jaaaa, ale miałaś niesamowite widoczki Poprostu nie da się tego opisać słowami.. :loveu: zazdraszczam... A tam na jednym zdjęciu jesteś z siostrą? ( którą może masz :evil_lol: ) bo strasznie podobne jesteście.. ;)[/quote]
Tak, to moja sister. Wszyscy mówią, że jesteśmy bliźniaczkami, nawet czasem zabawne sytuacje z tego wynikają. :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']Widoczki super, kuzyn zarąbisty (a już chciałam gratulować) , wypadu w góry zazdroszczę, widoczki piekne :loveu:
Egiptu nie zazdroszczę, nie lubię słońca i bałabym się lotu
Obyś się nie rozbiła! [/quote]
No i nie rozbiłam się.
Kocham Egipt, ciepełko, słoneczko, przystojnych Egipcjan też kocham. :loveu: :evil_lol:

[quote name='Magda&Bloom']Asia - te zdjęcia z nart coś pięknego :loveu:[/quote]

Dzięki. :p

[quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Jakie super fotki :mdleje: :loveu:[/CENTER]

[CENTER]I to niebo niebieściuteńkie[/CENTER]
[/quote]
No i padła na pysk. :evil_lol:

[quote name='Mysia_']a Asia teraz opala się w Egipcie i pewnie wcale o nas nie pamięta :eviltong:[/quote]
Ja o Was nie pamiętam? Ja nie pamiętam? Ależ skąd! Tęskniło się trochę za dogomaniackimi czubkami. :loveu: :evil_lol:

[quote name='anetta']Asia pewnie nie zdaje sobie sprawy co się w PL dzieje Znaczy się, że taka zima jest :evil_lol:

Leży gdzieś do góry brzuchem....nieświadoma wszystkiego :rolleyes:[/quote]
A właśnie, że zdawałam sobie sprawę, bo co chwilę dostawałam smsy z relacją o pogodzie w Polsce. :shake: Ale dopiero jak wysiadłam z samolotu dotarło do mnie, jak u nas jest okrutnie zimno. Od razu chciałam wsiadać do samolotu i wracać do Egiptu. :placz:

[quote name='rose'][URL]http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg[/URL] co to za facet?przystojny:loveu:[/quote]
Się nie czyta, to się nie wie. :eviltong:

[quote name='Estera']Asia już jest w Polsce :diabloti:

Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol:[/quote]
Jestem, jestem i mam depresję powyjazdową, którą dodatkowo pogłębia pogoda. :placz:
Jak wyjeżdżałam, to było już prawie wiosennie, a teraz znowu zima. :placz:

[quote name='rose']jej jak suuuper:loveu: kiedy go poznam?:razz:[/quote]
Nigdy. :eviltong: :evil_lol:
Mój kuzynek mieszka w Niemczech i nie przyjeżdża za często. :placz:

JA CHCE WRACAĆ DO EGIPTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: