Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawialam z p.Tadkie ze schroniska o Pusi, czy ją ktoś juz moze nie adoptowal?! Jest, ale.....p.Tadek twierdzi, z całą stanowczością, ze to.....PUSIEK:loveu: :-o Leomoniada, sprawdź namacalnie;)

Posted

Żartujesz?:crazyeye: Może mu się psy pomyliły?? Toć ma wybiegu dla suczek ona była (był?)...
O Jezus, to trzeba kociecznie sprawdzić! Psikus miesiąca po prostu. Jedziemy z zasadzkas w piątek, a ja jeszcze dziś tam wskoczę na chwilę, no no, ładna historia:p

Posted

Pusia jest dziewczynką Tadek pomylił ją z innym psem:lol: Zresztą sama jej jeszcze zajrzę gdzie trzeba w piątek.
Mam sporo nowych informacji o Pusieńce!! Posłałam wszystko ARCE na meila, niech powkleja do pierwszego postu od razu. Śliczna ta nasza dziewczynka, powiadam Wam:loveu:

Posted

Pidżej, jestes wspaniała!:loveu: Tyle ogłoszeń, dziękujemy!:)
A że podałaś namiary na ARKĘ - ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu, że nie będą do mnie dzwonić ludzie o 3 nad ranem tak jak do niej ostatnio:lol: :shiny: To był dobry wybór:p

Posted

Słuchajcie jaki numer, kroi się wspólny domek dla Pusi i Wyderki - najlepszy pod słońcem!!:loveu: Na razie nie będę nic więcej pisać, coby nie zapeszyć, ARKA Wam powie, co i jak. Rany, no nie wierzę, jak dobrze pójdzie będą dwa zmartwienia z głowy...

Posted

:p Pusia jedzie juz w poniedzialek do domku!

Wyderka musi odbyc kwarantanne i sterylka, poniewaz moze byc, nie daj Bog, chora.

Nowy opiekun ma same starsze psy. Dwie suczki, psa i kotke i ..konia. Dwie sunie adoptowal rok temu z palucha-staruszki, jedna niewidoma. Nie moga zachorowac. Jedna miala ponad miesiac temu operacje usuwania guzow sutka-ta niewidoma.

Pusia byla zaszczepiona, zanim trafila do schroniska, zyje a jakby zachorowala to juz by jej posrod zywych nie bylo:shake: Bedzie sterylizowana juz w nowym domu, pokryjemy koszt.

Teraz czekamy na odpowiedzi czy moze pojechac do tej kliniki,cos tu dziewczeta z dogo proponowaly, jaks lecznice..
posty znikaja..

Mam nadzieje, ze dziewczynki nasze dogadaj sie z kotka-innej mzliwosci nie biore pod uwage...

A tu o nowym opiekunie:
http://www.arka.strefa.pl/historia2.html

Posted

Ooooo :crazyeye: !
Wcześniej tych postów nie widziałam, pewnie zniknęły, jak wiele innych...

Wspaniałe wieści!!!!!

I już zazdroszczę domkowi :loveu: , bo po cichu chorowałam na Pusię :oops: ...

Posted

posty znikaja. Pusia na 200% jedzie w poniedzialek do domu a Wyderka jednak szuka dalej:shake: Po glebokich, ponownych przemysleniach, jednak boimy sie o starszą kotke i duzo schodow jest w domu-dla jamnika to chyba nie jest dobre ale napewno bedzie adopcja jakies starszej, biednej suczki, kundelki-musze przeglad skierniewickich psiakow zrobic.

Guest Kamcia_14
Posted

Super że Pusia jedzie do domu ! :multi:
Niedawno dostałam SMS`a z tą wiadomościa ( tylko nie wiem od kogo :hmmmm:)
Ja głupia sobie numerów nie zapisywałam :shake: .

Pusia była moim ulubieńcem :loveu: .
Taka towarzyska :loveu: .
BARDZO SIĘ CIESZĘ ŻE POJEDZIE DO NOWEGO DOMU !

A dogo się wali !
Coraz więcej osób odchodzi z dogomanii !

Posted

Ano, chwała Bogu że to jedno urocze zmartwienie będziemy mieć z głowy... Ale i tak odetchnę z ulgą dopiero wtedy, kiedy ślicznota będzie już siedziała bezpiecznie w nowym domku. Anielka, zawozisz ją w poniedziałek, tak?

Posted

Dogo działa w cały świat... nie wiem, czy Aniela nic tu dziś nie pisała, czy pisała, ale zjadło... W każdym razie - Pusieńka i Wyderka pojechały dziś do nowych domków!! Jestem cała w skowronkach, bo i Boberek, o którym ciągle myślałam, jest już uratowany, siedzi na tymczasie u zasadzkas, ach...:loveu:

Posted

Puska juz w nowym domku:loveu: To jest cuuuuuuuuudowne, wdzieczne malenstwo. Pusia jest w ciazy i jest chora-kaszle. :placz: Nie wiem czy to nie jest jakies zapalenie pluc:placz: Sterylka w tych warunkach niemozliwa. Ma tasiemca, widac golym okiem. Wetka dzis przyjedzie z bateria lekow aby ja przede wszystkim leczyc.

Guest Kamcia_14
Posted

ARKA napisał(a):
Atos tez dzis pojechal do domku-w...SKIERNIEWICACH! Oby tylko z wyżlem sie dogadal!

Atos ? Ten bokser :hmmmm: ?
Ja nic nie wiem :niewiem: .
Ten brak internetu i brak kasy na koncie mnie dobija ! :shake:

Posted

Pusienka dzis miala zabieg, byla by szósteczka klejnych, tak naprawdę niechcianych psiakow. Trzymajcie dwa dni mocno kciuki-tak zawsze jest po zabiegach a potem juz dobrze. To nie byl zwykly jednak zabieg.
Pusia juz wybudzona dawno jest ale jednak po zabiegu.

Jamniorki chyba oba szukaj domow-oba sa w DT. Chyba, ze DT, zmienią sie w stale domki;)

Posted

;) Pusieńka dobrze czuje sie po zabiegu, juz bryka. Dostaje caly czas antybiotyk. Dzis lub jutro ja odwiedzę, jakies foty popstrykam. Stęsknilam sie za nią:p