doris66 Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Gdziekolwiek byłby czy w hotelu czy w dt ja wspomogę finansowo, na leczenie, jedzenie czy na inne jego potrzeby - w miarę możliwosci, bo jak każdy z dogomaniaków mam tez zobowiązania. I bazarek zrobie dla niego jak bedzie potrzeba. Trzymaj sie piesiu, może akurat uda się gdzieś go ulokować. Bardzo ci kibicuję Asika5. Quote
zachary Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 doris66, jesteś kochana! Dzięki za chęć pomocy dla asika5. To wyjątkowa osoba! I naprawdę warto Jej kibicować! Quote
asika5 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 [quote name='zachary']doris66, jesteś kochana! Dzięki za chęć pomocy dla asika5. To wyjątkowa osoba! I naprawdę warto Jej kibicować! to kibicujemy sobie nawzajem moje wyjątkowe cioteczki:multi: a więc po 18 dostałam potwierdzenie, że pewni wspaniali ludzie zgodzili sie pieska przetrzymać na bardzo bardzo awaryjny DT niedawno wróciłam z poszukiwań piesek gdzieś sie skutecznie ukrył były ślady ale już przypruszone śniegiem więc na trop nie wpadłam ma najedzony brzuszek więc sen będzie spokojniejszy jutro go namierzymy i odstawimy w bezpieczne miejsce a co dalej....????? mam nadzieje że będzie już tylko lepiej Quote
asika5 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 tym awaryjnym DT zyskamy kilka dni na jakieś działania nawiązałam kontakt z medialnymi osobami, które zadeklarowały pomoc w poszukiwaniu DT/DS trochę świat się dowie o ON (tak go wstępnie nazwałam) wkrótce podam szczegóły PRZYPOMINAM, ŻE NADAL SZUKAMY DT /DS KAŻDA PROPOZYCJA MILE WIDZIANA Quote
asika5 Posted March 12, 2013 Author Posted March 12, 2013 zmykam spać jutro ciężki dzień dobranoc ON piesku nie martw się nie zostawimy ciebie jutro już będziesz bezpieczny Quote
psi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Przyłanczam sie do Was cioteczki z pochwałami dla Asika5 :loveu: Zaciskam kciuki dla .... a moze wymyslimy mu jakies imię ja proponuje Iwo ponieważ na jednym zdjęciu ma takie same smutne i stęsknione oczy jak Iwo gdy był w schronisku Quote
asika5 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='psi']Przyłanczam sie do Was cioteczki z pochwałami dla Asika5 :loveu: Zaciskam kciuki dla .... a moze wymyslimy mu jakies imię ja proponuje Iwo ponieważ na jednym zdjęciu ma takie same smutne i stęsknione oczy jak Iwo gdy był w schronisku jak zwykle ranny ptaszek:) SUPER POMYSŁ Jak tylko dziś ON będzie bezpieczny ogłosimy konkursik na imię:) Quote
doris66 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Chwała ci Asika5......... Ratujesz kolejnego psiura. Daj znać na pw, co , gdzie i jak pomóc czarnuszkowi. Quote
doris66 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 A na konkursiku na imię też można zarobić kaskę dla pieska. Ja robiłam bazarek na imię dla Ryżej, każda propozycja kosztowała jakąś okresloną kwotę. Nazbierało sie coś sporo pieniędzy, już nie pamiętam dokładnie. A jaka była świetna zabawa dla cioteczek przy tym....jak chcesz Asika to taki bazarek otworzę , poprowadze i pozapraszam ludzi do "kupowania" imienia. Każdy grosz wazny dla tego pieska. Quote
psi Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 doris66 napisał(a):A na konkursiku na imię też można zarobić kaskę dla pieska. Ja robiłam bazarek na imię dla Ryżej, każda propozycja kosztowała jakąś okresloną kwotę. Nazbierało sie coś sporo pieniędzy, już nie pamiętam dokładnie. A jaka była świetna zabawa dla cioteczek przy tym....jak chcesz Asika to taki bazarek otworzę , poprowadze i pozapraszam ludzi do "kupowania" imienia. Każdy grosz wazny dla tego pieska. :multi: świetny pomysł doris66 :multi: Quote
doris66 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 (edited) A więc ruszamy, robię bazarek imienny. Jesli na wsparcie dla dt to na leczenie czy dokarmianie sie przyda. Oto link do watku bazarkowego. http://www.dogomania.pl/forum/threads/241045-Jeszcze-bezimienny-ale-Ty-możesz-to-zmienić-Pomóż?p=20589261#post20589261 Edited March 13, 2013 by doris66 Quote
asika5 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 nie mam dobrych wieści:shake: dziś znów nie udało się nam spotkać z ON:-( chociaż porozdzielałyśmy się na różne rejony pozostawione ślady na śniegu wskazują, ze dziś był w dobrze nam znanych miejscach i widać, że nawet chodził po naszych wczorajszych śladach, jakby szukał nas życzliwi ludzie mają monitorować tamte rewiry i dać znać o każdej porze dnia i nocy a jutro znów od rana poszukiwania trzymajcie kciuki Quote
asika5 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Doris kochana widziałam bazarek zrobiłaś, ale może wstryzmamy sie jak piesek będzie już nasz? Quote
doris66 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Bazarek juz ruszył. Wierze, ze go znajdziesz jak nie dzis to jutro. Przeciez nie przepadł bez śladu. No nie ma innej opcji... ja nie dopuszczam innej opcji. Quote
asika5 Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 :) my też ON tak ma trudno go namierzyć, a jak na złość od wczoraj nasze drogi sie mijają ale jutro Kasia będzie miała od rana na oku jeden rewir, ja drugi a sztab ludzi inne miejca MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!! Quote
kaska0304 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Teraz byłam znowu łaziłam i nic ale jutro monitoring z okna i po osiedlu od rana Quote
asika5 Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 kaska0304 napisał(a):Teraz byłam znowu łaziłam i nic ale jutro monitoring z okna i po osiedlu od rana od rana mówisz...:evil_lol: Kaśka miej oczy dodokoła głowy;) dziś zmieniamy godziny monitorowania koleżanka wzięła wolne żeby jego dopilnować Dziś musi sie udać!!!!!!!!!!! Quote
kaska0304 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 nie śmiej się moje rano dopiero się zaczeło bo jestem nocny marek :P ide na monitoring :D Quote
kaska0304 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 byłam naście x i albo ja ślepa albo go niema na osiedlu Quote
kaska0304 Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 piesku gdzie jesteś??? znowu byłam niema go :-( Quote
zachary Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 asika5 go wczoraj pod wieczór widziała ale, jak powiedziała, nie było szans, aby go dogonić, gdy chciały go złapać...Jest strasznie nieufny i strachliwy. Jak chodzi to kuleje ale gdy widzi zagrożenie, to adrenalina daje mu takie siły, że nie ma szans go dogonić nawet asika5-nasz wysportowany maratończyk. Może dzisiaj będzie coś pozytywnego....Łatwo pomóc mu nie będzie...Szkoda, bo może oko dałoby się uratować... Quote
doris66 Posted March 15, 2013 Posted March 15, 2013 Matko kochana, bazarek imienny dla niego robie a on znika....Piesku masz na imie BERO...wracaj.... czekamy.... http://www.dogomania.pl/forum/threads/241045-Jeszcze-bezimienny-ale-Ty-możesz-to-zmienić-Pomóż?p=20599588#post20599588 Quote
Recommended Posts