Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=7][COLOR=Red][B][I][U]Medar[/U][/I][/B]:multi::multi::multi: powodzenia to piekne co robisz ...!!!!!:multi::multi::multi: ....ale pisze do tego mederka na dwóch łapkach ......

[/COLOR][/SIZE][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4]chwałą Rady Fundacji EMIR utworzony został dnia 6.06.2007 r. w Krośnie Odrzańskim Oddział Terenowy Fundacji dla Ratowania Zwierząt Bezdomnych EMIR.

Na stanowisko Szefa Oddziału powołany został ( na warunkach wolontariatu) Pan Jerzy Kolano ( nick: Medar).

Jesteśmy przekonani, że wielkie Pańskie serce okazywane zwierzętom w potrzebie, rzetelnośc i skrupulatność we wszystkich działaniach, których Pan się podemuje, sprawią, że jeszcze skuteczniej będziemy mogli wspólnie działać na rzecz tych , które w swojej sprawie same występować nie mogą.

[COLOR=blue]MEDAR - POWODZENIA![/COLOR] [/SIZE][/FONT]

• Replies 314
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Dea']:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: Wiwat [B]Medar[/B] (ten dwunożny:evil_lol:) :laola:[/quote]

Dziękuję Kasiu :Rose: . :oops: :oops: :oops:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='ANETTTA'][SIZE=5][COLOR=red]my tu czekamy na jakies widomosci co u naszego mederka a tu cisza ???????[/COLOR][/SIZE][/quote]

:lol: Wizyta poadopcyjna przewidziana w najblizszym czasie, cierpliwości. Nie można stresować psiunki i nowego pana. Będą i fotki - spoko. ;)

Posted

[SIZE=3]cieszymy sie bardzo i czekamy z niecierpliwoscia na news i zdjecia[/SIZE]
[SIZE=3]prosze wyczochrac Medara ze wszystkich stron:loveu: :loveu: :loveu:[/SIZE]

Posted

Emir nie ma sieci, więc piszę co usłyszałem:
Dzisiaj odbyła się wizyta poadopcyjna u Medarka, pies mieszka w przepięknym domu z jeszcze piękniejszym ogrodem. Pies wyglada bardzo dobrze, znacznie przybrał na wadze (pan podsuwa chyba zbyt dużo smakowitych kąsków). Nowy właściciel nie może się nachwalić jaki to z niego rozumny i mądry pies. Jednym słowem, Medarek nie mógł trafić lepiej.
Kolejna wizyta za dwa tygodnie i wówczas będą zdjęcia (dzisiaj aparat zrobił psikusa i się nie dało :shake: ). Najważniejsze że Medarek szczęśliwy, a co za tym idzie - my też. :multi: :multi: :multi:

Posted

no no to super lepszych wieści nie moglosmy dostac ....

czekała mEDAR i sie doczekał ...warto było czekac na tak wspaniały dom

pozdr dla własciciela MEDARKA powiedzcie mu ze ma najwspanialszego psa i tyle ludzi mu kibicuje ...az mi sie łezka w oku zakreciła :multi::multi::multi::multi:

Posted

[COLOR=red][SIZE=3]Medar jest królewiczem w zaczarowanym ogrodzie[/SIZE].[/COLOR]
[COLOR=black]Wygląda dostojnie i przepięknie komponuje się wśród kwiatów i drzew. Ma nieograniczone mozliwości poruszania się po całym ogrodzie.[/COLOR]
Jego wiernym giermkiem jest malutki, czarny piesio zakochany w Medarze bez reszty.
Opiekun Medara jest nim zauroczony i bardzo wdzięczny na takiego wspa niałego towarzysza swojej samotności.
Łaskawy los wynagradza Medarowi mękę poprzednich lat;

EMIR

Posted

[SIZE=6]no nic dodac nic ując[/SIZE] .:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:..[SIZE=4][COLOR=Red].cudowne wieść oby tak pozostały do konca jego zycia :multi:[/COLOR][/SIZE]:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

blue berry - bo adoptować psa z EMIRA jest cholernie trudno! A jak już - to długa rozmowa wstępna ( może być więcej niz jedna)Potencjalny nowy dom to musi byc pełen rozumnej milości - jeśli mamy choć cień wątpliwości - pies zostaje w fundacji a potencjalny opiekun odchodzi z kwitkiem;
EMIR

p.s. nasza urocza banda szczeniorów ( juz nieco przetrzebiona) oraz pozostała radosna zgraja , z utęsknieniem czeka by zalizać ciotkę blue berry

Posted

oj wiem wiem, obiecałam wizyte i nie dotrzymalam slowa :(
ale troche mialam roboty przy tej naszej przygarnietej bordożce. ona po operacji lapy jest i generlanie trzeba ją bylo troche podleczyc. ale obiecuje ze sie niedlugo wybiore z wizyta do Was :)

Posted

EMIR i to jest wspaniałe co robicie ...nie sztuka rzucic pasa na porzarcie lwa ....ale dac mu super domek i jeszcze własciciela do kochania ...brak mi słów aby wyrazc to co mysle i czuje :multi::multi::multi::placz::multi::multi:

• 2 weeks later...