Kasia_zg Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 Cześć Pati! Witam równiez słodka Daisy!! Aaaaa Fotki sa fantastycze Rysio mnie powalił uśmiałam sie niesamowicie az mi sie humorek poprawił... Jakaż troskliwa ta Daisy...ona jest taka słodziachna i cudowna :loveu: Tulaski dla ksieżniczki i dla całej twojej gromadki...Buziolki gorace dla Ciebie!! Udanego wieczorku!! Quote
Kincia Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 O mialam zaleglosci ale nadrobilam:multi: Jakie sliczne focie:loveu: :loveu: Ale ta mi sie najbardziej podoba usta usta :D:D O widze ze Marta mi zwinela nagrode:angryy::evil_lol: :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='maartucha']No i wypadlo ze do mnie trafia nagroda :D :multi: :multi: Jeśli chcesz nagrode musisz wysłac sms o treści WYGRANA pod numer 658858 (koszt sms-a 15 zł 90 gr) oczywiscie zartuje:lol: Marto gratuluje serdecznie wygranej:multi: a oto nagroda :p Lepsza strona kota czyli... rodzynasy:cool3: Quote
Pati i Daisy Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] O mialam zaleglosci ale nadrobilam:multi: Jakie sliczne focie:loveu: :loveu: Ale ta mi sie najbardziej podoba usta usta :D:D O widze ze Marta mi zwinela nagrode:angryy::evil_lol: :evil_lol: Kingo nie przejmuj sie :) może wygrasz nagrode na 1000 posta:p A teraz nagroda pocieszenia:cool3: Gorsza strona kota czyli... głowa i zęby:razz: " class="ipsImage" alt=""> [quote name='Kasia_zg']Cześć Pati! Witam równiez słodka Daisy!! Aaaaa Fotki sa fantastycze Rysio mnie powalił uśmiałam sie niesamowicie az mi sie humorek poprawił... Jakaż troskliwa ta Daisy...ona jest taka słodziachna i cudowna :loveu: Tulaski dla ksieżniczki i dla całej twojej gromadki...Buziolki gorace dla Ciebie!! Udanego wieczorku!! Kasiu dziękujemy za odwiedzinki Ty nigdy nie oszczędzisz nam komplementów:loveu: ciesze sie że Rysiek poprawił Ci humor :) Buziolki również dla Ciebie i słodkiego psiunia :loveu: pozdrawiamy Quote
maartucha Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 [CENTER]Hej Patuśś :* Dziekuje za nagrodze :D Rodzynasssy :multi: :laola: [/CENTER] Quote
Pati i Daisy Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 maartucha napisał(a):Hej Patuśś :* Dziekuje za nagrodze :D Rodzynasssy :multi: :laola: ależ prosze bardzo :) możesz je schrupać:p Quote
marzenna79 Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 "No a może sztuczne oddychanie?" Usta-usta Zabawa słodziaków...:loveu::loveu: Śliczne foteczki Rysia i Daisy.:multi::multi: Pozdrawiamy Cię Patrycjo ! :Rose::buzi: Quote
Kasia_zg Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 A my pod osnową nocy przychodzimy życzyc Wam milusich słodziutkich snów...Dobranoc Kochane!! Quote
Shilah Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 HeLLo! Niesamowite ujęcie.. :evil_lol: Nic tylko na konkurs wysłać. *HuGs* Shilah & Gizmo Quote
Dagusia1992 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 śliczne focie xD a co tam porabiaśliczna Daisy? xD Quote
Kincia Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Haha dostalam nagrode pocieszenia :D:D :multi: :multi: :multi: Fajna fajna :evil_lol: Co tam u was :):*??:loveu: Quote
marzenna79 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dzień dobry Patrycjo i Daisy !!! :loveu::loveu: Rysiek w pełnej swej okazałości...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Miłego popołudnia życzę.:multi::loveu: Pozdrawiam Was !!!!!!! ;););) Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='marzenna79']"No a może sztuczne oddychanie?" Usta-usta Zabawa słodziaków...:loveu::loveu: Śliczne foteczki Rysia i Daisy.:multi::multi: Pozdrawiamy Cię Patrycjo ! :Rose::buzi: teraz to zabawa słodziaków, ale jak Daisy zaczyna bawić sie Rychem to to już jest problem:diabloti: [quote name='Kasia_zg'] A my pod osnową nocy przychodzimy życzyc Wam milusich słodziutkich snów...Dobranoc Kochane!! sny były słodziudkie! Dziękujemy Kasiu:loveu: [quote name='Shilah'] HeLLo! Niesamowite