Kincia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Śliczna :loveu::loveu: U nas tez nowe fotki :) Ja sie zegnam papa:* Quote
Pati i Daisy Posted July 15, 2007 Author Posted July 15, 2007 Dziekujemy :buzi: Zrobiłam fajne zdjęcia Daisy ze smoczkiem :) potem postaram się wstawić. Pozdrawiamy. Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hejo :D Co tu znowu taka cisza?:angryy: Miłego Dnia :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 Jaka cisza?! zaraz fotki wstawiam :eviltong: Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Jaka cisza?! zaraz fotki wstawiam :eviltong: Czekam niecierpliwie:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dzień dobry Pati :) Jak tu fajniutko tyle slodziachnych foteczek ze smoczkiem i kotkiem sa fantastyczne cudne Niuńka jest cudowna bardzo podobają mi sie jej kolorki niemoge sie na nią napatrzec urocza Pozdrowionka dla Was i mocne tulaski Quote
Kincia Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hej :multi: Sliczne fotki w ogole Daisy jest sliczna :loveu: Ładna kokardka :loveu: Widze ze Daisy zabrala ci smoczusia :D:D Quote
Dagusia1992 Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Hey;* xD o Daisy zabrała pańci smoczka ? xD Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzień dobry Pati :) Jak tu fajniutko tyle slodziachnych foteczek ze smoczkiem i kotkiem sa fantastyczne cudne Niuńka jest cudowna bardzo podobają mi sie jej kolorki niemoge sie na nią napatrzec urocza Pozdrowionka dla Was i mocne tulaski Witaj Kasiu komplemenciaro :calus: Tak.. :p te kolorki :) modna czerń:diabloti: [quote name='Pinczerek-Jacky']Hej :multi: Sliczne fotki w ogole Daisy jest sliczna :loveu: Ładna kokardka :loveu: Widze ze Daisy zabrala ci smoczusia :D:D Dziękujemy kolego:calus: [quote name='Dagusia1992']Hey;* xD o Daisy zabrała pańci smoczka ? xD Nie no co Wy! My sie dzielimy smoczusiem :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 [quote name='Pati i Daisy']Witaj Kasiu komplemenciaro :calus: Tak.. :p te kolorki :) modna czerń:diabloti: Oh Ty ja tu z sercem do Was z miłym słowem a Ty mnie od komplemerciar wyzywasz oh Ty...no to masz fąfel maifestant :obrazic: Dobranoc kolorowych snów :lol: Quote
Pati i Daisy Posted July 17, 2007 Author Posted July 17, 2007 [quote name='Kasia_zg'] Oh Ty ja tu z sercem do Was z miłym słowem a Ty mnie od komplemerciar wyzywasz oh Ty...no to masz fąfel maifestant :obrazic: Dobranoc kolorowych snów :lol: Ale to miał być komplement :flaming: Kasiu... przecież wiesz, że Cię kocham:bigok: Różowych snów kochani!:sleep2: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Specjalnie Kasiu dla Ciebie różowo [SIZE=3]mówimy dzień dobry :loveu: [SIZE=3]Masz szczęście, że są zdjęcia :evil_lol: są prześliczne :D [SIZE=3]Miłego Dnia życzę wraz z moim małym brzdąco - świrkiem :loveu: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzień Dobry :evil_lol: Miłego dnia :cool3: Jaka u was pogoda bo u mnie pada a miałam iśc na basen :placz::placz: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Dzień Dobry :evil_lol: Miłego dnia :cool3: Jaka u was pogoda bo u mnie pada a miałam iśc na basen :placz::placz: pada?:O A u nas pieeeeeekne słoneczko :D Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha']Specjalnie Kasiu dla Ciebie różowo [SIZE=3]mówimy dzień dobry :loveu: [SIZE=3]Masz szczęście, że są zdjęcia :evil_lol: są prześliczne :D [SIZE=3]Miłego Dnia życzę wraz z moim małym brzdąco - świrkiem :loveu: OooOoo Martusia i Tofficzek nas odwiedzili:multi: Dziękujemy za komplement:loveu: Miłego dnia! [quote name='Pinczerek-Jacky']Dzień Dobry :evil_lol: Miłego dnia :cool3: Jaka u was pogoda bo u mnie pada a miałam iśc na basen :placz::placz: Dzień dobry panie Kingo:lol: U nas też słoneczko ;) Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 Dzień dobry panie Kingo:lol: U nas też słoneczko ;)[/quote] Kłaniam sie :evil_lol: U nas pada :placz: Quote
Pati i Daisy Posted July 18, 2007 Author Posted July 18, 2007 Dam dam... ;) ale później:evil_lol: Quote
maartucha Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='Pinczerek-Jacky'] Kłaniam sie :evil_lol: U nas pada :placz: od kiedy Ty taka oficjalna? :evil_lol: Tylko nie padnij jak się tak kłaniasz ;D :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 18, 2007 Posted July 18, 2007 [quote name='maartucha']od kiedy Ty taka oficjalna? :evil_lol: Tylko nie padnij jak się tak kłaniasz ;D :evil_lol: Haha :D:D Nie boj sie nie padłem ! :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts