Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Albo mogla bym sie dolozyc do benzyny jakby ktos bylby sklonny przywiesc jak najblizej psiaka tak zebym sie nie zgubila razem z nim:placz:sama niewiem, nawet niewiem ile taka podroz by kosztowala :cry:

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok, ja tez musze leciec postaram sie byc jak najszybciej, jak na zlosc dzis akurat na urodziny musze isc.:placz: Odpisze jak tylko wroce, a moze i cos wymysle po drodze bo mi spokoju niedaje ze mozna go wyciagnac, a ja sie boje zeby sie niestracic:cry:postaram sie tez w miedzy czasie tu wejsc.

Posted

Wacuś i Biały szukają domku !!!

Rozmawiałam dzisiaj z tymczasową panią Wacusia. Piesek jest właściwie całkowicie bezproblemowy. Jedyny problem to to, że siusia w domu, ale to chyba normalne po 2 latach spędzonych w schronisku i myślę że da radę go tego oduczyć. Wacuś jest typowo domowym pieskiem. Całą noc przespał na kanapie :) Idealnie nadaje się do bloków. Nie jest wymagającym pieskiem. Wacuś to piesek z charakterem. Jest mądry, umie prosić o jedzenie (staje na dwóch łapkach :) ). Niebawem powinnam wstawić fotki Wacusia w domku. Wykąpany, najedzony i wyspany wygląda na pewno dużo dużo lepiej.

Posted

Yvet Twoja propozycja nadal aktualna?
Gdybyś mogła wziąść Białego do siebie, to byćmoże [B]mrowa23 [/B]mogłaby przywieść go do Cie lub niedaleko. Ale oczywiście za zwrotem kosztów paliwa. Trzababyło by zrobić bazarki dla Białaska i prosić wielkoddusznych ludzi o pieniądze. Bo nie możemy zostawić go tak...
Czy moze ktoś założyć dla niego nowy oddzielny wątek?

Posted

Najprawdopodobniej za tydzień jadę na Śląsk. Dla niezorientowanych dodam, że Śląsk leży w tej samej okolicy, co Piekary Śląskie :) Jadę co prawda z moim psem, ale Białasek jest chyba nieduży i da się go "upchnąć" w koci transporter na przednim siedzeniu (mój pies podróżuje z tyłu, bo jest... trochę większy od Białaska). Tylko ktoś musiałby Białaska podrzucić do trasy katowickiej.

Posted

słuchajcie, ja nie znam Białaska, czy może któraś z dziewczyn co go widziały założyć mu wątek? dzisiaj na śmierć zapomniałyśmy o nim z katyą, chociaż wydaje nam się, że go widziałyśmy, był taki starszy jasny chudziutki mikrusek w klatce ze szczeniakiem. to chyba był on... ale nie mam zdjęć :(