mrowa23 Posted November 7, 2008 Posted November 7, 2008 Violuś ma bardzo poważne sprawy na głowie:diabloti: Ninka czeka na cioteczke z utęsknieniem... :eviltong: Quote
Apbt_sól Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 Wracamy :diabloti: w czasie nie obenosci ale na dogo dluzszej i ktorszej zaniedbalam galerie potworow.. to sioe czlwoiek za wode wybral do małza a co :diabloti: bylo cudownie :loveu: zwiedzalam cala wyspe zieloną , zrobilismy 4500 km , wspomnienia fantastyczne .. a co u bandy? Banda zdowa.. choc Sor mial ciezki tydzien i bylo znim ktucho , ale doszedl do siebie zadziwiajaco szybko... cale szczescie bo wlosy z glowy rwalam..:shake: reszta ma sie jak najlkepiej chwala bogu bo chyba bym sie powiesila jakby one jeszcze sie rozchorowaly :angryy: to jedziemy:) Quote
Tengusia Posted November 18, 2008 Posted November 18, 2008 moj najlepsiejszy Rudzielec :loveu::loveu::loveu: Quote
kate89 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 A zdec z zielonej wyspy nie bedzie ?? :razz: tak zeby choc troche poczuc klimat i pozazdrościc :cool3: A co tam Sorkowi sie stąło ?? Limusia śliczną obróżke ma .wygląda na jakies nowe cacko. Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Mam z zielonej wyspy.. to Was zanudze hehe Quote
Unbelievable Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 http://i300.photobucket.com/albums/nn4/halfini/DSCF0285.jpg jak raj :loveu::loveu: piękne widoki:loveu: Quote
zaba14 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 o Kinsale zahaczyliscie?? Na połnocy kraju ;) piekny Old head :) Charles Fort.. ? :> Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 Zaba, tak Kinsley tyz byliśmy . zreszta przwie całe wybrzeze zwiedzilam, ktora skad nie pamietam dokladnie;] a akumulatory wciaz padały ;/ Quote
pusia2405 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Uwielbiam foty z Irlandii. Cudowna jest ta wyspa i mam nadzieję, że też ją kiedyś zwiedzę:cool3:. A to, że sfora zdrowa, to widać na zdjęciach:lol:. Nie boisz się, że Lee odgryzie w zabawie któremuś fujarkę:evil_lol:? Ruda na początku miała takie zapędy w stosunku do Kropka, bo... Beja ciut za duża:diabloti:. Quote
zaba14 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 No pieknie, tak blisko miec dogomaniaka i go nie spotkac.. popłakac się mozna :placz: Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 a zebym to ja wiedziała Zabko :mad: wprsilabym sie napewno , bo ja lubie ludzioff poznawac:loveu: Ale juz niedlugo :cool3: Quote
zaba14 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 a co znow tu przylatujesz? wycieczka? czy mieszkanko? :) powiedz ze z tym Twoim stadem :loveu::loveu: Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 teraz bylam wlasnie dom z malzem obcykac :cool3: kolo kwietnia wlasnie robimy wypad z tym stadem.. czekam az drogi beda suche.. bo prowazic mam na zmiane a kierowca bede swieży.:evil_lol: Killarney - nasze miasto zamieszkania :loveu: Quote
kate89 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Widokie piękne...kuszą strasznie... Przeprowadzacie sie juz na stałe ?? ciekawe jak twoim psiakom sie nowe miejsce zamieszkania spodoba :razz: aah te zielone łączki nic tylko zazdrościc :cool1: Quote
zaba14 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 kolejny dogomaniak z bullowatymi na wsypie super!! :) ja jeszcze wyspy nie zwiedzilam, bo nie mamy jeszcze samochodu :angryy: ale w przyszlym roku sie to zmieni, no i piesek tyz bedzie i tyz bullowaty :diabloti::diabloti: Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 oj tak dziewczynki, pieknie tam, i zycie inne, mentalnosc- juz mi sie podoba :loveu: Banda bedzie wniebowzieta bo bedzie dom z wybiegiem;] Co prawda bedą w kojcach na czas pracy , ale to tylko dlatego ze S i J , musza być rozdzielane pod nieobecnosc. A kojce nie dosc ze beda na powietrzu to i potrzeb fizjologicznych nie beda wstrzymywały , zreszta one uwielbiaja przebywac na dworze. Oczywiscie na zimniejsze dni zostana w domu w klatach. Zaba a skad i co ?:cool3: przynajmniej na 5 lat ale mam ndzieje ze na wiele dluzej, warunki sa sprzyjajace :loveu: A dokladnie gdzie mieszkasz Zabo? Quote
kate89 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 to naprawde sie świetnie zapowiada,oby wszytko sie ułożyło po waszej mysli ;) Napewno w te 5 lat,tak tam korzenie puścicie,że zostaniecie na dłużej. Tylko o nas tu na dogomani nie zapomniaj i foty wstawiaj co bysmy tu popodziwiali chociaz zza ekranu kompa :mad: chociaz do kwietnia jeszcze sporo czasu,ale tak na zapas mówie ,i pewnie nie raz przypomne:evil_lol: Mi sie marzy drewniany domek na wsi :cool1: Quote
zaba14 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Dom kupujecie czy do wynajecia? :> my wynajmujemy teraz z znajomymi, w przyszlym roku juz chcemy sami, pieska chcem :eviltong: no i swiety spokoj! :angryy: Mieszkam w Kinsale, kiedys w centrum (zaraz obok Hamleta) hałas mnie przerazał :angryy: teraz mieszkamy 15 minut pieszo od centrum na takim osiedlu, nie ma tu co zwiedzac wiec raczej was nie było :) Bedziemy szukac czegos w tej okolicy, bo jest ciut zielono, do plazy spacerkiem 30 minut ;) Bedzie staffik, jaki? obojetnie, wystawy nas nie interesuja :) szukam w okolicy, znalazłam teraz szczeniaki w Cork, zapytałam czy na przyszły rok beda planowac miot, niestety nie wiedza, bo szczeniaki ciezko schodzą :placz: obecnie został im jeden szczeniak (rudy, my szukamy czarnula ale do rudych mam sentyment...) ale nie moge.. szkoda :placz: pies oczywiscie z papierami wchodzi tylko i wyłącznie w grę.. Quote
Apbt_sól Posted November 19, 2008 Author Posted November 19, 2008 kupujemy chalupe - koszt wynajmu pokrywa sie ze splata ratalna kredytu mieszkaniowego wiec... wiadomo... A w dublinie widzialam duzo ogloszen o SBT oczywiscie rodowodowych... hm... na kiedy planujecie kupno? :razz: jechalsmy wybrzezem kolo cork tyz w dol i jak dobrze kojarze to na bank cos tam W załatwiał... bo znajoma mi nazwa. Lima dojedzie do nas kolo wrzesnia moze to bedzie miala sie z kim bawić;] to nie jest jaks wielka odleglosc do was:) Quote
zaba14 Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Ja jakos ciezko szukam chyba ;) na kilka ogłoszen w Dublinie sie natknełam ;) ale jakos wyjatkowo duzo nie... w Anglii sporo ale tak daleko nie chce jechać, dom zmieniamy w czerwcu wiec w lipcu moge smialo myslec o kupnie malucha :) mam nadzieje ze mały duzo nie narozrabia :evil_lol: Quote
Apbt_sól Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Zabachyba sobie jescze porozmawiamy hrhrhrhrhr maluchy rozrabiaja a jak jakis nie.. to dopieo w takim musi cos drzemac:evil_lol: infers - malo powiedziane:loveu: :placz::loveu: Quote
Recommended Posts