szajbus Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Wobec tego trzeba czekać do jutra na wiadomości od moriaa. Vvet może do jutra psiakowi sie poprawi na tyle, ze lekarz pozwoli wydac psiaka na dalsze leczenie w warunkach domowych. Quote
yvet Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Oby tak bylo...Mam nadzieje ze sie uda bialaska wyciagnac i ze to nic powazniejszego.....:-( Ale 2-3tygodnie leczenia minimum na przeziebienie, lub jakas infekcje ?? Czy ktos dzisiaj widzial psinke i moze napisac cos wiecej o jego chorobie i jak sie czuje?? A wogole...nie ma nowych zdjec psiaka?? Quote
lupe Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 o matko !! jaki on cudny!! taki Li-lo....biedactwo kremowe Quote
szajbus Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Jaki piękny okruszek. A te śliczne ucholki..... Zdrowiej maluszku, walcz z chorobą, nie poddawaj sie! Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ach.. te jego oczka... :iloveyou: Rzeczywiście jest chudziutki.... Cholera mały musiałeś akurat teraz chorowac? i jeszcze powiedzieli że nie do adopcji... kurde nie rozumiem tych ludzi ze schronisk.... robią wszystko aby było jak najwiecej problemow.... ;/ Quote
yvet Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 od wczoraj zadnych wiesci, nic niewiem :-( moze jak moriaaa dzis bedzie to sie dowiemy.... Quote
rotek_ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 przeczytałm cały wątek....uffff....w końcu ale co z białaskiem??? to idzie na tymczas czy nie? a to przeziębienie spowodowało aż taki wyciek z oczu??!! właśnie i jeszcze jedno pytanie:roll: czegoś nie rozumiem, jest tymczas to dlaczego nic nie widomo na ten temat? wiadomo że pies w warukach domowych zdrowieje szybcie. gdyby to była jakaś poważna choroba to rozumiem...schron wtedy nie ma prawa wydać zwierzęcia....ale przeziębienie??!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Ja też jestem w szoku dlaczego nie chcą go wydać, no i jeszcze to :że pies nie jest do adopcji" no normalnie zaczeły się schody.... a ja nic nie moge zrobc, musimy liczyc na dogomaniaczki z łodzi które są na miejscu i mogą pilotować sprawę. Quote
Matusz Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Białasek, bidulko malutka, pokaz się na pierwszej stronie !! Kto pokocha małego psiaka ?? Który pokocha 2 razy mocniej !!! Quote
Moriaaa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Białego zabrała do domu jedna z wolontariuszek. Jest chory..bardzo chory:( Ale już bezpieczny i na pewno leczony u dobrego weta. Więcej informacji nie mam..może po sobocie coś będe wiedziała. Quote
szajbus Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Wobec tego wypada nam mocno zaciskać kciuki, żeby leczenie przyniosło skutek. Najważniejsze, że jest już bezpieczny. Białasku, zdrowiej szybciutko, a my szukamy domku. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 :( Dobrze że chociaż kuruje się w domu a nie w zimnym boksie 3maj sie malutki :( Quote
yvet Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 tak, to bardzo dobrze ze jest w domku i pod dobra opieka. Mam nadzieje ze wszystko bedzie ok. i maly wyzdrowieje szybciutko, tylko szkoda ze niewiadomo co mu jest :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Czy ktoś może się dowiedzieć co mu dolega.? Quote
rotek_ Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Czy ktoś może się dowiedzieć co mu dolega.? właśnie...cisza.... co się dzieje z białaskiem Quote
Moriaaa Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Przecież napisałam..psiak już w dobrych rękach jednej z wolontariuszek. Co do tego w jakim jest stanie nic nie wiem i tak jak napisałam dowiem się w sobotę. NA pewno krzywda mu się nie stanie i jest pod troskliwą opieką. Quote
Recommended Posts