kakadu Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 (edited) ... nie york? ;) może nie york, bo waży 10 kilogramów, ale jest taki piękny i taki yorkowaty, że mam nadzieję, szybko wpadnie komuś w oko; kubuś został znaleziony w markach; ma około 3 lat; przed wydaniem do domu zostanie wykastrowany, zachipowany i zaszczepiony; jest przyjazny dla otoczenia ma bardzo dobry charakter i temperament; przebywa w dt w markach; tel. w sprawie adopcji: magda 602 608 109 drogie ciotki, oto kuba - york olbrzymi :p przed fryzjerem: i po ablucjach i strzyżonku: Edited March 13, 2013 by kakadu Quote
kakadu Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 kochani czy znacie jakieś cioteczki od yorków? może ktoś by się zdecydował na takiego przerośniętego? :roll: Quote
edek Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Zamówiłam dla chłopaka pakiecik ogłoszeniowy, jak pieniążki dotrą to podam link do bazarku :) Quote
edek Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Link do bazarku z ogłoszeniami. http://www.dogomania.pl/forum/threads/240816-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-du%C5%BCo-mo%C5%BCliwo%C5%9Bci-%29-do-06-04-2013 Quote
Atomowka Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 ale śmieszny psiak A czy były rozwieszone plakaty o znalezieniu takiego psa? Może sie zgubił komuś? Quote
kakadu Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 zgubił się... i niestety wrócił do domu; jest własnościa babci; babcia dostała go od wnuczki; wnuczka dostała go od kogoś na 18. urodziny, ale miał nieszczęście wyrosnąć i nie spodobał się; do kliniki trafił ze świerzbem i pchłami; a magda miała juz dla niego wspaniały dom... :-( Quote
Atomowka Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Ale co źle ma u tej babci? To że babcia go dostała w spadku nie znaczy,że go nie kocha i zaniedbuje Aha przeczytała,że miałm pchły i świerzb, może warto porozmawiać z babcią? Może nie daje sobie rady z psem ? Quote
kakadu Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 Atomowka napisał(a):Ale co źle ma u tej babci? To że babcia go dostała w spadku nie znaczy,że go nie kocha i zaniedbuje Aha przeczytała,że miałm pchły i świerzb, może warto porozmawiać z babcią? Może nie daje sobie rady z psem ? nie ma co gadać :shake: magda próbowała tłumaczyć i proponowała, że znajdzie dla niego dobry dom, skoro sobie nie radzą, ale nie zgodzili się... teraz to on jest piękny, wystrzyżony, wykąpany; porównajcie zdjęcia po znalezieniu; a dodam, że długo sie nie błąkał... Quote
Zuza35 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Nie bronię babci, słowo daję, te choróbska mówią wiele o opiece jaką to zwierzątko ma na co dzień. Jednak obawiam się, że gdybyście znalazły moją Rurę w życiu byście mi jej nie oddały, chociaż ma u mnie naprawdę dobrze :) Ten psiak wygląda cudne w porównaniu z Rurasem. Cała tajemnica w tym, że próba zrobienia czegokolwiek z uwłosieniem powoduje dziką HISTERIĘ i uzasadnione jest napisanie tego wielkimi literami. Wyrywając jej łapy nie osiągnęłabym takie efektu wokalnego :) Dlatego raz do roku trzeba ją przyśpić i ciachnąć, nie ma innego wyjścia. Jednak poza krótkim okresem wygląda jak 7 nieszczęść głównych. Nie ma świerzba ani pcheł. Quote
kakadu Posted March 15, 2013 Author Posted March 15, 2013 no tak, ale ten psiak dał się bez problemu wykąpać i ostrzyc... a moja ika tak wyje jak się ją chce uczesać, że bębenki pękają więc wiem o czym mówisz ;) na szczęście ma króciutką sierść, więc nie ma takiego problemu Quote
Recommended Posts