Camara Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 xxxx52 - o jakiej budzie i jakim kojcu kobieto piszesz :crazyeye: Fundacja Pasterze NIGDY nie wydaje psów do kojca. Odpowiedź na pytanie masz w pierwszym poscie i jest ona kompletna. AgaGP napisał(a): Wrócił ponieważ potrzebuje odmiennego postępowania. Najlepsze chęci niestety nie zastapią prawidłowej komunikacji z psem. Znaczy to tylko tyle, że trzeba rozumieć swojego psa, dobrze interpretować sygnały jakie wysyła do opiekunów, uczyć się go i wychowywać. Kochać - tak, ale mądrze. Sama miłość przy dorodnym, silnym samcu to zbyt mało, by zgodnie żyć pod jednym dachem. Quote
KasiaT Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Zaglądam do pięknego Amorka-mam nadzieję,ze chłopak znajdzie swoich człowieków,którzy pokochają go mądra miłością Quote
ktiger Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Zaglądam do chłopaczka, ciekawa jestem jak się Amor sprawuje u Iwonki Quote
ktiger Posted March 21, 2013 Posted March 21, 2013 M&S napisał(a):Witanko wieczorowe :) to i od razu nocne ;) Quote
KasiaT Posted March 24, 2013 Posted March 24, 2013 A jak się miewa Amorek,czy już skradł czyjeś serce? Quote
AgaGP Posted March 25, 2013 Author Posted March 25, 2013 Issa miała przyjemność poznać psistojniaka, oto co napisała: Miałam przyjemność poznać Amora w ostatni weekend i mogę powiedzieć że jest wspaniałym i wesołym psem,a na widok człowieka dupcia mu lata na każde zawołanie reagował błyskawicznie. Bardzo łanie dogadał się z Issą Quote
Recommended Posts