Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='stereo']No wiesz, on nie do końca jest facetem :)[/quote]
Obawiam się, że męskich zachowań ma o wiele więcej niż niejeden 100 - procentowy.

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='niuka']Mokka
Klak zawsze czul sie panienka ;D
a jak nazwiemy team? :>[/quote]

Wymyśl coś, bo ja dzisiaj padnięta jestem i weny nie mam.
Tylko tak się właśnie zaczęłam zastanawiać, czy aby Kłaczęty będzie chciał z Lełonem w parze/teamie biegać. Nie wiem, czy go jeszcze lubi... :evil_lol:

Posted

Mokka
Klaczka przyzwyczajona - wszyscy go tak traktuja, a on nawet to lubi ;-)
ja tym bardziej nic nie wymysle, jestem w takim stanie, ze telefony w kfc zostawiam ;)

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='Sajko']To jeszcze mam pytanie- początkujący to od jakiego wieku? (bo skoro nieoficjalne to może inaczej niż te 15miechów??:razz: )

No i na czym polegają eliminacje, na czym finały, ilu zawodników w finałach itp:)[/quote]

To powtórzę pytania, jako że nie ma odpowiedzi na nie, a przynajmniej nie widzę...;)

Posted

"Agility Początkujący:
Zwycięzcy klas zostaną wyłonieni po podliczeniu wyników z przebiegu dwóch dni. Uczestnicy początkujący biorą udział tylko przebiegach Jumping."
Czy jest to tylko jeden przebieg na dzień ? Mam nadzieje, że są dwa ;)

O znalazłam juz, kurcze kusi :evil_lol:

Posted

[quote name='Ludek'][FONT=Times New Roman]Mokka, ja wiem, że Leon wykastrowany, ale żeby tak od razu z grubej rury - suka.:evil_lol: [/FONT][/quote]
Pozwolisz, że Twój głupi post pominę milczeniem :evil_lol: , bo na ten temat już się wypowiadałam.

Posted

[quote name='sonia123']jest ktoś z wolnym miejscem w namiocie :talker: ...?[/quote]

W hipermarketach mozna dostac dwojeczke nawet za 30 zl. Trzeba tylko wcelowac w promocje.

Posted

[quote name='sonia123']jest ktoś z wolnym miejscem w namiocie :talker: ...?[/quote]Ja mam w śpiworze... Sonia, a te 123 przy nicku, to mam nadzieję nie jest Twój wiek? ;)
:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

[quote name='PATIszon'][B]Robull,[/B]
A prokuratora tez chcesz miec w namiocie?:cool3:[/quote][B]Pati[/B], nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale Ziobro nie jest w moim guście :shake:;)

Posted

[quote name='Robull'][B]Pati[/B], nie wiem, jak Ci to powiedzieć, ale Ziobro nie jest w moim guście :shake:;)[/quote]
Wiesz, wszystko zalezy od ilosci spozytych promili:cool3:

Posted

[B]UWAGA BRACIA I SIOSTRY!!![/B]
Bardzo zachęcam wszystkie kluby , zabierzcie ze soba banery, do rozwieszenia wokoło band , flagi, poubierajcie psy, pomaluujcie twarze ,czy tez odwrotnie :evil_lol:
inne formy mile widziane, zaakcentujcie swoje kluby w niekonwencjonalny sposób .:crazyeye:
To bedzie pierwszy [B]dzien wakacji i noc swietojańska[/B](niezapomniana).
Ruszcie glowami i puście wodze fantazji .:multi: :multi: :multi:
piotr & alina ;)