Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='ocelot']Chyba Aniu nie:( Ja takiego egzemplaraza jeszcze nie spotkałam:( a nie mało było tych psów jeszcze. Misiek to wyzwanie[/QUOTE]

Może poszukać suki z cieczką? Za taką powinien wejść , cholerka ostatnio maszy i dianie się skończyła .

• Replies 163
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ania uzupełnij deklaracje w poście jednorazowym
Deklaracje stałe:
agusiazet - 20 zł.
Oczka_ - 40 zł.
Agnieszka G - 100 zł.
siostra Oczki_ - 20 zł
mama Oczki_ - 10 zł.
narzeczony Oczki_ - 20zł.
Razem: 210 zł.

100 zł. w wydatkach. Oczka_ bezpośrednio dała Pani Basi.
No i czekamy na efekty czyli jak Misiek się przekona i zamieszka u niej.
Dwa dni go nie widziałam, potem znowu urzędował pod fryzjerem. Może robi już postępy.
W bramę wchodzi, jeszcze parę krokow i mieszkanie:)

Posted

Postępy idą powoli, dochodzi do klatki schodowej. Musi przełamać ten lęk. Na dworze za panią Basią chodzi wszędzie, wędrują sobie po Tomaszowie w poszukiwaniu puszek. Byli na Muszli, Misio wykąpał sie w rzece.
No niech w końcu w mieszkaniu zamieszka.
O 5 rano szczeka pod oknami na panią Basię i dostaje michę.

Posted

[quote name='agusiazet']Co słychać u Misia?[/QUOTE]

Dzisiaj albo jutro się wybieramy do Miska.
Misia już nie widać tak czesto na Warszawskiej, miseczki poznikały. Na pewno Pani Basia go karmi i próbuje przywiązać jeszcze bardziej do siebie, tak, żeby przekroczył w końcu próg mieszkania. Ja mam nadzieję, że już przekroczył:):) Ale się dowiemy

Posted

[quote name='Gosiapk']Mieszkania? Pani Basia weźmie go do siebie?[/QUOTE]

Tak mieszkanie:)
Umowa jest taka my płacimy 100 zł. +karma, wet itd. Oczka_ Pani Basi dała już 100 zł. Karmę dostał ale mało, jak Pani Basia powie, że się skończyła zamówimy wór. Ona i tak go jeszcze dokarmia.

Misio jej słucha, jest bardzo zżyty z nią:)
natomiast wejść do mieszkania nie chce. Najpierw forsowany był lek przed wejściem do bramy. zaglądał, potem do połowy wchodził. Teraz podchodzi pod mieszkanie już:)

Posted

[quote name='Gosiapk']Oooo... to ja nic nie wiedziałam o tych zmianach planów :)
A czy domownicy w mieszkaniu p.Basi nie będą mieli nic przeciwko?
Co z budką? :o[/QUOTE]

Pani Basia mieszka sama.
Budka rozkradziona:(

Posted

[quote name='Gosiapk']Niemożliwe?! Ktoś ukradł budę? Szok![/QUOTE]

Właściciel kamienicy zabrał dach i miseczki. Bardzo mu Misiek przeszkadzał, zważywszy, że nawet do budy nie zajrzał:( ale może i dobrze bo to Panią Basię zmotywowało.

Posted

[quote name='ocelot']Właściciel kamienicy zabrał dach i miseczki. Bardzo mu Misiek przeszkadzał, zważywszy, że nawet do budy nie zajrzał:( ale może i dobrze bo to Panią Basię zmotywowało.[/QUOTE]

racja. nie ma tego zlego co na dobre nie wyjdzie :) mam nadzieje :)

• 2 weeks later...
Posted

bo Miska i Panią Basię ciężko teraz namierzyć.....
Chcemy jej dac karmę i pieniążka.
Misio pojawia się w okolicy pewnej kamienicy, gdzie sunia ma cieczkę. Nie wysiaduje już gdzinami na trawniku pod Tesco wiec mamy nadzieję, że zamieszkał u Pani Basi.
Na pewno jest czyściejszy i wyczesany.
Od poniedziałku znowu będziemy robić rundki po Warszawskiej.

Posted

Misio bywa w kamienicy psiolubnej. tam panna ma cieczkę. Ludzie mają dwa psy + przygarniete od piątku 3 szczeniaki, znalezione w lesie. Szukają domów.
Z Panią Basią spacerują, jutro zaplanowana kapiel w Wolbórce, zakladanie obroży (Oczka_ sprezentowała), I w środę odpchlenie i odkleszczenie.
Misiek wchodzi na podwórko Pani Basi, do sieni już również. Mamy do pokonania schody jeszcze. Pani Basia widziała jak kilka razy spał już pod jej drzwiami.
Chodzi z nią do córki na drugi koniec miasta i czeka pod domem.

• 3 weeks later...
Posted

[h=5]Misio chadza swoimi ścieżkami nadal. ma zakupioną karmę, został wykapany i odpchlony. Za swoją opiekunką wchodzi już do kamienicy na korytarz, czasami sypia pod drzwiami, ale do mieszkania nie wchodzi. Również zadomowił się na pewnym psiolubnym podwórku, gdzie mieszkają cztery psiaki. Jeśli nie zamieszka u pani Basi tam wstawimy budę jak się mieszkańcy zgodzą. A sądzę, że na pewno, bo Misio u nich ma wystawiony fotel pod wiatą:)[/h]

• 4 weeks later...