Kasia_zg Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 Cześc Pati!! Stesknilismy sie za Wami!! Kiedy Ty wkońcu sie tu pojawisz?? Pozdrawiamy i tulaski przesylamy!! Quote
Pati i Daisy Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 JESTESMY Mam zdjecia i dużo do opowiedzenia :) ale w następnych postach. Teraz wpadłyśmy sie tylko przywitać i powiedzieć że było super! Daisy u cioci też się podobało. Wszystko za chwile opowiem :) Quote
Pati i Daisy Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a): Aa jezu jaka boska fotka sliczna !! ^^ Taka kochana :) I ta z dwiema gumkami tez super inne tez oczywiscie :) Papa:* Pinczerek-Jacky napisał(a): Wszystko sie kochana podoba :*:* Tylko mi sie fotki nie wyswietlaly :(:( Ale sie wyswietlaja juz :D:D Piekne :) Ta jest super albo ta z 2 gumkami :D:D Inne tez oczywiscie :D Pzdr:*:* No i znikaja posty :( Mam nadzieje ze posty juz nie znikają :p Ciesze sie ze zdjecia sie podobaja :) Dagusia1992 napisał(a):a w galerii Fiony nowe fotki z wystawy w Bydgoszczy xD zaraz tam pędzimy! Magda_Miki napisał(a):No już wracaj! Ile można siedzieć w tej Irlandii:mad: jak bym mogła to wróciłabym tylko po Daisy i po komputer i już bym nie wracała:evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):No wlasnie kiedy wracasz :placz: :placz: :placz: :placz: Tesknimy :loveu: :-( Co to za niedokładne czytanie galerii? :mad: :P:eviltong: Pisało że wracam 16-go :p :P Czarne Gwiazdy napisał(a):Helloł! Znalazłem ten wontek pszypatkowo. Chciałem wam pszedstawić moje pienkne, słotkie pieski. I w ogule muszę się pohwalić, rze ja już się trochę na psach znam. Niestety, moje zdjencia nie som takie ładne jak washe, ale myśle, rze nie som tesh złe. A właśnie, z tego wshystkiego nawet nie powiedziałem, jaki mam pieski. To ja mam shnałcera olbrzyma, shnałcera miniaturowego oras kundelka w łaty. To som ich zdjencia. Proszem o komcie, bardzo mi zalerzy! Hej! :) Witamy w galerii. Masz bardzo łądne pieski. Bardzo lubie sznałcerki:loveu: Jeśli chcesz pochwalić sie fotami może założysz psiakom galerie? :cool3: ps. jestes dyslektykiem? :cool1: :lol: Quote
Pati i Daisy Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Kasia_zg napisał(a):Cześc Pati!! Stesknilismy sie za Wami!! Kiedy Ty wkońcu sie tu pojawisz?? Pozdrawiamy i tulaski przesylamy!! Witaj Kasiu ;) Jestem:p Dziękujemy za tulaski i wzajemnie:loveu: A wiec tak... W Irlandii po trzy godzinnym locie samolotem i lotnisku pojechaliśmy autobusem (Nestor) to domu. Kierowca autobusu słuchał radia, pogwizdywał, wesoło podśpiewywał :shiny: no i bardzo szybko jechał... Po drodze potrąciliśmy... ptaka:smhair2: Co chwila zaskakiwała nas też jazda po lewym pasie :grins: W Irlandii jest bardzo ładnie, są spokojne ulice... nawet nie słychać jak psy szczekają. Duzo jest prywatnych pastwisk z owcami, koniami i krowami:-) Koło nas sąsiedzi mieli 3 konie. Bardzo popularną rasą są tam Westy :) Widziałam z pięć a yorka tylko jednego :cool3: Ludzie tam chodzą w korolowych ubraniach i rozebrani... My w kurtkach a Irlandczycy z krótkim rękawem i w japonkach :p Są bardzo mili, czesto przepraszają, witają sie, żegnają i są bardzo rozmowni:-) W sklepie zoologicznym była gadająca papuga :D i bardzo podobały mi sie wygrawerowania z imieniem psa, ale wolałam kupić Daisy ubranko :) Znajomi którzy mieszkali z nami w domu kupili sobie pieska (suczka), mieszankę jakiegos terrierka. Mi trochę przypomina sznaucera :). Szczeniak dostał imię Tina:loveu: (zobaczycie ją na zdjęciach) W irlandzkim Tesco był "Yorkshire Pudding" :smhair2: , ale to raczej napewno nie budyń z yorka :roll: No i ogólnie to było bardzo fajnie i mam nadzieję, że to nie była moja ostatnia wycieczka tam :) Daisy u cioci czuła się dobrze :) Teraz śpi:loveu: Rysiek jest spasiony:p ponieważ poprosiłam babcię żeby mu dawała jeść, a dawała mu jeszcze ciocia i sąsiedzi.......... :lol: Teraz to gruby z niego kocur i urosły mu wąsy:evil_lol: Z prawie wszystkiego będą oczywiście zdjęcia :) Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 ps. jestes dyslektykiem?Nie no, bez przesady. Dysklektycy chyba nawet tak strasznie nie piszą :D Jeśli chcesz pochwalić sie fotami może założysz psiakom galerie? eeee, nie. Quote
Kasia_zg Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Witaj Kasiu ;) Jestem:p Dziękujemy za tulaski i wzajemnie:loveu: Witam Cie Patrycjo bardzo cieplutko....fajniusio że już wróciłaś. :multi: Ale fajniusio tam miałaś zazdroszcze Ci tej wycieczki!! Czekamy z niecierpliwością na foteczki!! Milusiego dnia Pozdrawiamy i Tulaski przesyłamy :loveu: Quote
Kincia Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pati i Daisy napisał(a):JESTESMY Mam zdjecia i dużo do opowiedzenia :) ale w następnych postach. Teraz wpadłyśmy sie tylko przywitać i powiedzieć że było super! Daisy u cioci też się podobało. Wszystko za chwile opowiem :) HURA !!!!!!! Steskniłam sie :oops: :roll: :evil_lol: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Z twoich opowiadan to musialo byc fajnie :):) Czekamy na foteczki :):):) I mizi dla Daisy:loveu: :loveu: Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Czarne Gwiazdy napisał(a):Nie no, bez przesady. Dysklektycy chyba nawet tak strasznie nie piszą :D eeee, nie. no masz racje :p to jak kiedyś założysz galerie to daj znać;) Kasia_zg napisał(a):Witam Cie Patrycjo bardzo cieplutko....fajniusio że już wróciłaś. :multi: Ale fajniusio tam miałaś zazdroszcze Ci tej wycieczki!! Czekamy z niecierpliwością na foteczki!! Milusiego dnia Pozdrawiamy i Tulaski przesyłamy :loveu: Postaram się dzisiaj wrzucić jakieś fotki :) Również pozdrawiamy! nane napisał(a):dzień dobry :loveu: Dzień dobry Marto! :multi: Pinczerek-Jacky napisał(a): HURA !!!!!!! Steskniłam sie :oops: :roll: :evil_lol: :multi: :multi: :multi: :multi: Z twoich opowiadan to musialo byc fajnie :):) Czekamy na foteczki :) I mizi dla Daisy:loveu: :loveu: ja też sie za wami stęskniłam :evil_lol: :evil_lol: bylo bardzo fajnie :) mizi zrobione;) Quote
nane Posted May 18, 2007 Posted May 18, 2007 Pati to my czekamy z niecierpliwością na fotki :grins: Quote
Pati i Daisy Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Przepraszam, że nie było fot:shake: Ale dzisiaj już będą :) Narazie życze dobrej nocy :) Quote
Pati i Daisy Posted May 19, 2007 Author Posted May 19, 2007 Dobry wieczór:multi: Tutaj :) Ale niestety tylko 3 :( przez ten weekend jestem troche zabiegana:razz: ... jutro idę na komunie... Konik Tina (suczka znajomych :) ) I pychol:loveu: DOBRANOC ;) Quote
Kincia Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 Ja kocham konie :multi: :loveu: :loveu: Jaki misiol :loveu: :loveu: :loveu: Jaka piekna psyholka :multi: :loveu: :loveu: To zdjecie jest super :loveu: :loveu: Quote
Kincia Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Hej Pati:) Zalozylam watek o yorkach i ich kiteczkach :lol: :loveu: :multi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=68156 Quote
Kincia Posted May 26, 2007 Posted May 26, 2007 Hmmm co jest ?????? :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Kincia Posted May 27, 2007 Posted May 27, 2007 Nooo:placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Quote
Recommended Posts