Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hahaha Iza myślała że mi psy ukradłaś[choć Perla ma zupełnie inny kolor niż Jagódka],Demona zostawię bo on różnie reaguje na psy ale Perli socjalizacja się przyda
Aga nie dam rady przed czwartkiem,latam po szkołach,bo Matyś idzie do I klasy

dzisiaj mają przyjśc spece od netu , mam nadzieję że już będzie ok i uda nam się umówić,bo na razie cały czas mnie wywala

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Słuchajcie od soboty ma być już ładnie to może spotkamy się na Polach, bo podobno niektóte psiaki dobrze się zsocjalizowały po naszym spotkanku:lol: Proponuje niedzielę 20.05 ok. 13.30. Koto chce sięspotkać???:cool3:

Posted

Agama ja wiem ,że są wystawy tylko, że mam takiego farta z miniagą,że już zaczynam się śmiać- no bo co płakać będę.
Tak jadę do Krakowa, Molly zgłoszona, opłacona i zgłoszenie przyjęte.

Miniaga a za tydzień to ja nie mogę:eviltong: Mam komunię chrześniaka i Międzynarodową Konferencję

To spotykam się jak narazie w niedzielę z Lothiną, może Ajckę jeszcze zwerbuję.

• 1 month later...
Posted

Planujemy nowe spotkanko w ten weekend niedaleko Miniagi. Co wy na to?
Ajcka i Lohina wypowiedzcie się bo też chciałyście i byłyście zainteresowane.

Posted

Przepraszam że dopiero teraz: Spotykamy się na rogu marymonckiej i Przy Agorze. Jadąc tramwajem od hali Marymonckiej jest to 3 przystanek za szpitalem Bileńskim. Przystanek nazywa się Przy Agorze.

Posted

pozwoliłam sobie wkleić pamiątkową fotkę :lol:

[URL=http://img115.imageshack.us/my.php?image=pict0233lg1.jpg][IMG]http://img115.imageshack.us/img115/7697/pict0233lg1.th.jpg[/IMG][/URL]

Posted

no moja Molly to zauroczona Hebankiem, jak jej pancia. Ludzie chodzili i się dziwili skąd tyle podobnych psów-czyżby jakiś zlot:lol: Było bardzo fajnie:loveu:

Posted

[quote name='miniaga']Na szczęście długo nie bedziesz musiała czekać.... jeszcze 6 dni. Hahahah i spotkamy się w powiększonym składzie:loveu:[/quote]Miniaga i Ress mam nadzieje że nie zapomnicie przyjść pokibicowac Neci i Patrysi:loveu:;)