Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 704
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Moriaaa']Czy ktoś ma kawałek podłogi dla maleństwa???[/quote]

Ktoś ma:roll: pogadam dziś wieczorem z Radkiem, jesli się uda, pojedziemy po Wacusia jutro, ok?

Posted

[quote name='saskia']Ktoś ma:roll: pogadam dziś wieczorem z Radkiem, jesli się uda, pojedziemy po Wacusia jutro, ok?[/quote]

Aga..ha to się boję czy on do jutra wytrzyma:oops:
Fotki z wczoraj
[IMG]http://img182.imageshack.us/img182/5005/schron008ga9.jpg[/IMG]
On tak cały czas lezy..boi się...

Posted

[quote name='Moriaaa']Aga..ha to się boję czy on do jutra wytrzyma:oops:[/quote]
[B]Moriaaa[/B] a jakby było pewne że [B]Saskia[/B] ugada z Radkiem i wezmą Wacusia do siebie Ty nie możesz Go dzisiaj wyciągnąć na jedną noc??

Posted

[quote name='romenka'][B]Moriaaa[/B] a jakby było pewne że [B]Saskia[/B] ugada z Radkiem i wezmą Wacusia do siebie Ty nie możesz jej dzisiaj wyciągnąć na jedną noc??[/quote]

Ja go dzisiaj [B]musze[/B] wyciągnąć...:roll:

Posted

[quote name='jola od jadzi']Szkoda,że dzisiaj nie piątek,miałybyśmy nasz weekendowy domek tymczasowy do dyspozycji...Kaja ,weźmiesz go dzisiaj do siebie?[/quote]
Do siebie nie dam rady Jolu...ale boję sie, że do jutra może już go nie być...

Posted

Dziewczyny, ja dziś na 100%nie dam rady- wróce do domu pewnie przed 22:shake:
właściwie to mogłabym go wziąć od przyszłego czwartku, bo np cały weekend mnie nie ma:roll: Może ktoś mógłby wziąć go do siebie na ten tydzień tylko? Jeśli nie, to trudno, pewnie będzie mógł przyjechac do mnie, ale naprawdę muszę pogadać wcześniej o tym z Radkiem

Posted

Ponawiam pytanie, gdzie pójdzie Wacuś na dzisiejszą noc? Wyciągniesz go ze schronu i co dalej? Dziewczyny z Łodzi,proszę, pomóżcie, dajcie kawałek posłanka Wacusiowi,tylko na dzisiaj, jest duża szansa,że jutro weźmie go do siebie Saskia!

Posted

[quote name='dorcia44']Saskia na pare dni ja moge ,tyle że w Warszawie mieszkam ,ty zreszta wiesz...[/quote]
to tak jak ja, moglabym go przenocować.......
rany ludzie z Łodzi pomocy!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='iwop']ale na 1 noc hotelik to chyba nie problem?:shake:[/quote]

Iwop oczywiście że nie problem ijesli nic się nie znajdzie własnie tam pojedzie Wacuś...tylko tam kolejny boks go czeka:(
Ciotki myślmy intensywnie;)