yvet Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Albo mogla bym sie dolozyc do benzyny jakby ktos bylby sklonny przywiesc jak najblizej psiaka tak zebym sie nie zgubila razem z nim:placz:sama niewiem, nawet niewiem ile taka podroz by kosztowala :cry: Quote
Moriaaa Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 yvet lece do przedszkola, pogadamy póżniej, coś wymyślimy ;) Quote
yvet Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 ok, ja tez musze leciec postaram sie byc jak najszybciej, jak na zlosc dzis akurat na urodziny musze isc.:placz: Odpisze jak tylko wroce, a moze i cos wymysle po drodze bo mi spokoju niedaje ze mozna go wyciagnac, a ja sie boje zeby sie niestracic:cry:postaram sie tez w miedzy czasie tu wejsc. Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wpadlam na watek przypadkiem, i ciesze sie że Wacuś ma chociaż tymczas. Ale urzedł mnie Biały. Gdzie on przebywa? ile ma? czy ktoś ma o nim jakieś informacje?? Quote
nezzie Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Wacuś i Biały szukają domku !!! Rozmawiałam dzisiaj z tymczasową panią Wacusia. Piesek jest właściwie całkowicie bezproblemowy. Jedyny problem to to, że siusia w domu, ale to chyba normalne po 2 latach spędzonych w schronisku i myślę że da radę go tego oduczyć. Wacuś jest typowo domowym pieskiem. Całą noc przespał na kanapie :) Idealnie nadaje się do bloków. Nie jest wymagającym pieskiem. Wacuś to piesek z charakterem. Jest mądry, umie prosić o jedzenie (staje na dwóch łapkach :) ). Niebawem powinnam wstawić fotki Wacusia w domku. Wykąpany, najedzony i wyspany wygląda na pewno dużo dużo lepiej. Quote
saskia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 To my bardzo chcemy te fotki Wacusia Siusiacza jednego, no! Tuptamy nóżkami z niecierpiwości:cool3: :lol: Quote
anula1959 Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Czeamy , czekamy z niecierpliwością na fotki:loveu: :loveu: Quote
nata od jadzi Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Marta Ty tak nie obiecuj tych fotek, tylko dawaj je tu bo już się doczekać nie możemy :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nie, wiem czy ktoś zauwarzył ale prosiłam o informacje dotyczące Białego, gdzie przebywa i w ogóle. Czy ktoś wie???? Quote
yvet Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Nadal w schronisku...wiecej niewiem, i niewiem czy ktokolwiek wie ile on ma latek itd. :-( Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Yvet Twoja propozycja nadal aktualna? Gdybyś mogła wziąść Białego do siebie, to byćmoże [B]mrowa23 [/B]mogłaby przywieść go do Cie lub niedaleko. Ale oczywiście za zwrotem kosztów paliwa. Trzababyło by zrobić bazarki dla Białaska i prosić wielkoddusznych ludzi o pieniądze. Bo nie możemy zostawić go tak... Czy moze ktoś założyć dla niego nowy oddzielny wątek? Quote
yvet Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Oczywiście ze aktualna, jeżeli to możliwe to nie ma problemu...byle jak najbliżej Białego ktoś dowiózł :multi: Quote
anula1959 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Deklaruję wpłacenie grosika na transport Białaska o ile ktoś zadeklaruje transport;) A gdzie obiecane zdjęcia Wacusia?????? Quote
nezzie Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 no w weekend nie bede miala jeszcze zdjec Wacusia, bo z tymczasową panią będę miała kontakt dopiero w poniedziałek. Quote
anula1959 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dobrze , już dobrze ;) , czekamy cierpliwie do poniedziałku. Miłego dnia życzę wszystkim:lol: ! Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Kochani do Piekar śląskich jest 168 km. Szukajcie kogoś kto mógłby przertansportowac Białaska.... na zwrot paliwa ubieramy pieniądze Quote
jnk Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Najprawdopodobniej za tydzień jadę na Śląsk. Dla niezorientowanych dodam, że Śląsk leży w tej samej okolicy, co Piekary Śląskie :) Jadę co prawda z moim psem, ale Białasek jest chyba nieduży i da się go "upchnąć" w koci transporter na przednim siedzeniu (mój pies podróżuje z tyłu, bo jest... trochę większy od Białaska). Tylko ktoś musiałby Białaska podrzucić do trasy katowickiej. Quote
Moriaaa Posted April 21, 2007 Author Posted April 21, 2007 Jnk..ja Ci dowiozę chłopaka na katowicką ;) Nie zapominajmu o Wacusiu...on wciąż czeka:( Czy biały ma swój wątek??? Quote
jnk Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Yvet, co Ty na to? Jak nic mi nie wypadnie w pracy, to w przyszłą sobotę będę z Białaskiem w Bytomiu :) Quote
nata od jadzi Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 słuchajcie, ja nie znam Białaska, czy może któraś z dziewczyn co go widziały założyć mu wątek? dzisiaj na śmierć zapomniałyśmy o nim z katyą, chociaż wydaje nam się, że go widziałyśmy, był taki starszy jasny chudziutki mikrusek w klatce ze szczeniakiem. to chyba był on... ale nie mam zdjęć :( Quote
Recommended Posts