hop! Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='RudyKas']I ja się pojawiam, chociaż 10zł dorzucę od siebie.[/QUOTE] [quote name='mparsley']Hej! Przyłączam się do akcji:-) Po południu wrzucę parę grosików dla psiaków, żeby miały pełne brzuszki:-)[/QUOTE] [quote name='Bazyli3101']Hej Nie jest tego dużo bo przed świętami o każdy "grosz" trudno ale nie można pozwolić na burczenie w brzuchu. Wystarczy im smuteczków. pozdrawiam[/QUOTE] Kochane jesteście. Dziękuję Wam za pomoc. :loveu: Quote
rudakacha Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Jestem na zaproszenie, postaram się coś wyskrobać, może nie teraz ale po świętach. A komiks przedni:lol: Quote
hop! Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='rudakacha']Jestem na zaproszenie, postaram się coś wyskrobać, może nie teraz ale po świętach. A komiks przedni:lol:[/QUOTE] Wielkie dzięki! :loveu: Quote
bukowa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 ja również przyszłam z zaproszenia, przelałam 20 zł Quote
teresaa118 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ja sie tez doloze.Miekne dla dojrzalych (starych)psow.Jak trza to trza powiedziala kaczka do kaczora i otworzyla... kabze z groszem. Quote
hop! Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='bukowa']ja również przyszłam z zaproszenia, przelałam 20 zł[/QUOTE] [quote name='teresaa118']Ja sie tez doloze.Miekne dla dojrzalych (starych)psow.Jak trza to trza powiedziala kaczka do kaczora i otworzyla... kabze z groszem.[/QUOTE] [quote name='moca35']wpłacam 10zł[/QUOTE] Ogromnie Wam dziękuję! :multi: :loveu: Quote
hop! Posted March 18, 2013 Author Posted March 18, 2013 [quote name='martini77']Doloze sie troszke.[/QUOTE] Bardzo dziękuję! :loveu: Kto jeszcze przyłączy się do akcji? :) Quote
mysza 1 Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Hop! masz niesamowity dar :) zachęcania do pomocy. Dzięki serdeczne :) Cieszę się, że pomagacie naszym biedakom. Bardzo dziękuję :loveu: Quote
hop! Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 Nie mam daru zachęcania. Po prostu proszę o pomoc - kto chce pomóc, pomoże. Quote
masza44 Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 niestety utrzymuje na swój koszt tymczasy i jak mogę pomagam tez innym psom, więc na razie nie mogę się zadeklarować, może wskoczy jakaś ekstra kasa... Quote
*GRUSZKA* Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 dziekuje za zaproszenie i chcialam zapytac czy 3 kg. wysuszonego uniwersalnego makaronu wlasnorecznie robionego byloby pomocne,,,,;) Quote
hop! Posted March 19, 2013 Author Posted March 19, 2013 [quote name='masza44']niestety utrzymuje na swój koszt tymczasy i jak mogę pomagam tez innym psom, więc na razie nie mogę się zadeklarować, może wskoczy jakaś ekstra kasa...[/QUOTE] [quote name='*GRUSZKA*']dziekuje za zaproszenie i chcialam zapytac czy 3 kg. wysuszonego uniwersalnego makaronu wlasnorecznie robionego byloby pomocne,,,,;)[/QUOTE] Bardzo dziękuję, że jesteście na wątku. :loveu: Z tego, co wiem, to wszystkie psiaki są na suchych karmach, więc makaron raczej się nie przyda, ale można zrobić bazarek z makaronem. ;) Quote
Dulska Posted March 19, 2013 Posted March 19, 2013 Jestem na zaproszenie, wpłacę co nieco za parę dni Quote
hop! Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Dulska']Jestem na zaproszenie, wpłacę co nieco za parę dni[/QUOTE] Bardzo dziękuję. :loveu: Quote
Gufiona Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 I ja również dziękuję za zaproszenie, coś dorzucę później :) Quote
hop! Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Gufiona']I ja również dziękuję za zaproszenie, coś dorzucę później :)[/QUOTE] Bardzo dziękuję. :loveu: Oprócz wpłat bardzo mile będą widziane bazarki. Proszę też o aktywność na wątku - jak będzie "żył" wątek, to będzie "żyła" akcja. :lol: Quote
hop! Posted March 20, 2013 Author Posted March 20, 2013 [quote name='Kefir']dorzucę 15 zł[/QUOTE] Super. Bardzo dziękuję. :loveu: Quote
teresaa118 Posted March 20, 2013 Posted March 20, 2013 Ja juz tez wyslalam moje pare groszy. Nich maluchy maja dobre swieta i po swietach. Quote
Recommended Posts