Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cisza tu nastała. Mam nadzieję ,ze u Lorinki wszystko dobrze.
Czy rachunki weterynaryjne mogłyby zawierać imię psa , na rzecz którego jest wykonywana usługa?
Zastanawiam się dlaczego wet liczy sobie tak drogo? Rozumiem,że operacja łapki, usunięcie guzów i operacja przepukliny może generować wysokie koszty.Ale potem operacja samej przepukliny też kosztowała 700 zł ? To jakaś paranoja.:diabloti:

Posted

Lorinka była w piatek u lekarza. Jest nieźle. To jajko po skórą to tłuszczak. Na zwyrodnienie stawu dal lekarstowo. Natomiast na drugiej listwie tez jest guzek. nie mógł wyciac dwóch listw gdyz zabrakłoby skóry. Jezeli guzek nie bedzie sie powiekszał to ok. ale jezeli bedzie rósł to tyrzeba będzie kiedys w przyszłości ponownie operować. biedna psina tak sie nacierpi w swoim zyciu. Zapewniam ze kazda zlotowka zbierana na Lorinke jest przeznaczona tylko na ten cel.

Posted

[quote name='doglady']Zapraszam serdecznie na bazarek z ktorego kazda zlotowka zostanie przekazana na leczenie Lorinki. Mamy ciekawe fanty: recznie robiona bizuterie i serwetki, ciekawe ksiazki, eleganckie torebki, ceramiczne zwierzaki poszukujace dobrych domow.... zreszta przekonajcie sie sami :multi:
https://www.facebook.com/events/226079004193369/

Idę na bazarek ;)

Przy okazji, zapraszam na kolczykowy bazarek ;)

http://www.dogomania.pl/forum/threads/242917-Wiosenna-kolczykomania-ZAPRASZAM-!-dla-Paury-do-13-05-g-20-00?p=20804750#post20804750

Posted

Lorinka czuje się dobrze. Leki na obolały staw bardzo jej pomagają. biega jak szczeniak. Jej tymczasowi opiekunowie ciągle nie mogą uwierzyc, że Lorinka mieszkała w budzie i w tak złych warunkach. Twierdzą, że tak posłuszny, ułozony, przytulaśny i pełen wdzięczności pies nie mógł byc tak źle traktowany. A jednak......

Posted

Dziękuję za wyręczenie w przekazaniu wiadomości. Lorcia zdrowieje. Stwierdzono jeszcze jeden guzek na drugiej listwie, ale na razie jest on obserwowany. Jeśli nie będzie rósł to nie będzie operowany. Lorinka przeszła ostatnio doś zabiegów.

• 2 weeks later...
Posted

Lorinka szuka domu. Jest w DT ale nie wiadomo jak długo tam będzie mogła pozostać. Pomóżcie odszukać prawdziwychludzi dla prawdziwego psa.

• 1 month later...
  • 2 months later...
Posted

ŁAŁ, ale zaniedbany watek.
Lorinka jest nadal w domu tymczasowym. Zadomowiła sie tam i bardzo sobie chwali to miejsce. Niestety mam kolejny kłopot. Sponsorowi Lorinki troszeczkę przybyło psów do opłacania. Być może Lorinka straci DT. Nie ukrywam - potrzebuję wsparcia.

Posted

[quote name='luka1']ŁAŁ, ale zaniedbany watek.
Lorinka jest nadal w domu tymczasowym. Zadomowiła sie tam i bardzo sobie chwali to miejsce. Niestety mam kolejny kłopot. Sponsorowi Lorinki troszeczkę przybyło psów do opłacania. Być może Lorinka straci DT. Nie ukrywam - potrzebuję wsparcia.[/QUOTE]

A tu cisza totalna... :shake:

Posted

[quote name='__Lara']A tu cisza totalna... :shake:[/QUOTE]

Oj cisza, cisza. A Lorinka nadal potrzebuje pomocy. Co prawda na razie ze zdrowiem jest OK, ale stoi przed groźbą utraty DT. Nie mam kasy na płacenie za jej pobyt w DT.

Posted

[quote name='luka1']Oj cisza, cisza. A Lorinka nadal potrzebuje pomocy. Co prawda na razie ze zdrowiem jest OK, ale stoi przed groźbą utraty DT. Nie mam kasy na płacenie za jej pobyt w DT.[/QUOTE]

Cioteczko, a dasz radę trochę ludzi tu sprosić? Ma Lorinka wydarzenie na fb? Ja nie ogarniam czasowo :(