ewatr Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ma tylko 1,5 roku góra 2 lata jest cudna i z wyglądu i z charakteru ale ......... no własnie - przeciez w życiu ani psów ani ludzi nie moze byc za pięknie czyli musi byc jakieś ale :mad: w jej przypadku to ale to samochód który przetrącił jej miednicę i nawet sie nie zatrzymał , ale to bezdomność no bo kto by szukał nawet swojego psa jak ten miał wypadek ? Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 popatrzcie proszę na nia czy tak nie wygląda cudny pies ? Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Marlejka trafiła do Rzeszowskiego schroniska po wypadku samochodowym , na początku martwilismy się ,że sunia nie będzie mogła chodzic ale z czasem wszystko powoli się unormowało obecnie Marlejka chodzi juz bardzo ładnie i nawet próbuje biegać ale na to jest zdecydowanie za wcześnie bo tylne łapki jeszcze są słabe . To przekochana i urocza suczka która ma w sobie to COŚ co trudno jest okreslic a co przyciąga do niej nie tylko ludzi ale i wszystkie psy duże i małe schroniskowe maluszki zrobiły sobie z niej matke zastępcza a ona je uwielbia lizać i przytulać Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Suczka przebywa : Schronisko " Kundelek " 35-322 Rzeszów ul. Ciepłownicza 3 tel. 0 510-170-788 mail do wolontariusza [email protected] Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 żeby nie było , że Marleja sie tylko wyleguje ;) to prosze : Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 http://www.allegro.pl/item188360333_marlejka_mozna_sie_tylko_zachwycac_.html Quote
:: FiGa :: Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Marlejka to sunia na słonce i deszcz :loveu: Zostań jej światem - zostań jej właścicielem :loveu: Quote
niufa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Sliczna sunia i ma wygląd trochę jak mix niufka. Jakiej ona jest wielkości bo na zdjęciach to trudno ocenić? Czy mogę wkleić link do wątku (z dogo lub do allegro) na portal nowofundlanda? Quote
matinestka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 a w ten "sposób" Marlejiii śnia się jedne z koloroowszych snów:oops: czy wyobrażacie sobie jak taki Misio wpadł by do wyrka ???? :loveu: ... uch :loveu: Marleja to Cudo nad Cudami ...... jedna wielka Przytulanka... tak noskiem trąca... tak łapka zaczepia... tak pychola wcibia.... :loveu:.... by tylko mieć Człowieka dla siebie... by poczuc ze jest ... Urocza Bestyja :loveu: :bluepaw: Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='niufa'] Sliczna sunia i ma wygląd trochę jak mix niufka. Jakiej ona jest wielkości bo na zdjęciach to trudno ocenić? Czy mogę wkleić link do wątku (z dogo lub do allegro) na portal nowofundlanda? jasne , że tak :lol: niech jak najwiecej ludzi ja zobaczy ! a co do wielkości to Marlejka jest dośc dużym pieskiem wązy tak ponad 30 kg i jest tylko niewiele mniejsza od mojego goldenka ;) Quote
matinestka Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 acha...... a czy wiecie Kochani ze nasza Marlejaaa to Mistrzyni jogi ??????? :siara: i co Wy na to ha???? :loveu: :bluepaw: Quote
niufa Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ewatr napisał(a):jasne , że tak :lol: niech jak najwiecej ludzi ja zobaczy ! OK. W takim razie zamieszczę link w dziale pomocy. ewatr napisał(a): a co do wielkości to Marlejka jest dośc dużym pieskiem wązy tak ponad 30 kg i jest tylko niewiele mniejsza od mojego goldenka ;) Jak na dorosłego niufka (rozmiar suni niufka "niezbyt duży" to ponad 50 kg.:evil_lol: ) to taki mini piesek. :cool3: Ale i tak jest śliczna. Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 niufa napisał(a): Jak na dorosłego niufka (rozmiar suni niufka "niezbyt duży" to ponad 50 kg.:evil_lol: ) to taki mini piesek. 50 kg :hmmmm: niezbyt duży ? no tak każdy mierzy do swojego ;) czyli wychodzi na to , że Marlejka to skrzacik niufkowy :evil_lol: Quote
ewatr Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='matinestka']acha...... a czy wiecie Kochani ze nasza Marlejaaa to Mistrzyni jogi ??????? :siara: i co Wy na to ha???? :loveu: :bluepaw: i ten pies jest po wypadku ???:diabloti: akrobatka jedna- oj Marlejka a ja tu tłumaczę , że ty powinnaś uważać i powoli chodzic a tu takie wygibasy :evil_lol: Quote
madzia828 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Marlejka akrobatka pokazuje się na samej górze:p Quote
matinestka Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 piękna mistrzyni jogi przypomina o swoim wielkim i gorącym Serduchu!!!!!!!!!!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
Becia66 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Nie było mnie 3 dni, wchodzę i co widzę? :crazyeye: Moje cudo gotowe na szukanie nowego domku...:multi: Marlejko, obyś znalazła ten najlepszy! :loveu: Quote
matinestka Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 witaj Kochana witaj ....... :buzi: moja "Mała" joginka pędzi poćwiczyć na pierwszej stronie!!!!! :loveu: :bluepaw: Quote
Recommended Posts