Jump to content
Dogomania

Prawie husky... Już w SUPER EXTRA DOMKU!!!!<jupi> Hurrraa!!!

Recommended Posts

Posted

W super domku!!!
Lady błakała sie w mojej okolicy od około poniedziałku... jest chuda ( czego nie widać na zdjęciach...), bardzo ładna i zadbana - czysta.
Taki mój mały sąsiad 5letni zabrał ja do siebie do domu i chciał zatrzymać - jego mama nakarmiła sunię (koscmi:angryy:) i miała zostać teoretycznie... Jednak dziadek widzac jak suczydło przez ogrodzenie 'broni' chłopczyka przed moimi psami... natychmiast otworzył bramę i mała myśląc, że to nakaz przegonienia mojego psa - rzuciła się na niego...Brama została zamknięta...
Mała śpi na ulicy! Czatuje pod bramą - czeka na chłopca...na miły gest pełen ciepła! Nie może tak być! Zwłaszcza że ludzi z mojego bloku robia mi zawsze ogromne wyrzuty jak jakiegoś psa dokarmiam albo coś....:placz::placz::placz:. Zlitujcie sie! Niedługo dojdzie do kamieniologii - takich mam sąsiadów! A ten dziadek powiedział że jak nie pójdzie sobie to będzie do niej strzelał:angryy::angryy::angryy:! Niestety nie toleruje DUŻYCH <większych i takich samych jak ona> psów. Do kotów nic nie ma;]
Mieszka w komórce....

Lady nie może dłużej u mnie być! Niedawno o mało co sie nie udusiła! Wybiła dolny zawias od komórkowych drzwi i włożyła tam głowę... Na szczęście sąsiad akurat wszedł do piwnicy - uratował jej życie i założył felerny zawias... HELP! [SIZE=3] Zobaczcie co ona robi aby być z człowiekiem!!! Ona dziczeje! Siedzi sama, bez kontaktu nawet z pajakami ok. 20 godzin dziennie!!!

Pomocy!!!
Dom Tymczasowy bardzo pilnie potrzebny!

• Replies 226
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jejku sliczna jest ! a nie masz jakis znajomych co maja domek z ogrodkiem i na tymczas by ja wzieli? albo hotelik...moze niech ona na ziemi nie spi kawałek koca czy czegos w krzakach choc na ta noc! jejku od kiedy ona tam u Ciebie czatuje?:-(

Posted

Karilka nie mam jak Ci kochana pomoc na odległosc...żeby ja choc gdzies przetrzymać, na ogłoszenia zapewne ktos by odpowiedział,
myslisz ze ona rasowa jest...:roll: ?

Posted

Własnie nie mam nikogo takiego! HELP! Dzisiaj błąka sie w mojej części wsi... podobno od poniedziałku błakała sie gdzie indziej ale od kiedy zaczeła sie dokładnie tułać - nie mam pojęcia:shake:

Posted

Karilka napisał(a):
Bardzo ładna jest! Zdjęcia nie oddaja uroku suni...
PROSZE CHOCIAŻ O TYMCZAS!!! Mogę ja przetrzymać pare dni jakby znalazł sie tymczas.... HELP!

Karilka...to łap ją i przetrzymaj...taki psiak bardzo szybko się przemieszcza, może wkażdej chwili jej nie być. Jak to sunia to tez nie wiadomo czy nie ma bonusików w brzuszku:( Łap ją i będziemy kombinować:)

Posted

koniecnzie trzeba ją złapać... choćby na łańcuch -zeby sie nie okazalo ze zaginie a potem sie pojawi ze szczeniakami..... kurcze jak mi jej szkoda....

hej! ŁÓDŹ!!!!!!

Posted

Niech Karilka się wypowie, ale prawdę mówić nie wiem czy ona może ją przetrzymać. Mieszka w bloku i ma dwa psy: dobermana i sznaucera. Napisała, że ta sunia atakuje jej psa, więc nie wiem czy zgodzą się w mieszkaniu.
Może ktoś może zaoferować tymczas?

Posted

Dzis Za-Hoyzontem ma podjechac po sunie-jedzie na zlot zaprzegowcow... :multi: Jesli wszystko sie uda damy znac! ;)
Jednak Jacek (za Horyzontem) nie moze wziac tej suni, jesli na zlocie nikt jej nie przygarnie to bedzie zmuszony oddac ja do schroniska :shake:

Posted

chicken napisał(a):
Dzis Za-Hoyzontem ma podjechac po sunie-jedzie na zlot zaprzegowcow... :multi: Jesli wszystko sie uda damy znac! ;)
Jednak Jacek (za Horyzontem) nie moze wziac tej suni, jesli na zlocie nikt jej nie przygarnie to bedzie zmuszony oddac ja do schroniska :shake:

Uffffffff..musi się udać ;)