basia bonnie Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 [quote name='Anka_ZG'] A co to za mezczyzna Cie obłapia??:cool3:;)[/quote] właśnie miałam pytać, co to za nowy towar Asia złapałaś? :cool3::cool3::cool3: Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='Izabela124.']Te foty jakieś nieprawdziwe są, wyglądają jak fotomontaż :diabloti: [SIZE=1][COLOR=lemonchiffon]A tak serio to cudne :-o:loveu:[/COLOR][/SIZE][/quote] Zdjęcia jak najbardziej prawdziwe, robione własnymi ręcami i palcyma mojej siostry. :evil_lol: [quote name='martitaa']piekne zdjecie!!! [URL]http://i41.tinypic.com/28ajdq0.jpg[/URL][/quote] Dzięks. :p [quote name='Izuuus']Cudne widoczki i zdjęcia naprawde super. ;) :loveu: Musiało być supe. A mam podobnego koloru buty narciarskie :cool3:[/quote] Te buty to nie moje akurat, tylko z wypożyczalni, ale muszę w końcu kupić jakieś, bo wypożyczanie się nie opłaca. :cool1: [quote name='aleb']Cudowne zdjęcia! Ajj, też chciałabym tam być :loveu:[/quote] Ja też chciałabym tam wrócić. :placz: [quote name='Marta_Ares']witam ale super wypad na narty:loveu: piekne fotki:loveu:[/quote] Wypad naprawdę udany, śmiechu było co nie miara i nawet zakwasów nie miałam. :multi: [quote name='ariss']ale świetne foty:crazyeye:a jak tam pięknie:loveu: to jest super:crazyeye::loveu: [URL]http://i44.tinypic.com/1zcj255.jpg[/URL][/quote] Koleś śmieszną minę zrobił. :lol: [quote name='Anka_ZG']Zdjecia porpstu masakra, cudo!!!:crazyeye: Nie cytuje nawet, bo wszystkie są piękne!! Wypad musiał być super. Rodzinką byliście czy ze znajomymi??:lol: A co to za mezczyzna Cie obłapia??:cool3:[/quote] W sumie to i rodzinką i ze znajomym. :p Nikt mnnie nie obłapia, to mój kuzyn. :eviltong: [quote name='basia bonnie']właśnie miałam pytać, co to za nowy towar Asia złapałaś? :cool3:[/quote] :lol: Ten towar to mój najulubieńszy kuzyn. :loveu: :p No i znowu wyjeżdżam, nie będzie mnie w sumie już od dzisiaj do 14-15 lutego. Tym razem jadę (a raczej lecę :nerwy:) z ciocią, która ma biuro podróży do Egiptu. Jest to wycieczka dla pracowników biur podróży, ale można zabrać osobę towarzyszącą. Ciocia mnie już od 2 lat gnębiła, żebym kiedyś z nią gdzieś poojechała i w końcu się dałam namówić. Mam nadzieję, że nie padnę w samolocie na zawał. :eek: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] :lol: Ten towar to mój najulubieńszy kuzyn. :loveu: :p[/quote] Ufff, już byłam zazdrosna!! :evil_lol:;) :crazyeye: Do Egiptu w środku zimy:loveu: Asia,Ty farciaro! Nawet w samolocie dasz radę:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 4, 2009 Author Posted February 4, 2009 [quote name='basia bonnie']Ufff, już byłam zazdrosna!! :evil_lol:;)[/quote] Basieńko Ty o mnie zazdrosna? :-o :cool3: [quote name='basia bonnie']:crazyeye: Do Egiptu w środku zimy:loveu: Asia,Ty farciaro! Nawet w samolocie dasz radę:evil_lol:[/quote] Się zobaczy czy dam radę. :roll: Ale i tak najbardziej obawiam się "zemsty Faraona". :shake: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asia & Ginger']Basieńko Ty o mnie zazdrosna? :-o :cool3: Się zobaczy czy dam radę. :roll: Ale i tak najbardziej obawiam się "zemsty Faraona". :shake: :evil_lol:[/quote] No pewnie, Asieńko:loveu: Nie oddamy Cię nikomu, bo nie będziesz mieć czasu dla swoich VIPow:loveu: Jedź!:loveu: taka okazja:cool3: a co do zemsty to zawsze w razie czego można zabrać ze sobą odpowiednie leki;) ponoć kosztują kilka zł:lol: Quote
Izuuus Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Super,że lecisz do Egiptu :loveu: Nawet nie poczujesz,że lecisz :cool3::cool3: A Gingerka znowu zostanie bez pańci. ;p Quote
Anka_ZG Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='Asia & Ginger'] W sumie to i rodzinką i ze znajomym. :p Nikt mnnie nie obłapia, to mój kuzyn. :eviltong: :lol: Ten towar to mój najulubieńszy kuzyn. :loveu: :p No i znowu wyjeżdżam, nie będzie mnie w sumie już od dzisiaj do 14-15 lutego. Tym razem jadę (a raczej lecę :nerwy:) z ciocią, która ma biuro podróży do Egiptu. Jest to wycieczka dla pracowników biur podróży, ale można zabrać osobę towarzyszącą. Ciocia mnie już od 2 lat gnębiła, żebym kiedyś z nią gdzieś poojechała i w końcu się dałam namówić. Mam nadzieję, że nie padnę w samolocie na zawał. :eek:[/quote] no kuzyn niczego sobie:eviltong:;) Baw się dobrze kochana w tym Egipcie, trafia się taka okazja to tzreba korzystać z życia;) Quote
