Agula99 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Nutusia napisał(a):Czy to znaczy, że zostanie?... Tak, ostatnio zmieniłyśmy taktykę i wydajemy tylko na łańcuch ;) lepiej nie pisać czego oczekujemy od innych, bo wtedy mamy przewagę nad tymi głupkami, którzy jak się rozgadają, to się wygadają :) Quote
karolciasz28 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Agula99 napisał(a):Tak, ostatnio zmieniłyśmy taktykę i wydajemy tylko na łańcuch ;) Jakoś trzeba się pozbyć tego dziadostwa :D:evil_lol:;) Quote
Agula99 Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 karolciasz28 napisał(a):Jakoś trzeba się pozbyć tego dziadostwa :D:evil_lol:;) Jołłłł nie, w końcu ile można :diabloti: Quote
Nutusia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Przepraszam dziewczyny, ale słowo pisane nie oddaje jednak do końca emocji ;) Tym bardziej mnie zdziwiła taka "sucha" informacja. Widocznie jeszcze za mało mam doświadczenia w adopcjach, żeby wywęszyć taki "myk"... Quote
Becia66 Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 wiesz Nutussiu, bo my mamy taki myk, że pytamy czy budka już przygotowana i kojec szczelny i tu ich mamy!!! A głupio tak pytać kiedy w ogłoszeniach zastrzegamy, że nie wydajemy psów do bud i kojców. Oczywiście uogólniam bo niektore psy tylko takich warunków potrzebują ale to my znając ich decydujemy gdzie mają zamieszkać. Quote
Nutusia Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Dobra metoda. Wiem, że niektórzy robią takie zastrzeżenie w ogłoszeniach, żeby nie dzwonili ci, którzy chcą psa do kojca. Ale Wasz sposób jest lepszy. Ja tymczasuję zazwyczaj malutkie pieski, więc takiego zastrzeżenia nie robię, choć wiem, że i mikrusy w naszym pięknym kraju tkwią na cięższych od nich łańcuchach :( Co do kojca... to gdybym takowy postanowiła zbudować dla swojego psa, musiałabym sama w nim zamieszkać, bo ja nie uznaję psa bez człowieka, czyli takiego, który nie może być w domu z ludźmi, jeśli chce. Quote
Becia66 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 asskasiek napisał(a):jak się ma Bączek przytulas? a może przyjedziesz go odwiedzić i Mudżina też ? Przywiozłabyś przy okazji ten ,,mój'' plastikowy pojemnik :diabloti:. Quote
Agula99 Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 A u Bączka pewnie cisza, nikt o niego nie pyta??? Quote
asskasiek Posted April 30, 2013 Posted April 30, 2013 teraz jestem pod przemyślem do piątku a potem sobota i niedziala Opole ale kiedy znajde chwileczkę wezmę pojemnik i przyjadę odwiedzić przystojniaków :) Quote
Nutusia Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Tak sobie pomyślałam, żeby może wykasować z ogłoszenia informację, że Bączek żył na łańcuchu. Może to odstrasza ludzi i myślą, że taki pies z łańcucha się np. nie nada do mieszkania w bloku... Quote
Agula99 Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 Można by usunąć , w sumie nikomu to do szczęścia nie potrzeba. Quote
Becia66 Posted May 11, 2013 Posted May 11, 2013 Agula99 napisał(a):O Bączka też nikt nie pyta???? a ma on w ogóle ogłoszenia aktualne ? Quote
Nutusia Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Dziewczyna, która ogłaszała naszą Duszkę wypracowała taki system, że praktycznie codziennie, co drugi dzień kasowała ogłoszenie i wstawiała jeszcze raz - na kilku najpopularniejszych portalach. Skutek murowany ;) Dunia od dziś w cudownym domku :) Quote
Becia66 Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 wiem że to się sprawdza bo niejednokrotnie o tym czytałam tylko to wymaga sporo czasu i wiecej pracy od ogłaszających. Jeśli jest jeden pies to pól biedy, gorzej gdy sie ogłasza po kilka. Rozmawiałysmy już kiedyś o tym i naprawdę trzeba będzie wdrożyć ten system bo niektóre psiaki zalegają nam już po 2-3 lata. Quote
Nutusia Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 Ludzie! Bączki to takie fajne... zabaweczki przecież ;) :) Quote
asskasiek Posted May 18, 2013 Posted May 18, 2013 zapomniałam napisać że Bączek podziałał na moją psice jak żaden inny pies kręciła się koło siatki i zaczepiała go :) a ona raczej w nosie ma psie towarzystwo czyli w Bączku jest to "coś" Quote
figa33 Posted May 18, 2013 Author Posted May 18, 2013 Agula99 napisał(a):No to teraz niech ktoś zobaczy to "coś" :) właśnie , właśnie :lol: Quote
Nutusia Posted May 20, 2013 Posted May 20, 2013 A może udałoby się nakręcić króciutki filmik i uwiecznić to "coś". Na niektórych portalach ogłoszeniowych można załączyć film i znam przypadki, że to "zadziałało" ;) :) Quote
Recommended Posts