Pati i Daisy Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Witajcie 1 maja! :multi: Wczoraj i przedwczoraj nie było fotek ale dzisiaj już będą ze słonecznego dnia (piątek) :) Wczoraj razem z Daisy spałyśmy u cioci... W piątek lecę na 12 dni do Irlandii do rodziny. Wylatuje w piątek 4-go a wracam w środe 16-go. Daisy zostaje w Polsce!:placz: Dlatego spałyśmy u cioci żeby przyzwyczaiła się do rodziny i grzecznie została na te 12 dni... Nie może z nami lecieć bo nie ma specjalnych badań:nonono2: i innych potrzebnych rzeczy... Jak tylko tam dorwe sie do jakiegoś internetu:diabloti: to zaraz oczywiście odwiedze dogomanie:loveu: Porobie sporo fotek to troche wstawie:p Dagusia1992 napisał(a):śliczne focie Rysia xD ja kiedys miałam podobnego kotka tylko że był spasiony troche heh ;p myszkami? :cool3: Pinczerek-Jacky napisał(a)::) Wez mi tez zjada posty ;/ i sie tnie na dodatkek ;(;( Kasia_zg napisał(a):Witaj Patrycjo!! To nie tylko Tobie Dogo tak szwankuje mi również, byłam u Was ostatnio zostawiłam posta i go wcieło :( Co jak co ale foteczki Rysia mnie powalją jest niesamowity a jaki przystojny ;) Czekam z niecierpliwością na foteczki sliczje Daisy!!:loveu: Oczywiście mega mizianko dla niej! Spokojnej miłej nocki życze i kolorowych snów!! Dobranoc!! Pozdrowinka i buziaczki:sleeping: Dagusia1992 napisał(a):kurcze posty mi zjada;/ Te posty co wcześniej zjadło teraz sie pojawiły:shake: Kasiu dziękujemy za miłe słówka i zaraz pędzę wymiziać Deizuche;) Quote
Kincia Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 I gdzie te fotki !!!!! :D:D Wkomcu dotarlam a tu niema ;( Quote
maartucha Posted May 1, 2007 Posted May 1, 2007 Hej Pati :* Ehhh ale Ci fajnie :D a Ja bede się kisiła w naszym cudownym kraju :roll: Ehhh (trafi mnie coś chyba zaraz, posty ucinaaa noo :() Quote
Pati i Daisy Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 Niestety nie ma zdjęć bo imageshack mi sie strasznie długo teraz ładuje,:shake: a idziemy już spać... Mam nadzieję, że mi wybaczycie ;( Jutro postaram sie wrzucić dużo fotek:razz: Marta tak bym sie cieszyła gdyby Daisy leciała z nami:placz: ale zawsze jest jakieś ale :| Mi dzisiaj zjadło prawie wszystkie posty w innych galeriach:shake: Dobranoc... ;) Quote
Dagusia1992 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 no to wybaczamy ale jak dzisiaj nie będzie fotek to... to wiesz co xD ;p ej ja już nie moge raz sie te posty pojawiają a raz ich nie ma ;/ Quote
maartucha Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Dzien Dobry :* Ehh u nas słoneczku wychodzi więc myślę, że i fajny dzień się zapowiada. Dopiero teraz zaczynają sie pojawiać posty...:angryy: Szkoda ze Daisy z Wami nie leci.. Ale pomyśl jak wrócisz, sie nacieszyć nie bedziesz mogla :) W końcu to nie tak długo :* buŚŚka :* MIłego Dnia Wam Życzymy :* Quote
tusia. Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 [quote name='Pati i Witam po przerwie.... Ale piękniś.... Quote
Pati i Daisy Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 Dzień dobry! :multi: No to teraz fotki z ciepłego piątkowego popołudnia:-D "Nie rób mi już tych zdjęć..." "łeee...:lol: " I od góry Dzisiaj kupiłam Daisy miseczke z melaminy (trochę kocia:megagrin: ) i niebieską (nie było różowych!:lol: ) smycz z paseczkiem. miseczka i smycz Mam nadzieję, że mi nie zjadło tego posta:roll: Quote
Pati i Daisy Posted May 2, 2007 Author Posted May 2, 2007 O nie... teraz zjadło Wasze posty:-( Jeszcze jedno zdjęcie Daisy miała troche długie te włoski :) Quote
marzenna79 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Witaj Patrycjo!!!:multi::loveu: Wróciłam z wojaży cała i zdrowa.:multi::p Jakie śliczne fotki Daisy nam wstawiłaś.:loveu::loveu: Pozdrawiam Was serdecznie.:multi::multi: Quote
