Karilka Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 W super domku!!! Lady błakała sie w mojej okolicy od około poniedziałku... jest chuda ( czego nie widać na zdjęciach...), bardzo ładna i zadbana - czysta. Taki mój mały sąsiad 5letni zabrał ja do siebie do domu i chciał zatrzymać - jego mama nakarmiła sunię (koscmi:angryy:) i miała zostać teoretycznie... Jednak dziadek widzac jak suczydło przez ogrodzenie 'broni' chłopczyka przed moimi psami... natychmiast otworzył bramę i mała myśląc, że to nakaz przegonienia mojego psa - rzuciła się na niego...Brama została zamknięta... Mała śpi na ulicy! Czatuje pod bramą - czeka na chłopca...na miły gest pełen ciepła! Nie może tak być! Zwłaszcza że ludzi z mojego bloku robia mi zawsze ogromne wyrzuty jak jakiegoś psa dokarmiam albo coś....:placz::placz::placz:. Zlitujcie sie! Niedługo dojdzie do kamieniologii - takich mam sąsiadów! A ten dziadek powiedział że jak nie pójdzie sobie to będzie do niej strzelał:angryy::angryy::angryy:! Niestety nie toleruje DUŻYCH <większych i takich samych jak ona> psów. Do kotów nic nie ma;] Mieszka w komórce.... Lady nie może dłużej u mnie być! Niedawno o mało co sie nie udusiła! Wybiła dolny zawias od komórkowych drzwi i włożyła tam głowę... Na szczęście sąsiad akurat wszedł do piwnicy - uratował jej życie i założył felerny zawias... HELP! [SIZE=3] Zobaczcie co ona robi aby być z człowiekiem!!! Ona dziczeje! Siedzi sama, bez kontaktu nawet z pajakami ok. 20 godzin dziennie!!! Pomocy!!! Dom Tymczasowy bardzo pilnie potrzebny! Quote
Karilka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Hooooooooop! Ide sprawdzić tatuaż - czy ma i jak tak to jaki.... śliczna jest! Quote
Karilka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 W górę malutka! Jest na moje oko młodziusia - tak do roku.... Quote
Ambra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 jejku sliczna jest ! a nie masz jakis znajomych co maja domek z ogrodkiem i na tymczas by ja wzieli? albo hotelik...moze niech ona na ziemi nie spi kawałek koca czy czegos w krzakach choc na ta noc! jejku od kiedy ona tam u Ciebie czatuje?:-( Quote
Karilka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Bardzo ładna jest! Zdjęcia nie oddaja uroku suni... PROSZE CHOCIAŻ O TYMCZAS!!! Mogę ja przetrzymać pare dni jakby znalazł sie tymczas.... HELP! Quote
Ambra Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Karilka nie mam jak Ci kochana pomoc na odległosc...żeby ja choc gdzies przetrzymać, na ogłoszenia zapewne ktos by odpowiedział, myslisz ze ona rasowa jest...:roll: ? Quote
Karilka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Własnie nie mam nikogo takiego! HELP! Dzisiaj błąka sie w mojej części wsi... podobno od poniedziałku błakała sie gdzie indziej ale od kiedy zaczeła sie dokładnie tułać - nie mam pojęcia:shake: Quote
asiamm Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 wrzuć entery między zdjęcia bo się strasznie rozciągnęłoooo Quote
Karilka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 U mnie wyświetla sie ok.... u kogoś też coś nie tak jest?:oops: Quote
Karilka Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pomocy?? Co mam zrobić?? Nie moge wziąć do domu i boje sie nawet pogłaskać bo sasiedzi...:placz::placz::placz::placz: Quote
aisaK Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Tymczas musi się znaleźc, skoro mają do niej strzelać!!!Biedna sunia!!!! Quote
Kori Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 alaskan husky to nie rasa tylko odmiana - zwykły mix. Na przygarne psa ktoś szuka huskiego - tyle, że podkarpacie Quote
Kar0la Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Transport jakby co będzie się kombinować. Oby tylko domek się znalazł... Quote
Paulina87 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Gdzie ona dokładnie jest? Wkleiłam ją na forum zaprzęgowe - tam są osoby z Łodzi. Dużo osób jedzie w ten weekend na trening do Spały więc możliwości jest duzo. Quote
mila_2 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ze Zgierza btw. a co myślisz Karilka o Fundacji Medor?? Quote
Moriaaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Karilka napisał(a):Bardzo ładna jest! Zdjęcia nie oddaja uroku suni... PROSZE CHOCIAŻ O TYMCZAS!!! Mogę ja przetrzymać pare dni jakby znalazł sie tymczas.... HELP! Karilka...to łap ją i przetrzymaj...taki psiak bardzo szybko się przemieszcza, może wkażdej chwili jej nie być. Jak to sunia to tez nie wiadomo czy nie ma bonusików w brzuszku:( Łap ją i będziemy kombinować:) Quote
Kar0la Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Paulinka18 napisał(a):Gdzie ona dokładnie jest? Sunia jest w miejscowości pod Łodzią. Okolice Rzgowa. Moriaaa masz jakiś pomysł? Quote
Moriaaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nie mam..ale to zawsze kilka dni żeby coś wymyśleć...sporo nas siedzi na dogo, więc może się uda. Quote
Kori Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 koniecnzie trzeba ją złapać... choćby na łańcuch -zeby sie nie okazalo ze zaginie a potem sie pojawi ze szczeniakami..... kurcze jak mi jej szkoda.... hej! ŁÓDŹ!!!!!! Quote
Kar0la Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Niech Karilka się wypowie, ale prawdę mówić nie wiem czy ona może ją przetrzymać. Mieszka w bloku i ma dwa psy: dobermana i sznaucera. Napisała, że ta sunia atakuje jej psa, więc nie wiem czy zgodzą się w mieszkaniu. Może ktoś może zaoferować tymczas? Quote
chicken Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzis Za-Hoyzontem ma podjechac po sunie-jedzie na zlot zaprzegowcow... :multi: Jesli wszystko sie uda damy znac! ;) Jednak Jacek (za Horyzontem) nie moze wziac tej suni, jesli na zlocie nikt jej nie przygarnie to bedzie zmuszony oddac ja do schroniska :shake: Quote
Moriaaa Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 chicken napisał(a):Dzis Za-Hoyzontem ma podjechac po sunie-jedzie na zlot zaprzegowcow... :multi: Jesli wszystko sie uda damy znac! ;) Jednak Jacek (za Horyzontem) nie moze wziac tej suni, jesli na zlocie nikt jej nie przygarnie to bedzie zmuszony oddac ja do schroniska :shake: Uffffffff..musi się udać ;) Quote
Recommended Posts