Atkaaaa Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 Wow no nieźle :-o:loveu::loveu::loveu: Świetne foty... a teraz jeszcze Egipt:loveu::loveu: Quote
anetta Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 :mdleje: rewelacja foty :crazyeye: :loveu: Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone :loveu: Niesamowite! Kuzyn niezłe ciacho :eviltong::cool3: Ja nigdy nie jeździłam na nartach :( Asia podróżniczka :multi: Ciekawe czy jest już na miejscu :p Do Egiptu w lutym polecieć, fajowo :evil_lol: Quote
aleb Posted February 4, 2009 Posted February 4, 2009 [quote name='anetta']:mdleje: rewelacja foty :crazyeye: :loveu: Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone :loveu: Niesamowite! Kuzyn niezłe ciacho :eviltong::cool3: Ja nigdy nie jeździłam na nartach :( [/quote] No właśnie... te niebo! Takie piękne niebieskie! ;) A co do kuzyna, to zgadzam się :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 jakie cudne fotki :loveu: Asia, a gdzie Ty konkretnie byłas, bo nie doczytałam? :eviltong: Quote
Dog Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 O jaaaa, ale miałaś niesamowite widoczki :loveu: Poprostu nie da się tego opisać słowami.. :loveu::loveu::loveu: zazdraszczam... A tam na jednym zdjęciu jesteś z siostrą? ( którą może masz :evil_lol: ) bo strasznie podobne jesteście.. ;) Quote
Estera Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Widoczki super, kuzyn zarąbisty (a już chciałam gratulować :evil_lol: ) , wypadu w góry zazdroszczę, widoczki piekne :loveu: Egiptu nie zazdroszczę, nie lubię słońca i bałabym się lotu :evil_lol: Obyś się nie rozbiła! :loveu: :evil_lol: Quote
Magda&Bloom Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 Asia - te zdjęcia z nart coś pięknego :loveu: Quote
LadyK Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 [CENTER]Jakie super fotki :mdleje: :loveu: I to niebo niebieściuteńkie :diabloti:[/CENTER] Quote
Mysia_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 a Asia teraz opala się w Egipcie i pewnie wcale o nas nie pamięta :eviltong: Quote
anetta Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Asia pewnie nie zdaje sobie sprawy co się w PL dzieje :evil_lol: Znaczy się, że taka zima jest :evil_lol::evil_lol: Leży gdzieś do góry brzuchem....nieświadoma wszystkiego :rolleyes: Quote
rose Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [url]http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg[/url] co to za facet?:razz: przystojny:loveu: Quote
Estera Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Asia już jest w Polsce :diabloti: [quote name='rose'][URL]http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg[/URL] co to za facet?:razz: przystojny:loveu:[/quote]Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol: Quote
rose Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Estera']Asia już jest w Polsce :diabloti: Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol:[/quote] jej jak suuuper:loveu: kiedy go poznam?:razz: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='basia bonnie']No pewnie, Asieńko:loveu: Nie oddamy Cię nikomu, bo nie będziesz mieć czasu dla swoich VIPow Jedź! taka okazja a co do zemsty to zawsze w razie czego można zabrać ze sobą odpowiednie leki ponoć kosztują kilka zł:lol:[/quote] Zemsty na szczęście nie było. :multi: Podobno zimą jest znacznie mniej zachorowań niż latem. :p [quote name='Izuuus']Super,że lecisz do Egiptu Nawet nie poczujesz,że lecisz :cool3: A Gingerka znowu zostanie bez pańci. ;p[/quote] Została beze mnie i w jakim stanie ją zastałam? :-o :mad: Cały brzuch skołtuniony, półtora godziny ją dzisiaj wyczesywałam. A mówiłam siostrze żeby chociaż raz ją wyczasała, to twierdzi że Gingerka się nie dawała i kłapała