Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

saldo z poprzedniej strony [COLOR=#ff0000][B]1095,85 zl. [/B][/COLOR]+ wplata [B]03.03.14.10 zl.[/B] MAGDALENA P-W. ŁÓDŹ, [B]07.03.14 15 zl.[/B] HALINA M.
ZŁOTÓW, [B]09.03.04 10 zl.[/B] EWELINA BARBARA K. JASTRZĘBIE ZDRÓJ,[B] 10 zl. [/B] PAWEŁ W. JASTRZĘBIE-ZDRÓJ. Pieknie dziekujemy saldo = [COLOR=#ff0000][B]1140,85 zl. [/B][/COLOR]Moniko zadzwon do stzw i zapytaj czy doszla paczka ja napisze do niej maila.

Edited by Ada-jeje
uzupelnienie
Posted

Sorry, że jestem upierdliwy ale na dogo trafiłem ze strony angielskiej i nikogo tu nie znam. Kolega już dawno z powrotem w Edynburgu i zapomniał, że był w Pl. A martwię się bo wpakowałem tam złoto. Co prawda malutkie ale zawsze.

Posted

[quote name='arnold']Kurcze :( Wysłane listem poleconym w tamten poniedziałek na adres Stowarzyszenie Nadir do Katowic.[/QUOTE]
Na adres ktory podalam na watku czy na adres siedziby Stowarzyszenia, ktory tez jest w Katowicach.

Posted

[quote name='arnold']Jak do poniedziałku nie dotrze to chyba można się już pożegnać. Szkoda.[/QUOTE]
szkoda, ja jak wysylalam zloto to zabezpieczylam w pudeleczku po kremie, pozniej owinelam folia aluminiowa, tak zeby trudniej bylo domyslic sie co jest w srodku. Na szczescie moja paczuszka dotarla do adresata.

Posted

Ja mam nadzieję, że jeszcze dojdzie. Także włożyłem do środka kartkę z życzeniami, napisałem, że dla Ząbka a w kartkę malutki kawałek koperty i w środku tą zawieszkę. Nic nie było czuć ani widać.

Posted

Arnold, wczoraj doszło. Data nadania na kopercie - 06-03-2014 :-) więc nawet szybko dostarczyli .
W środku była kartka z życzeniami dla Zęba, złoty wisiorek z jakimś egipskim władcą ( ale nie wiem jakim, bo kojarzę tylko Tutenhamona ) i 10 funtów. W ten sposób Zębaty stał się najbogatszym psem w domu.

Posted

Bardzo się cieszę. Ale to znaczy, że jednak kolega nie wysłał sam osobiście tylko kogoś poprosił bo On 24 lutego był już z powrotem. To nic najważniejsze, że dotarło. Tak to Tutanchamon w wersji mocno mini. Próba 21 karat ale można troszkę przeczyścić.

Posted (edited)

poprzednie saldo = [COLOR=#ff0000][B]1140,85 zl.
[/B][/COLOR]minusujemy za opieke o 280 zl. za m-c luty, + 60 zl. usugi wet, nowe saldo = [COLOR=#ff0000][B]800,85 zl.[/B][/COLOR]

Edited by Ada-jeje
uzupelnienie
Posted

Mam problem z Zębatym: to jest typowo domowy pies. Po porannym wyjściu musi być jedzenie a potem Zębol idzie spać. I śpi tak do ok. 16-17. Wstaje i domaga się jedzenia. Potem trochę się posnuje i wieczorem znowu jest głodny. Dzielę mu jedzenie na małe porcje, ale jeżeli porcja jest za mała ( zdaniem Zęba ) to on dostaje furii - niszczy wszystko, co ma w zasięgu mordy. Głodny Ząb = wściekły Ząb. Na spacerach nie mona go spuścić ze smyczy, bo zeżre jakiegoś psa i będzie dramat. Żadne aportowanie go nie interesuje. Zaczyna wyglądać jak tucznik.
Taki mega-apetyt to mu się "zrobił" po kastracji. Ma ktoś jakieś pomysły z wyłączeniem kilkugodzinnych spacerów 3x dziennie po 10km, bo nie dam rady. Myślałam, żeby np. wziąć go na rower i powoli jechać, ale to też działa.

Posted (edited)

saldo z dnia 10 marca = [COLOR=#ff0000][B]800,85 zl. [/B] [/COLOR]do ktorego dopisujemy wplate z [B]13.03.14 100 zl. [/B]Państwo R. Katarzyna i Dariusz
Jastrzębie Zdrój, [B]17.03.14 15 zl.[/B] J. IZABELA CZELADŹ, [B]18.03.14. 50 zl.[/B] BARBARA K. PORĄBKA, [B]24.03.14. 10 zl.[/B] BARBARA O. WARSZAWA Darczyncom w imieniu Zebatego bardzo dziekujemy a nowe saldo = [COLOR=#ff0000][B]975, 85 zl. [/B][/COLOR]

Edited by Ada-jeje
uzupelnienie
Posted

[quote name='stzw']Mam problem z Zębatym: to jest typowo domowy pies. Po porannym wyjściu musi być jedzenie a potem Zębol idzie spać. I śpi tak do ok. 16-17. Wstaje i domaga się jedzenia. Potem trochę się posnuje i wieczorem znowu jest głodny. Dzielę mu jedzenie na małe porcje, ale jeżeli porcja jest za mała ( zdaniem Zęba ) to on dostaje furii - niszczy wszystko, co ma w zasięgu mordy. Głodny Ząb = wściekły Ząb. Na spacerach nie mona go spuścić ze smyczy, bo zeżre jakiegoś psa i będzie dramat. Żadne aportowanie go nie interesuje. Zaczyna wyglądać jak tucznik.
Taki mega-apetyt to mu się "zrobił" po kastracji. Ma ktoś jakieś pomysły z wyłączeniem kilkugodzinnych spacerów 3x dziennie po 10km, bo nie dam rady. Myślałam, żeby np. wziąć go na rower i powoli jechać, ale to też działa.[/QUOTE]
sprawdzone odchudzanie kilku psow. moze trzeba zwiekszyc oplate okarme. Zebaty powinien dostawac surowe mieso z jarzynami i odrobina gotowanego ryzu. Kazdy pies ktory przeszedl na ta diete, nie tylko schudl, ale siersc jest jak jedwab, pieknie slniaca, zadnego lupiezu itp.

Posted

[quote name='arnold']To chyba fajna dieta.[/QUOTE]
stosuje ja nie tylko moja corka, syn, ale tez wielu psiarzy znanych z spotkan na spacerach. Stosowanie tej diety jest bardzo szybko widoczne u psow krotkowlosych.