ujęcie.. :evil_lol: Nic tylko na konkurs wysłać. *HuGs* Shilah & Gizmo Hihi, dziękujemy i witamy w naszej skromnej kocio-psiej galeryjce :) [quote name='Dagusia1992']śliczne focie xD a co tam porabiaśliczna Daisy? xD Daisy męczy pańcie zabawkami:diabloti: Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Haha dostalam nagrode pocieszenia Fajna fajna Co tam u was :):*??:loveu: zaraz idziemy na spacerek a Rysiu czeka przed dżwiami żeby go wpuścic do domu:evil_lol: Takie wygibasy robi na popis:diabloti: :cool3: Ah.. te jego białe łapki:loveu: Koci profil:cool3: Dobra... następnym razem daje zdjęcia Daisy bo to w końcu jej galeria i jeszcze sie psina obrazi:evil_lol: [quote name='marzenna79'] Dzień dobry Patrycjo i Daisy !!! Rysiek w pełnej swej okazałości... Miłego popołudnia życzę.:multi::loveu: Pozdrawiam Was !!!!!!! Dziękujemy Marzenko! Zyczę jeszcze raz wszystkiego najlepszego:loveu: śliczny obrazeczek!:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 [quote name='maartucha']Hejka :* :* Co tam u was?:D Cieszymy się bo jutro ostatni dzień do szkoły :bigcool: :bigcool: :bigcool: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Dobranoc :sleep2: :sleeping: :sleep: Quote
marzenna79 Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 Dobranoc Patrycjo ! :loveu: :smilecol: Kolorowych snów Pati. :smilecol: [SIZE=4]Zdajesz maturę ???:cool3: [SIZE=4]:roll: Wszystkiego dobrego, powodzenia !!!!!!!:thumbs: :buzi: [SIZE=4]:hand: [SIZE=4]Rysiek wyszedł tu rewelacyjnie !!!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 [SIZE=4]Ahh jaki ten Rysiek fotogieniczny:loveu: :loveu: Zawsze mozesz zmienic na Galeria Daisy i Ryska :D:D No co tam u was wkoncu tu dotarlam i nadrobilam:P bo dgm sie tnie :( Pzdr:* Quote
Pati i Daisy Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 marzenna79 napisał(a): Dobranoc Patrycjo ! :loveu: :smilecol: Kolorowych snów Pati. :smilecol: [SIZE=4]Zdajesz maturę ???:cool3: [SIZE=4]:roll: [SIZE=5]Wszystkiego dobrego, powodzenia !!!!!!!:thumbs: :buzi: [SIZE=4]:hand: [SIZE=4]Rysiek wyszedł tu rewelacyjnie !!!:loveu::loveu::loveu: Marzenko do matury mi jeszcze troche brakuje :) napisałam że ostatni dzień bo teraz mamy tydzień wolnego w szkole:eviltong: dziękujemy kochana!:multi: Pinczerek-Jacky napisał(a):[SIZE=4]Ahh jaki ten Rysiek fotogieniczny:loveu: :loveu: Zawsze mozesz zmienic na Galeria Daisy i Ryska :D:D No co tam u was wkoncu tu dotarlam i nadrobilam:P bo dgm sie tnie :( Pzdr:* no faktycznie moge ale narazie mi sie nie troche chce:p dlatego że tak sie DGM długo ładuje:shake: zastanawiałam sie czy to tylko u mnie:lol: Pozdrawiamy również :) Quote
Kasia_zg Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Witam serdecznie Patrycjo!! obejżałam Wasze foteczki...Rysio mnie powala jest super a jakiż on jest fotogeniczny przystojniacha :) Daisy słodziachna jak zawsze...czekam z niecierpliwością na nastepne foteczki...poprosimyo duzo dużo foteczek :) Pozdrawiamy was cieplutko Zwierzakom zrób od Nas mega mizianko :loveu: :) A Tobie zycze przyjemnej nocy oraz przyjemnego weekendu!! Dobranoc Kolorowych snów !! Quote
Dagusia1992 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 śliczne focie Rysia xD ja kiedys miałam podobnego kotka tylko że był spasiony troche heh ;p Quote
Pati i Daisy Posted April 29, 2007 Author Posted April 29, 2007 dogomania mi sie psuje i posty pozjadało:shake: Quote
Kincia Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 :) Wez mi tez zjada posty ;/ i sie tnie na dodatkek ;(;( Quote
Kasia_zg Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 Witaj Patrycjo!! To nie tylko Tobie Dogo tak szwankuje mi również, byłam u Was ostatnio zostawiłam posta i go wcieło :( Co jak co ale foteczki Rysia mnie powalją jest niesamowity a jaki przystojny ;) Czekam z niecierpliwością na foteczki sliczje Daisy!!:loveu: Oczywiście mega mizianko dla niej! Spokojnej miłej nocki życze i kolorowych snów!! Dobranoc!! Pozdrowinka i buziaczki:sleeping: Quote
Recommended Posts