olenka_f Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 takie cudo i nikt nie chce co sie dzieje:shake: Quote
Kar0la Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Znowu pozjadało posty!! :mad::mad::mad: Lady pilnie potrzebuje chociaż tymczasu inaczej czeka ją schronisko... Quote
Kasia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Sprawa bardzo pilna!!! Potrzebne inne miejsce dla suni!!! Quote
nata od jadzi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 nie dam rady przejść przez wszystkie strony, bo każda na dogo otwiera mi się 2 minuty... Karillka, Ty ją poogłaszałaś gdzieś? np na forum husky za horyzontem? na allegro? sunia jest piękna, na pewno by było zainteresowanie... też kiedyś szukałam domu dla suni husky, jeśli chcesz to ją poogłaszam tam gdzie jeszcze jej nie ma, tylko poproszę Twoje dane na pw, ok? jakiś telefon i maila Quote
nata od jadzi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 jak zwykle zjada mi post... Karillka, czy Ty ją gdzieś ogłaszałaś? np na husky za horyzontem, na allegro? jeśli chcesz ja ją poogłaszam, tylko jakiś Twój kontakt potrzebuję - maila i numer telefonu... ile sunia może mieć lat? Quote
nata od jadzi Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 po raz 3 wcięło mi posta... Karillka, gdzie ogłaszałaś już sunię? jest na allegro, na forum husky za horyzontem? jeśli chcesz ja ją ogłoszę, ale potrzebuję jakieś namiary na Ciebie Quote
ice_t Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 hej własnie dostałam maila od osoby która znalazła sunie na jednym z portali ogłoszeniowych w których dałam ogłszenie i przysłała do mnie maila. Nie czuje sie upowazniona do udzielania info o naszej Lady, wiec podam jej namiar telefoniczny na Ciebie to sie dogadacie i zobaczysz co by z tego było. Quote
ice_t Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Karilka napisał(a): Lady nie może dłużej u mnie być! Przed chwilą o mało co sie nie udusiła! Wybiła dolny zawias od drzwi i włożyła tam głowę... Na szczęście sąsiad akurat wszedł do piwnicy to ją wyciągnął i założył zawias... HELP! Zobaczcie co ona robi aby być z człowiekiem!!! odezwała się do mnie dziewczyna w sprawie Husky, wysłałam jej maila z Twoim numerem telefonu, to sobie porozmawiacie Quote
Karilka Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 No nie wierzę że nawet DT nikt nie może suni dać... Bezproblemowa sunia Quote
ice_t Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 sunieczka na górę, pilnie domeczek, czekamy na powazne oferty i kochających ludziów Quote
madzia828 Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 podnosze sunię może być cięzko bo dużo ludzi powyjeżdzało na weekend:shake: w górę Quote
Vika_Bari Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Podnosze haskiego w pilnej potrzebie! Pomocy w poszukiwaniu domu stalego lub DT. Quote
Karilka Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Dziękuje dziewczyny! Nikt do mnie nie pisał, nie dzwonił, nic...zero. A... po za małą dziewczynka pytajaca sie co lubi i jaki ma kolor oczu...:diabloti: Quote
Vika_Bari Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Co zrobić aby bólu zwierząt na tym świecie było mniej? Nie mam już pomysłów! Tracę nadzieje że cokolwiek kiedyś osiągniemy ale nie do rady zatrzymać pomocy bo jak nie my to kto? Podnoszę! Pomoc w poszukiwanii domu stalego lub DT bardzo potrzebna! Quote
mar.gajko Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [quote name='Vika_Bari'][COLOR=black][FONT=Verdana]Co zrobić aby bólu zwierząt na tym świecie było mniej/QUOTE] Sterylizować, kastrować, ewidencjonować. Wystarczyłoby. Ja coś ewentualnie mogę powiedziec ale po weekendzie, bo niestey mam na hotelu 4 rezydentów i 3 psy na tymczasach; koszta mam miesięcznie ok. 4 tys. i więcej nie udźwignę. I nawet teraz w hotelu nie bardzo są miejsca wolne. Quote
Vika_Bari Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Wiem. Bardzo nas mało na taką ilośc problemów. Dlatego prawie każdy kto tu pisze jest zapsiony pod sufit. Ja mam teraz 4 psy i 3 koty i jest bardzo trudno. Ale Karilke bardzo chczałabym pomóc. Mar.gajko jak coś ci przyjdzie do głowy to pisz. Quote
Recommended Posts