Pati i Daisy Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witaj w różowej galerii Daisy urodziła sie 26 marca 2006 roku. Przyjechała do domku 13 maja 2006 roku. Jest wesołym, niedużym, przezabawnym:p pieskiem. 2 miesiące 5 miesięcy 6 miesięcy 7 miesięcy 9 miesięcy 10 miesięcy 11 miesięcy (w różowych chmurkach:p ) Roczek!!! Teraz:p ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Takie są skutki pijaństwa:evil_lol: Już nie jestem taki czarny diabeł:diabloti: Kończymy brokatowym yoreczkiem;) Pozdrawiamy! Quote
marzenna79 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Jaka maleńka kruszynka z niej była !!!:loveu::loveu: Śliczna Daisy.:loveu::loveu: [SIZE=4]Witaj Patrycjo !!!!!!! :multi::multi: Hurrra ! :multi::loveu: Założyłaś galerię Daisy.:loveu::loveu: Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego.:multi::multi: Daisy jest śliczną sunią.:loveu: Quote
tusia. Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witam nowego pieska z pańcią, Daisy jest piękna :-), ciesze się że masz galerię i można w niej oglądać takie śliczności... Jestem druga ;-) Quote
Martinee Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 [SIZE="7"]JAKA PIĘKNA GDZIE DOSTANE TAKIE UBRANO ALE ROZMIAR xxxxxxxxL Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Daisy !!!!!!! :multi::loveu: Mała księżniczko ! Dlaczego Daisy chodzi w gorseciku ??????? :cool3: Pozdrawiamy.:multi::loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 W galerii zamiast Daisy głównymi bohaterami będą również:p : Ciapek Kot - Rysiek z Klanu :evil_lol: xD ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ No a teraz Rysiek i Daisy "misja pokoju":razz: Kocur śpi Daisy zaczyna swoje podchody:cool3: Udaje, że robi coś innego Wyciąganie łapki na zgode przed Ryśka:diabloti: Pierwsza próba zawarcia pokoju Misja sie powiodła pokój między kotem i psem zawarty:p Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Matinka']Witam nowego pieska z pańcią, Daisy jest piękna , ciesze się że masz galerię i można w niej oglądać takie śliczności... Jestem druga Dzień dobry!!! Dziękujemy i zapraszamy ponownie;) [quote name='evanescence']JAKA PIĘKNA GDZIE DOSTANE TAKIE UBRANO ALE ROZMIAR xxxxxxxxL To nie moja psinka tylko przerobione zdjęcie yorka z internetu:evil_lol: Dziękujemy za odwiedzinki:multi: [quote name='marzenna79'] Witaj Daisy !!!!!!! Mała księżniczko ! Dlaczego Daisy chodzi w gorseciku ??????? Pozdrawiamy. Bo chce być modna:evil_lol: (to tylko do zdjęcia:diabloti: ) Śliczna koronka:multi: [quote name='marzenna79']Jaka maleńka kruszynka z niej była !!! Śliczna Daisy. [SIZE=4]Witaj Patrycjo !!!!!!! Hurrra ! Założyłaś galerię Daisy. Gratuluję i życzę wszystkiego najlepszego. Daisy jest śliczną sunią. Założyłam dzięki Tobie:calus: Dziękujemy:loveu: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='evanescence'] To zdjecie jest super a Rysiu jak na żywo Dziękujemy;) Taak, Rysiek jest fotogeniczny:p Quote
maartucha Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 o jejQ Jak fajnie ze galeryjka powstala :multi: :multi: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dzieki za odwiedzinki ;) Jaka sliczna sunia :loveu: i ciapus i rysiu :loveu: :loveu: Bede tu zagladac :multi: Ja marze o yorku i zbieram kase:evil_lol: Mam już imie ale niemam psa :eviltong: :placz: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 maartucha napisał(a):o jejQ Jak fajnie ze galeryjka powstala :multi: :multi: Witamy;) :):):) Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Fotki tralala :cool3: :cool3: :cool3: Ja moze wrzuce fotki moich innych domownikow xD Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Dzieki za odwiedzinki ;) Jaka sliczna sunia :loveu: i ciapus i rysiu :loveu: :loveu: Bede tu zagladac :multi: Ja marze o yorku i zbieram kase:evil_lol: Mam już imie ale niemam psa :eviltong: :placz: Czyżby Lucky? :cool3: Ciapek miał mieć na imie Lucky ale w końcy został Ciapek:diabloti: Dziękujemy ;) [quote name='nane'] :loveu: Śliczna :loveu: Dziekujemy za odwiedzinki;) Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky']Fotki tralala :cool3: :cool3: :cool3: Ja moze wrzuce fotki moich innych domownikow xD Wrzuć, wrzuć:multi: No to prosze jeszcze dwie: Rozczochraniec będzie spał:evil_lol: (w tle poduszka z IKEI:diabloti: ) Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Hihi ah ta poduszka :evil_lol: :evil_lol: Śliczna Daisy :loveu: :loveu: Kiedy robilas te fotki:cool3: Ja juz dalam fotki domownikow :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Hihi ah ta poduszka :evil_lol: :evil_lol: Śliczna Daisy :loveu: :loveu: Kiedy robilas te fotki:cool3: Ja juz dalam fotki domownikow :evil_lol: Robiłam je chyba ze 2 msc temu:hmmmm: już byłam u Ciebie:lol: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Robiłam je chyba ze 2 msc temu:hmmmm: już byłam u Ciebie:lol: Zapraszam jeszcze raz bo dalam filmik z Wielkanocy :evil_lol: :evil_lol: Quote
tusia. Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Ale słodziutka, zdj. u mnie będą jutro bo po dyskotece jestem zmęczona:p Quote
Pati i Daisy Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Matinka napisał(a): Ale słodziutka, zdj. u mnie będą jutro bo po dyskotece jestem zmęczona:p To napewno wpadniemy do Zuzanki:loveu: My już idziemy i mówimy wszystkim DOBRANOC:sleep: :sleep: :sleep: Quote
Kincia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 My już idziemy i mówimy wszystkim DOBRANOC:sleep: :sleep: :sleep:[/quote] Dobranoc:loveu: :loveu: Quote
marzenna79 Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 * ** *** **** ***** Piękne fotki i wspaniali Twoi przyjaciele: Ciapek i kot Rysiek.:multi::loveu: Pozdrawiam.:buzi: Quote
Kasia_zg Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Dobrywieczór...Jak miło oglądać taką śliczną galerie...teraz napewno bedziemy tu zagladać jak najczesciej...:) Daizy jest cudownym czarnym diabelkiem....takiego słodziutkiego ma pysiolka Wymiziaj ja od Nas :loveu: Pati to czyżby Daisy dopiero po roku zaczeła wybarwiać?? Słodziutkich snów życze pieknej księżniczce i jej pańci...Dobranoc Tulaski dla was i buziaczki :lol: Quote
Recommended Posts