Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gdziekolwiek byłby czy w hotelu czy w dt ja wspomogę finansowo, na leczenie, jedzenie czy na inne jego potrzeby - w miarę możliwosci, bo jak każdy z dogomaniaków mam tez zobowiązania.
I bazarek zrobie dla niego jak bedzie potrzeba. Trzymaj sie piesiu, może akurat uda się gdzieś go ulokować. Bardzo ci kibicuję Asika5.

• Replies 91
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='zachary']doris66, jesteś kochana! Dzięki za chęć pomocy dla asika5. To wyjątkowa osoba! I naprawdę warto Jej kibicować!

to kibicujemy sobie nawzajem moje wyjątkowe cioteczki:multi:

a więc po 18 dostałam potwierdzenie, że pewni wspaniali ludzie zgodzili sie pieska przetrzymać na bardzo bardzo awaryjny DT

niedawno wróciłam z poszukiwań piesek gdzieś sie skutecznie ukrył były ślady ale już przypruszone śniegiem więc na trop nie wpadłam
ma najedzony brzuszek więc sen będzie spokojniejszy

jutro go namierzymy i odstawimy w bezpieczne miejsce
a co dalej....????? mam nadzieje że będzie już tylko lepiej

Posted

tym awaryjnym DT zyskamy kilka dni na jakieś działania

nawiązałam kontakt z medialnymi osobami, które zadeklarowały pomoc w poszukiwaniu DT/DS
trochę świat się dowie o ON (tak go wstępnie nazwałam)

wkrótce podam szczegóły

PRZYPOMINAM, ŻE NADAL SZUKAMY DT /DS
KAŻDA PROPOZYCJA MILE WIDZIANA

Posted

Przyłanczam sie do Was cioteczki z pochwałami dla Asika5 :loveu: Zaciskam kciuki dla .... a moze wymyslimy mu jakies imię ja proponuje Iwo ponieważ na jednym zdjęciu ma takie same smutne i stęsknione oczy jak Iwo gdy był w schronisku

Posted

[quote name='psi']Przyłanczam sie do Was cioteczki z pochwałami dla Asika5 :loveu: Zaciskam kciuki dla .... a moze wymyslimy mu jakies imię ja proponuje Iwo ponieważ na jednym zdjęciu ma takie same smutne i stęsknione oczy jak Iwo gdy był w schronisku

jak zwykle ranny ptaszek:)

SUPER POMYSŁ
Jak tylko dziś ON będzie bezpieczny ogłosimy konkursik na imię:)

Posted

A na konkursiku na imię też można zarobić kaskę dla pieska. Ja robiłam bazarek na imię dla Ryżej, każda propozycja kosztowała jakąś okresloną kwotę. Nazbierało sie coś sporo pieniędzy, już nie pamiętam dokładnie. A jaka była świetna zabawa dla cioteczek przy tym....jak chcesz Asika to taki bazarek otworzę , poprowadze i pozapraszam ludzi do "kupowania" imienia. Każdy grosz wazny dla tego pieska.

Posted

doris66 napisał(a):
A na konkursiku na imię też można zarobić kaskę dla pieska. Ja robiłam bazarek na imię dla Ryżej, każda propozycja kosztowała jakąś okresloną kwotę. Nazbierało sie coś sporo pieniędzy, już nie pamiętam dokładnie. A jaka była świetna zabawa dla cioteczek przy tym....jak chcesz Asika to taki bazarek otworzę , poprowadze i pozapraszam ludzi do "kupowania" imienia. Każdy grosz wazny dla tego pieska.

:multi: świetny pomysł doris66 :multi:

Posted

nie mam dobrych wieści:shake:

dziś znów nie udało się nam spotkać z ON:-(
chociaż porozdzielałyśmy się na różne rejony
pozostawione ślady na śniegu wskazują, ze dziś był w dobrze nam znanych miejscach i widać, że nawet chodził po naszych wczorajszych śladach, jakby szukał nas

życzliwi ludzie mają monitorować tamte rewiry i dać znać o każdej porze dnia i nocy
a jutro znów od rana poszukiwania
trzymajcie kciuki

Posted

Bazarek juz ruszył. Wierze, ze go znajdziesz jak nie dzis to jutro. Przeciez nie przepadł bez śladu. No nie ma innej opcji... ja nie dopuszczam innej opcji.

Posted

:) my też
ON tak ma trudno go namierzyć, a jak na złość od wczoraj nasze drogi sie mijają
ale jutro Kasia będzie miała od rana na oku jeden rewir, ja drugi a sztab ludzi inne miejca

MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!

Posted

kaska0304 napisał(a):
Teraz byłam znowu łaziłam i nic ale jutro monitoring z okna i po osiedlu od rana

od rana mówisz...:evil_lol: Kaśka miej oczy dodokoła głowy;)

dziś zmieniamy godziny monitorowania koleżanka wzięła wolne żeby jego dopilnować

Dziś musi sie udać!!!!!!!!!!!

Posted

asika5 go wczoraj pod wieczór widziała ale, jak powiedziała, nie było szans, aby go dogonić, gdy chciały go złapać...Jest strasznie nieufny i strachliwy. Jak chodzi to kuleje ale gdy widzi zagrożenie, to adrenalina daje mu takie siły, że nie ma szans go dogonić nawet asika5-nasz wysportowany maratończyk. Może dzisiaj będzie coś pozytywnego....Łatwo pomóc mu nie będzie...Szkoda, bo może oko dałoby się uratować...