Dagusia1992 Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 śliczne focie xD ja nie wiem co z tymi postami kurcze raz sa a za chwile juz ich nie ma;/ Quote
Kasia_zg Posted May 2, 2007 Posted May 2, 2007 Witam Was cieplutko :)...mam nadzieje ze dogo juz nie jest tak łakome i zostawi mojego posta Właśnie podziwiałam foteczki Ślicznej Daisy. Dopiero teraz widac jakie ona ma świetne te dwa jasne pasemka na główce a ciemniejsza sierśc nad oczkiem ona naprawde taki diabelek no boska jest napatrzec sie na nią ne moge jestes poprostu boska a ja jestem nia zauroczona ah i oh cukiereczek:loveu: Milusiego wieczorku Wam życze mocne Tulaski i gorace buziaczki przesyłamy :) Quote
Pati i Daisy Posted May 4, 2007 Author Posted May 4, 2007 Witajcie! Wpadłyśmy się pożegnać :) Nie będzie nas przez 12 dni ale przywioze dużo fotek :) Marzenko dziękujemy i pozdrawiamy również :) Dagusia ja widze wasze wiadomości tylko jak odpisuje na posta :( Kasiu dziękujemy pięknie :multi: tak diabełek to z niej jest:loveu: chociaż czasami troche aniołka przypomina:p Kinga aha widze że podobały Ci się zdjęcia:mad: :eviltong: :eviltong: :eviltong: Pozdrawiamy wszystkich cieplutko! Do zobaczenia!;) Quote
Kasia_zg Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Witaj Patrycjo!! Dopiero dziś mogłam przeczytac wiadomośc o tym że lecisz do Irlandii ale Ci zazdroszcze...bedziemy tesknili tu za Tobą i za słodką Daisy...Zatem udanej i przyjemnej podróży...Trzymaj sie cieplutko! Pozdrawiamy i buziaczki przesyła my!! Quote
Kincia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Aa jezu jaka boska fotka sliczna !! ^^ Taka kochana :) I ta z dwiema gumkami tez super inne tez oczywiscie :) Papa:* Quote
Kincia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Wszystko sie kochana podoba :*:* Tylko mi sie fotki nie wyswietlaly :(:( Ale sie wyswietlaja juz :D:D Piekne :) Ta jest super albo ta z 2 gumkami :D:D Inne tez oczywiscie :D Pzdr:*:* No i znikaja posty :( Quote
Kincia Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Napisze jeszcze raz :P Sliczne fotki :) Boskie kochana Daisy ^^ :*:* Quote
Dagusia1992 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 a w galerii Fiony nowe fotki z wystawy w Bydgoszczy xD Quote
Magda Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 No już wracaj! Ile można siedzieć w tej Irlandii:mad: Quote
Kincia Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Magda_Miki napisał(a):No już wracaj! Ile można siedzieć w tej Irlandii:mad: No wlasnie kiedy wracasz :placz: :placz: :placz: :placz: Tesknimy :loveu: :-( Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 Helloł! Znalazłem ten wontek pszypatkowo. Chciałem wam pszedstawić moje pienkne, słotkie pieski. I w ogule muszę się pohwalić, rze ja już się trochę na psach znam. Niestety, moje zdjencia nie som takie ładne jak washe, ale myśle, rze nie som tesh złe. A właśnie, z tego wshystkiego nawet nie powiedziałem, jaki mam pieski. To ja mam shnałcera olbrzyma, shnałcera miniaturowego oras kundelka w łaty. To som ich zdjencia. Proszem o komcie, bardzo mi zalerzy! Quote
Kincia Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Helloł! Znalazłem ten wontek pszypatkowo. Chciałem wam pszedstawić moje pienkne, słotkie pieski. I w ogule muszę się pohwalić, rze ja już się trochę na psach znam. Niestety, moje zdjencia nie som takie ładne jak washe, ale myśle, rze nie som tesh złe. A właśnie, z tego wshystkiego nawet nie powiedziałem, jaki mam pieski. To ja mam shnałcera olbrzyma, shnałcera miniaturowego oras kundelka w łaty. To som ich zdjencia. Proszem o komcie, bardzo mi zalerzy! Fajne psiaki fajne :) Quote
Recommended Posts