Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 628
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dawno mnie nie było na forum i nie wiem kto to jest Bakier
i o jaka sunię z nowotworem chodzi :oops:

w pierwszym poście jest info o Bakierze, trzeba jeszcze dodac na której stronie jest jego zdjęcie i więcej informacji

Posted

[quote name='mulinka']a jaki jest jego nr schroniskowy ? link do jego info na stronie schroniska ?[/quote]
link własnie dodałam a informacje podstawowe sa tuz nas zdjęciem i tam byty odkąd go dodałam

Posted

[SIZE=5][B][COLOR=Red]POMÓŻMY TEJ SUNI Z GUZEM![/COLOR]

[/B][/SIZE][COLOR=Purple][B]NIe zostawiajmy jej samej z tym cierpieniem. Ona ma problemy nawet z chodzeniem. Ta bidunia strasznie cierpi![/B][/COLOR]

Posted

Stella rodziła wczoraj do poznych godzin wieczornych ,skonczyła koło 21,22
Pani Iwona zostawiła 2 szczeniaki ,Stella czuje sie lepiej, dochodzi do siebie, jutro albo w czwartek zabieramy ją do hoteliku o ile nie bedzie się to wiązało z jakimś niebezpieczenstwem

Posted

kochani, pani,, ktora chce zabrac stelle ma moja pełna rekomendacje, została certyfikowana pzrez mojego weta ktory z wielkiim poswieceniem leczy moje bezdomne psy.
mozecie spokojnie dawac stelle do tego domu.

Posted

To ja napiszę czego się dowiedziałam telefonicznie od Kai i Naty:
Bakier jest tak słaby,że nie dałby rady przetrwać transportu,nie je,nie chodzi, tylko leży,jest cały czas nawadniany kroplówkami ale...
ma żóltaczkę,podobno od leków.Jest mi strasznie przykro bo znalazłam domek dla Bakiera ale za późno,nie wiem, czy psiak przeżyje...
Po zastanowieniu dziewczyny zdecydowały,żeby go nie ruszać,żeby miał choć troszkę spokoju,dostaje leki,dr Kamila naprawdę chce mu pomóc.