Kasia_zg Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 [FONT=Palatino Linotype]Witaj Pati :)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Wkońcu do Nas wróciłaś foteczki sa piekne ale chemy wiecej foteczek...czekamy z niecierpliwością:)[/FONT] [FONT=Palatino Linotype]Miłego dzionka Pozdrawiamy i Mizianko dla słodkiej Daisy:loveu:[/FONT] Quote
Magda Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Hej! Witamy po długiej obecności. Domki w Irlandii bardzo pomysłowe. Trochę inne niż u nas:p Pozdrawiamy i czekamy na zdjęcia:cool3: Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Witamy w piątek 13-go :multi: :multi: :multi: U nas straszne nudy w wakacje :shake: Tylko ciągle pada i pada. Już niemoge się doczekać kiedy ta pogoda wreszcie się poprawi :placz: Dzisiaj nawet łądniejszy dzień :) A tak pozatym to Daisy kilka dni temu "wpadła" w farbe olejną... Samymi łapkami i wychlapała na siebie troche... Na łapkach już nie ma ani śladu ale na buźce włoski jeszcze są brudne w farbie :( Na kiteczce jej trochę podciełam ale koło oczek nie chce... Po 21 jedziemy nad morze :multi: No to tyle.. :eviltong: Teraz ide robić jakieś fotki i napewno dzisiaj wstawie. ;) PS. mam nadzieje, że ten piątek 13-go nie będzie pechowy ;) Pozdrawiamy :* Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Wkoncu :multi::multi::multi: Czemu was tak dlugo nie bylo :(? O jej biedna Daisy :( Czekamy na fotki :loveu::loveu: Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Wkoncu :multi::multi::multi: Czemu was tak dlugo nie bylo :(? O jej biedna Daisy :( Czekamy na fotki :loveu::loveu: Nie było nas bo... bo mnie bolał palec :evil_lol: Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała... :lol: Będzie widać farbe na fotkach brudaska:p (napewno dzisiaj :eviltong: ) Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Nie było nas bo... bo mnie bolał palec :evil_lol: Gdyby kózka nie skakała to by nóżki nie złamała... :lol: Będzie widać farbe na fotkach brudaska:p (napewno dzisiaj :eviltong: ) Łoo palec to powod nie wchodzenia na dgm :D:D!!!! Pospiesz sie z tymi fotkami :D:D Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Twoj bannerek troche nie aktualny :D:D Piesio ma domek :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia_zg Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Ojeoj Pati wkońku jestes cieszymy sie bardzo:multi: Bidulka Daisy niefajniusio jej sie przydarzyło z tą farbą :( Pozdrawiamy Was goraco i czekamy na fotusie Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Łoo palec to powod nie wchodzenia na dgm :D:D!!!! Pospiesz sie z tymi fotkami :D:D FOTKI już zrobione teraz będę je zmniejszać :( troche to potrwa :( Pinczerek-Jacky napisał(a):Twoj bannerek troche nie aktualny :D:D Piesio ma domek :loveu::loveu::loveu: JEJKU!!:multi: a właśnie miałam zajrzeć co u niego :multi: bo wiesz... nie byłam na bierząco :( Ale sie ciesze ze ma juz domek!!!:multi: Kasia_zg napisał(a):Ojeoj Pati wkońku jestes cieszymy sie bardzo:multi: Bidulka Daisy niefajniusio jej sie przydarzyło z tą farbą :( Pozdrawiamy Was goraco i czekamy na fotusie Hej:lol: No... niefajniusio :( zwłasza, że teraz nie da sie tego rozczesać... pozdrawiamy również :* Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 foty:razz: najpierw te najbrzydsze:eviltong: Po kąpaniu jeszcze bez kituchy...:p I już z kiciorą... A teraz NIESPODZIANKA ;) Kotek przybłęda :grins: Imię: Dikon Wiek: nieznany Płeć: nieznana :lol: Za chwile dalszy ciąg fotek :) Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Jaka ma juz dluga szate :multi::multi::loveu::loveu: A tej farby prawie nie widac na pyszczku :):) Jaki kochany tygrysek :loveu::loveu: Wiem ze nie mozna cytowac fotek ale ja nie cytuje tylko wklejam :evil_lol::evil_lol: Czekam na wiecej :D:D Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 ... Razem ;) Daisy... Siad! Leżeć! Zdechł pies!:p :lol: Trochę kotka... "Biegnę" ;) i ptaszki :cool3: Za chwile kolejny dalszy ciąg :) Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Kotek siedział na pniaczku... I Daisy mu pozazdrościła...:lol: ...chciała dołączyć do kolegi(?) xP W końcu jej się udało. Razem na pniaczku :) I panna Dejzunia :) I troche normalnych fotek z dworu... "Wspinam się na pańcię" To trochę jak na pulpit :lol: I na koniec zdjęcia z serii "Jak trudno zrobić psu zdjęcie" :p Wszystkie fotki były robione dzisiaj :) mam nadzieje, że sie podobają:eviltong: Teraz Daisy... :) Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Jaka ma juz dluga szate :multi::multi::loveu::loveu: A tej farby prawie nie widac na pyszczku :):) Jaki kochany tygrysek :loveu::loveu: Wiem ze nie mozna cytowac fotek ale ja nie cytuje tylko wklejam :evil_lol::evil_lol: Czekam na wiecej :D:D Podrosły jej włoski troszeczkę :lol: No.. PRAWIE robi wielką różnicę? :cool3: Jakaś Ty pomysłowa :diabloti: ;) Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 Sliczne wkoncu widac ze galeria Odzyla !!!! :D:D:D Quote
Dagusia1992 Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 ile foteczek! super xD śliczne;* a tej farby to tak nie widac;] Quote
Kincia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 I nowy bannerek widze sliczny :) Sama robilas :D:D?;) Quote
Pati i Daisy Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Sliczne wkoncu widac ze galeria Odzyla !!!! :D:D:D Jasne, że odżyła!:p Dagusia1992 napisał(a):ile foteczek! super xD śliczne;* a tej farby to tak nie widac;] to dobrze!:multi: dziekujemy :* Quote
Kincia Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Witam w ten słoneczny piękny poranek:multi: Ciekawe jak bedzie pozniej :angryy: Wstawac spiochy szkoda dnia :D Quote
Pati i Daisy Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):I nowy bannerek widze sliczny :) Sama robilas :D:D?;) Tak..... :p Quote
Pati i Daisy Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Dzień dobry ;) Pinczerek-Jacky napisał(a):Witam w ten słoneczny piękny poranek:multi: Ciekawe jak bedzie pozniej :angryy: Wstawac spiochy szkoda dnia :D U nas narazie jest nawet ładnie :) Dagusia1992 napisał(a):eee tam ja najchętniej śpie do 10 xD a ja do 12 :evil_lol: Quote
Recommended Posts