zębiskami. Widocznie już wtedy miała kołtuny. :mad: [quote name='Anka_ZG']no kuzyn niczego sobie;) Baw się dobrze kochana w tym Egipcie, trafia się taka okazja to tzreba korzystać z życia;)[/quote] Skorzystałam i nie żałowałam ani przez chwilę. :multi: :p [quote name='Atkaaaa']Wow no nieźle :-o Świetne foty... a teraz jeszcze Egipt[/quote] Egipt jak Egipt, ale Ci przystojni Egipcjanie. :cool3: :loveu: [quote name='anetta']:mdleje: rewelacja foty Obrabiałaś je jeszcze? Te kolory takie nasycone Niesamowite! Kuzyn niezłe ciacho :cool3: Ja nigdy nie jeździłam na nartach :( Asia podróżniczka Ciekawe czy jest już na miejscu :p Do Egiptu w lutym polecieć, fajowo [/quote] Niektóre fotki rozjaśniałam, wyostrzałam i ożywiałam ciutkę wszystkie kolory. ;) [quote name='aleb']No właśnie... te niebo! Takie piękne niebieskie! ;) A co do kuzyna, to zgadzam się [/quote] Chyba będę musiała przekazać kuzynkowi, że miałby branie na dogo. :evil_lol: [quote name='moniska']zazdroszcze :shake: fajnie było?[/quote] Było zajebiście!!! :p [quote name='Mysia_']jakie cudne fotki :loveu: Asia, a gdzie Ty konkretnie byłas, bo nie doczytałam? :eviltong:[/quote] Jak mogłaś nie doczytać? Toz nad zdjęciami z konkretnych miejśc były podpisy: Szklarska Poręba, Harrachov, Szpindlerowy Młyn i Rokitnica nad Jizerou (3 ostatnie w Czechach). [quote name='dogg']O jaaaa, ale miałaś niesamowite widoczki Poprostu nie da się tego opisać słowami.. :loveu: zazdraszczam... A tam na jednym zdjęciu jesteś z siostrą? ( którą może masz :evil_lol: ) bo strasznie podobne jesteście.. ;)[/quote] Tak, to moja sister. Wszyscy mówią, że jesteśmy bliźniaczkami, nawet czasem zabawne sytuacje z tego wynikają. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Estera']Widoczki super, kuzyn zarąbisty (a już chciałam gratulować) , wypadu w góry zazdroszczę, widoczki piekne :loveu: Egiptu nie zazdroszczę, nie lubię słońca i bałabym się lotu Obyś się nie rozbiła! [/quote] No i nie rozbiłam się. Kocham Egipt, ciepełko, słoneczko, przystojnych Egipcjan też kocham. :loveu: :evil_lol: [quote name='Magda&Bloom']Asia - te zdjęcia z nart coś pięknego :loveu:[/quote] Dzięki. :p [quote name='Owczarkowa'] [CENTER]Jakie super fotki :mdleje: :loveu:[/CENTER] [CENTER]I to niebo niebieściuteńkie[/CENTER] [/quote] No i padła na pysk. :evil_lol: [quote name='Mysia_']a Asia teraz opala się w Egipcie i pewnie wcale o nas nie pamięta :eviltong:[/quote] Ja o Was nie pamiętam? Ja nie pamiętam? Ależ skąd! Tęskniło się trochę za dogomaniackimi czubkami. :loveu: :evil_lol: [quote name='anetta']Asia pewnie nie zdaje sobie sprawy co się w PL dzieje Znaczy się, że taka zima jest :evil_lol: Leży gdzieś do góry brzuchem....nieświadoma wszystkiego :rolleyes:[/quote] A właśnie, że zdawałam sobie sprawę, bo co chwilę dostawałam smsy z relacją o pogodzie w Polsce. :shake: Ale dopiero jak wysiadłam z samolotu dotarło do mnie, jak u nas jest okrutnie zimno. Od razu chciałam wsiadać do samolotu i wracać do Egiptu. :placz: [quote name='rose'][URL]http://i39.tinypic.com/2gxn0v9.jpg[/URL] co to za facet?przystojny:loveu:[/quote] Się nie czyta, to się nie wie. :eviltong: [quote name='Estera']Asia już jest w Polsce :diabloti: Nie czytasz ze zrozumieniem :shake: Asia pisała już, że to TYLKO jej kuzyn. Możesz się za niego brać :evil_lol:[/quote] Jestem, jestem i mam depresję powyjazdową, którą dodatkowo pogłębia pogoda. :placz: Jak wyjeżdżałam, to było już prawie wiosennie, a teraz znowu zima. :placz: [quote name='rose']jej jak suuuper:loveu: kiedy go poznam?:razz:[/quote] Nigdy. :eviltong: :evil_lol: Mój kuzynek mieszka w Niemczech i nie przyjeżdża za często. :placz: JA CHCE WRACAĆ DO EGIPTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :placz: :placz: :placz: Quote
Estera Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Za tydzień znowu będzie depresja popowrotowa :loveu: :evil_lol: Quote
Kasia&Rika Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Estera']Za tydzień znowu będzie depresja popowrotowa :loveu: :evil_lol:[/quote] zabierasz Gringerkę? Quote
Recommended Posts